Nokia 515. Випадала два рази з рук на асфальт та бетон, почала відходити sim, довелось кілька разів кинути об підлогу, щоб все запрацювало як раніше. А ще загубив минулого серпня біля хати - випала з ременя разом з чохлом-сумкою і відлетіла в кущі квітів. А в лютому цього року ії знайшла моя кішка, яка любить гратися "в футбол" різними речами, а я-то думав, що згубив телефон у маршрутці, і подзвонити не міг - тел в режимі польоту був. Просушив - працює! Тільки екран заляпаний зсередини і батарея здохла, а сімки та карта пам'яті в порядку

Є Nokia 301 - вона три рази тонула, два рази падала, а все ще працює, лише батарея треба нова. Один раз я на бетонному ґанку вирішив почухати спину, а нокла була в нагрудному кармані футболки і випала, але тільки тріщина під екраном невелика, а другий раз - я йшов у напівтемряві по Василькову від друга та спіткнувся об виступаючий люк каналізації, відбився шматок пластику, все інше ціле. А тонула - перший раз у відрі з помиями, другий раз випала з карману в стік біля джерела, а третій, що ваш Титанік, полетіла в бурхливі та холодні води річки, коли я перескакував ії). Ну i я з нєї на фоні українського прапора на Майдані фотався в 2015 році B-)
Є і Nokia X2-02, в якої (боже, як соромно казать!) постраждав трохи екран від мого заднього карману, і тепер посередні товста чорна полоса...
Ну ще маю Nokia Asha 200 з QWERTY-клавою, яка уникнула знущань від мене на кшталт попередніх телефонів, але виключно тому, що я не розібрався з нею... Очевидно, мій нік Даун не тільки Світанок з англійської означає...)))