Служби від Google

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Мусьє знає толк в збоченнях.
Речь про штатный функционал который неоднократно использовался?

Кому интересно, через приложение так-же само лагало, ничего не делал, само отпустило через несколько дней и нормально загрузилось через браузер, около 7 часов заняло.

Місто
Kyiv
Мусьє знає толк в збоченнях.
Речь про штатный функционал который неоднократно использовался?

Кому интересно, через приложение так-же само лагало, ничего не делал, само отпустило через несколько дней и нормально загрузилось через браузер, около 7 часов заняло.
Велика кількість файлів додало процесу особливого смаку...

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Хтось потрапляв на зміну регіону після довгого перебування в іншій країні?
Я ж правильно розумію, що далі вони захочуть оплату послуг за тарифами нового регіону?
Чи є шанс повернути старий регіон (наприклад, вказавши, що біженець і живеш тимчасово)?
В листі вказано: Якщо Ви не погоджуєтеся із цим оновленням, можна надіслати запит на зміну регіону.
І там є таке питання і варіанти відповіді:
Чому цей регіон потрібно пов’язати з Вашим обліковим записом? *
Я тут проживаю
Я тепер проживаю тут (переїзд відбувся протягом останнього року)
Я проживаю, працюю або навчаюся поруч із кордоном
Я працюю або навчаюся в одному регіоні, а проживаю в іншому
Я часто подорожую
Я часто користуюся віртуальною приватною мережею (VPN)
Моїм пристроєм також користуються люди, які проживають або працюють в іншому регіоні
Інша причина

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, та нічого я не робив) Акція була мінімум на двох акаунтах, один з яких використовується як сімейний адмін і для загального ютубу (ТВ-приставок), з нього вже років 1,5-2 оплачується сімейний ютуб преміум. Інший акаунт мій старий основний (робився ще тоді, коли Київ був Kiev, а тепер не переробиш:( ). На ньому 19Гб замість 15, бо два рази прилітали якісь акції по +2 Гб. На першому купив за 229 грн/рік, на другому не ясно чи є акція, бо він у сім'ї і показує сімейну підписку.
Сьогодні вночі (0:03) зняли 229 грн
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Roman_UA чи ще працює у вас акція? Бо в мене через місяць спливає рік, а в підписці вже пише 2290/рік. Якщо заходжу через основний аккаунт, видає помилку при спробі переглянути вартість.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Selianka, на некоторых аккаунтах предлагает 100 Гб за ~460 грн. на год. Проверяй, может найдешь.

Я пока в раздумьях, платить или нет. В семье пять аккаунтов, это 75 ГБ, по 15 на каждого. Взамен получить "колхоз" 100 ГБ на всех. Да, у меня один акк за время "шары" занял 60 ГБ, но сейчас немного почистили видео, и стало 30 ГБ. И там же наверняка какие-то бекапы, возможно, старые фото просто перекинуть на другой акк. Хотя, в любом случае, для активного фото в разрезе хранения стандартных 15 ГБ - ни о чем.

Кстати, есть корпоративный аккаунт, а в нем с недавних пор вместо 30 ГБ стало писать, что доступно место, выделенное под всю корпорацию, а это 1.5 ТБ. Я так и не понял, это глюк или реально.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Kritik в мене вже майже ~90Гб на сімейному аккаунті. Я ж підключила була акцію 2ТБ на родину. Тому треба би або продовжувати поточне, або щось інше думати.

Місто
Kyiv
Я пока в раздумьях, платить или нет. В семье пять аккаунтов, это 75 ГБ, по 15 на каждого. Взамен получить "колхоз" 100 ГБ на всех. Да, у меня
не "взамен" а на додаток до 15гіг кожному буде скількісь із 100 Гб

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Тому треба би або продовжувати поточне, або щось інше думати.
Просмотрел еще раз предложение по аккаунтам - помимо 459 грн. за 100 ГБ на одном аккаунте, где нет нулевых скидок есть 200 ГБ за 760 грн./год. и пишет, что годовой платеж без скидки - 800 грн. (а на других аккаунтах пишет что первый месяц бесплатно, а потом год за тысячу с лишним) Поищи, может тоже найдешь.

