Наприклад gAtb#29k$5f де # та $ символиможна приклад такої нотатки спробую у себе?
Наприклад gAtb#29k$5f де # та $ символиможна приклад такої нотатки спробую у себе?
Це ти тільки що створив нотатку, а спробуй після цього перезавантажити смартфон і потім вже виділити. Буде вже не так.у мене по подвійному тапу все виділяє
Як я і казав нормально виділити неможливо. Тільки до символів.є нюанс)
Якщо тапати на виділеному gAtb#29k$5f, то виділяє лише до #
Треба на декстоп версії в налаштуваннях google календаря поставити початок тижня з понеділка. Мало б спрацювати.Google Keep - якщо мова телефону англ, то календар Кіпа (при виборі дати нагадування) починається з неділі
А регіон у вас співпадає? Типу в самому аккануті регіон співпадає з тим в якому сама sim в телефоні?Selianka, встановлений Понеділок
Невдовзі після входу. IP мій. І не міг окрім мене ще хтось зайти бо двохфакторна аутентифікація, і на пошту валять повідомлення про вхід. Прошивка xiaomi.eu (вона широковідома) бо рідна з рекламою і глючна, задовбала вже. І lifecell натомість бачить модель пристрою правильно. А то би він теж бачив Nokia (Motorola).ці повідомлення були одразу після входу?
Вообще не показатель. В 2022-м три или четыре месяца использовал симку Лайф в Redmi 4x. Вчера смотерл - по мнению Лайф до сих пор его использую .У мене як раз сімка lifecell стоїть в ньому, зайшов в Мій Лайфсел веб версія: показує, що мій пристрій таки незмінно Poco X3 Pro.
Чим прошивав? Бо підміною профілю можна моб видати за будь-який (так робиться перемога над гугльосервісами в плані роботи гаманця на рутованих девайсах)Вчора перепрошивав смартфон Poco X3 Pro
Кастомна прошивка xiaomi.eu хоч і без рута. Так це через неї таке? Вони писали що роблять дещо для роботи гаманця Google Pay.Чим прошивав? Бо підміною профілю можна моб видати за будь-який (так робиться перемога над гугльосервісами в плані роботи гаманця на рутованих девайсах)
Я говорю про адресу в аккаунті Гугл. В мене приміром два ак. Один під британським номером, з адресою в Британії і відповідно через нього я можу качати додатки доступні лише в Британії.Selianka, не розумію про що мова. Почалось з того, що встановив мову смартфону англ. У веб-версії Кіпа все ок)
От тобі і відповідь. Змінений профіль, мобло прикидається кимось іншим для коректної роботи волєта.Вони писали що роблять дещо для роботи гаманця Google Pay