Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
Ну если мы уже перешли на ты...ты уже ж правильно сам сказал, ты не из телекомаVoWIFI = SIP over IPsec. Просто доп. слой шифрования.
то лучше остановись
фраза снова мимо (ipsec канеш есть, но речь не нем)
если уж так интересно, то гугли (или другой поисковик, если гугл забанили) о network diagram для VoWiFi
каждый день практикую уже довольно длительное времяНайди себе учеников и тренируй свой менторский тон на них.
Можна запускати у власних домашніх мережах.не IMS единымIMS запускают через него пашут обе технологии
wi-fi - это untrusted сеть, отсюда нюансы и с авторизацией и флоу траффика и как в итоге: доп. оборудование/доп. фичи, которые требуют и денег, и настройки
Просте. Якщо оператор Київстар продекларує виробників телефонів які відмовляються оптимізувати ПО, то я більш чим впевнений що інтерес до цих брендів різко впаде.Яке це має значення, судячи з того що я знаю ходять на уклін саме оператори зв'язку до виробників телефонів а не навпаки.
Для того щоб щось втратити, спочатку треба цей ринок взагалі мати, тобто мати тут свою юр. особу яка буде офіційним імпортером, яка буде вести роботу з рітейлом, займатись маркетингом. У ксіомі таке є, у ВВК? Не бачив їх реклами у нас, а також сервісних центрів.Просте. Якщо оператор Київстар продекларує виробників телефонів які відмовляються оптимізувати ПО, то я більш чим впевнений що інтерес до цих брендів різко впаде.Яке це має значення, судячи з того що я знаю ходять на уклін саме оператори зв'язку до виробників телефонів а не навпаки.
Я наприклад більше не купую OnePlus та інші телефони бренду BBK, так як в них відсутня підтримка сервісів VoLTE та VoWiFi для України. Також всі кого знаю почали купувати Samsung та Xiaomi. То ж це втрата рейтингу на ринку збуту, за який як раз і ведуть боротьбу вендор.
Мій товариш маркетинг-директор представництва Oppo в Україні, це рахується? https://support.oppo.com/ua/warranty-policy/У ксіомі таке є, у ВВК?
Цей суб-бренд так.Мій товариш маркетинг-директор представництва Oppo в Україні, це рахується? https://support.oppo.com/ua/warranty-policy/У ксіомі таке є, у ВВК?
швидшеiOS 16.4 на Водафоні вже не матюкається на VoLTE переключалку. Може за рік родять.
Може за рік родять.
за 9 місяців?швидше
Це якщо там люди, а як слони?Може за рік родять.за 9 місяців?швидше
От як будуть новини, так одразу й відкриютьДобре було щоб вже адміни гілку Vodafone VoLTE VoWIFi відкрили. Будуть вже якісь новини.
А хіба треба адмінів щоб гілку відкрити? Кожен же ж може це зробити. От тільки нема що постити в ту гілку по VoLTE/Wifi в розрізі водафону. Нема новин - нема гілкиДобре було щоб вже адміни гілку Vodafone VoLTE VoWIFi відкрили.