Поискал различные обзоры других облачных хранилищ. Сравнив, могу сказать, что у гугл очень хорошее соотношение цена/качество. Есть альтернативы различной степени гибкости и стоимости, но бесплатно дают сравнимое с гугл место, а платно - гораздо больший объем, но недешево.

Есть извращенный бесплатный вариант - регистрировать аккаунты гугл, забивать их частью своего фотоархива и давать основному аккаунту доступ к фото этих самых новосозданных аккаунтов. Аналогично можно доступ к google диск сделать - заливается информация в неосновной акк и расшаривается с полным доступом на основной. Но надо "зоопарк" аккаунтов просматривать регулярно, а то за неактивность можно потерять акки.

Vovez, да, действительно, у меня так же пишет.

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
А хтось вже скасовував акційну річну підписку на гугл-1? Вона залишається до кінця оплаченого періоду? Вони правду пишуть?)

Що станеться, коли ви скасуєте підписку​

Скасувавши підписку, ви зможете користуватися нею до кінця оплаченого періоду.
Наприклад, якщо 1 січня ви придбали річну підписку за 10 дол США, а 1 липня вирішили її скасувати:
  • ви матимете доступ до контенту до 31 грудня;
  • 1 січня наступного року з вас не стягнеться плата 10 дол. США за ще один рік підписки.

Місто
Kyiv - Stryi
А хтось вже скасовував акційну річну підписку на гугл-1? Вона залишається до кінця оплаченого періоду? Вони правду пишуть?)

Що станеться, коли ви скасуєте підписку​

Скасувавши підписку, ви зможете користуватися нею до кінця оплаченого періоду.
Наприклад, якщо 1 січня ви придбали річну підписку за 10 дол США, а 1 липня вирішили її скасувати:
  • ви матимете доступ до контенту до 31 грудня;
  • 1 січня наступного року з вас не стягнеться плата 10 дол. США за ще один рік підписки.
з річною не пробував, а от помісячна підписка після скасування у мене успішно діяла до кінця проплаченого періоду

Місто
Хмельницький
Я отримав 2ТБ зі знижкою 94% в жовтні минулого року. Підписка на рік. І ще тоді (щоб потім не забути) скасував цю підписку. Зараз дійсна до хх жовтня 2024.

Місто
Хмельницький
скасував цю підписку.
А потім що з даними? Я розумію, що вільний об'єм відріжуть, але до файлів доступ лишиться? Як надовго?
Зараз пропонують за 2299.
Про потім ще не знаю до ХХ жовтня. Буду десь шукати, переливати. Я там фільмів, мультів, музики накидав. Особистий архів займає небагато.
І таки декілька акків краще одного. І загальний обсяг збільшується, і пропозиціями можна перебирати. Зараз краще 46% на рік не бачив.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Надійшов лист від Портмоне

Зверніть увагу:

Компанія Google повідомила про припинення підтримки функції чатів та історії дзвінків, що надавались в бізнес профілях компаній, в тому числі і профілі Portmone.

Починаючи з 15 липня 2024 року більше не можна почати новий чат із нами в Google Business Profile, а з 31 липня доступ до всіх журналів спілкування буде відключено назавжди.

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Roman_UA чи ще працює у вас акція? Бо в мене через місяць спливає рік, а в підписці вже пише 2290/рік. Якщо заходжу через основний аккаунт, видає помилку при спробі переглянути вартість.
Вчора закінчився акційно оплачений період. Підписку трохи раніше скасував. Зараз на акаунті, де купував по акції, немає жодних знижок. А на інших акаунтах сім'ї є, але вже не такі щедрі) Якщо ділитись можуть не тільки адміни групи, то трохи можна посвинорилити, купуючи по черзі на рік на інших акаунтах сім'ї, де є знижка)
І ще у них досить цікава "математика")) Де взялися перекреслені ціни (839/1259/4259)?) Бо далі (Потім) вказана зовсім інша ціна (і на акаунті без знижок вказана також ця ціна - 459/800/2299)
Screenshot_1437.png

Зверху