Місто
Sumy
Телефон
Lenovo P770
Я так розумію, через те що телефон outdated чекати на виправлення цієї ситуації не варто?
Так.

В дебаг режимі IMS status навпроти Voice over Wifi стоїть на даний момент Unavailable на сімці, де Vodafone.
Так і буде. Для Vodafone/Київстар не обраний правильний профіль модему, тому VoWiFi працювати не буде. Без отримання прав ROOT, яке видалить усі дані на телефоні, ти не зможеш виправити ситуацію.
В ідеалі, отримати права ROOT, підкинути зі сумісного телефону профілі модему для наших операторів і все запрацює. Але без досвідченого користувача це важко. Більш реально це отримати ROOT і пробувати підбирати профілі модему серед наявних.

ps На 4PDA ранее разжёвывали на примере российских операторов почему может не работать VoWiFi:
Дякую за роз'яснення.
Рутувати телефон немає жодного бажання, щоб потім морочитися з NFC, банківськими додатками, дією і т.д.
Простіше вже буде змінити телефон в найближчий час (все рівно планував це зробити в перспективі)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Простіше вже буде змінити телефон в найближчий час
Це простіше, але в залежності від моделі телефон бажано брати що найменше 2024 (краще 2025) року випуску, щоб гарантовано отримати телефон із працюючими послуга з коробки чи після оновлення.

Місто
Луцьк
Простіше вже буде змінити телефон в найближчий час
Це простіше, але в залежності від моделі телефон бажано брати що найменше 2024 (краще 2025) року випуску, щоб гарантовано отримати телефон із працюючими послуга з коробки чи після оновлення.
Якщо тоді так, або айфон (обов'язково повинен мати підтримку останньої версії системи), або самсунг. Хоча щодо ксяомі вже можна вибирати, особливо після 1+3+8 (раз в рік велике оновлення, 3 оновленнями з новими функціями і 8 виправлень проблем) системою оновлень

Місто
Sumy
Телефон
Lenovo P770
У дружини Pixel 7a і я без проблем в ньому активував VoWifi + VoLTE на вищевказаних операторах (по інструкції з двома додатками, котрі були вище в цій же темі)
Просто самсунги мені не подобаються.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
С 4PDA, для Qualcomm Snapdragon 888
Расположение профилей (из темы обсуждения Xiaomi 11T Pro):
/vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/EU/Lifecell/Commercial/UA/mcfg_sw.mbn
/vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/EU/Kyivstar/Commercial/UA/mcfg_sw.mbn

У каждой прошивки может быть свой путь.
В названии файлов убрать _kyivstar.txt, _lifecell.txt
Взято отсюда.

ps Без рута дела плохи :( Всё на свой страх и риск.

Вкладення

• mcfg_sw.mbn_kyivstar.txt
    93.3 КБ · Перегляди: 15
  • mcfg_sw.mbn_lifecell.txt
    55.6 КБ · Перегляди: 3

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Howl, і що з ними робити? Що модем одразу дізнається і підхопить їх?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
artsel,
1) для будь-яких маніпуляцій треба мати права ROOT на пристрої. Фактично само простіше через один із модулів Magisk використовувати зазначені профілі;
2) наврядчи, треба це конфіги виправити.

Фактично цим усім будуть займатися ті, хто впевнений в собі й своїх діях.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Прилетіло оновлення на Xiaomi REdmi Note 13 4G. VoWiFi працює вже від всіх операторів.
У тебе точно працює VoWiFi на Vodafone? Бо в модемі твої прошивки я не бачу явного профіля для цього оператора.

ps Тека в якій лежить профіль Київстар має назву kyvistar 😆

є інструкція, що робити з цими файлами при наявності рут?
Інструкції не буде. Фактично є Інтернет, там можна знайти інформацію для конкретного пристрою.
Я ось на поточний момент тільки аналізую інформацію. Фактично з нуля зміг знайти інфу як можна розпакувати оновлення, потім знайти образ, де знаходяться профілі модему, як його під'єднати тощо. З цим я можу поділитися, бо це перевірив на практиці. Далі, можливо, буде...

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Прилетіло оновлення на Xiaomi REdmi Note 13 4G. VoWiFi працює вже від всіх операторів.
У тебе точно працює VoWiFi на Vodafone? Бо в модемі твої прошивки я не бачу явного профіля для цього оператора.

ps Тека в якій лежить профіль Київстар має назву kyvistar 😆

є інструкція, що робити з цими файлами при наявності рут?
Інструкції не буде. Фактично є Інтернет, там можна знайти інформацію для конкретного пристрою.
Я ось на поточний момент тільки аналізую інформацію. Фактично з нуля зміг знайти інфу як можна розпакувати оновлення, потім знайти образ, де знаходяться профілі модему, як його під'єднати тощо. З цим я можу поділитися, бо це перевірив на практиці. Далі, можливо, буде...
У меня такой же и note 12 -5g vowifi работает на обеих и все 3 оператора.Только входящие на ВФ в самолёт режиме не работают

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Цікавить одне питання, шановні, наскільки впливає Волте, ВоВіфі на акумулятор і чи є різниця у різних опсосзів?
За часів, коли ВоЛте було тільки у КС, помічав, що коли ця функція була постійно активна, то заряд приблизно в два рази більше жерло в режимі очікування.
Зараз здається, що ВоВіфі - це дуже економна штука

Місто
Харків
Цікавить одне питання, шановні, наскільки впливає Волте, ВоВіфі на акумулятор і чи є різниця у різних опсосзів?
За часів, коли ВоЛте було тільки у КС, помічав, що коли ця функція була постійно активна, то заряд приблизно в два рази більше жерло в режимі очікування.
Зараз здається, що ВоВіфі - це дуже економна штука
Особенно экономно получается для аккумулятора если и телефон и роутер имеют WiFi 6 и на роутере активирована функция Target Wake Time (TWT).

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
Возможно ли завести VoWiFi от КС без рут? Телефон REDMI NOTE 13 PRO+
Вольта/Vowifi у остальных работают безотказно
У КС только вольта

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
@Кочевник,там оновлення ще бувають дуже маленькі які не несуть особливих змін (на F5 в кінці грудня прилетіло 5мб 1.0.17 то там навіть патч безпеки листопад)

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Akim, Ну от я зараз в профільній темі КС описую свою ситуацію з цим на РН10Про, може і у вас щось таке.

Чи у вас взагалі значок ВоВіфі не з'являється?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Возможно ли завести VoWiFi от КС без рут?
Нет.
Если брать анализ модема для Xiaomi REdmi Note 13 4G, то там профили почему лежат в папке VoLTE. Как бы намёк на то, что для VoWiFi может использоваться какой-то другой общий профиль (он VoLTE на Vodafone завелось без их профиля):
Код:
mcfg_sw/generic/eu/kyvistar/volte/ukraine/mcfg_sw.mbn
mcfg_sw/generic/eu/lifecell/volte/ukraine/mcfg_sw.mbn
Но производитель устройства или процессора сознательно отключил профиль VoWiFi, если оператор его не поддерживает.

на F5 в кінці грудня прилетіло 5мб 1.0.17 то там навіть патч безпеки листопад
Судячи інформації з Інтернету, то для Android 14 це останній патч безпеки від Google.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
@Кочевник,там оновлення ще бувають дуже маленькі які не несуть особливих змін (на F5 в кінці грудня прилетіло 5мб 1.0.17 то там навіть патч безпеки листопад)
Я вже писав, що на звичайний Нот 13 прилетіло пару днів як оновлення і всі IMS-сервіси запрацювали у всіх операторів. До оновлення VoWiFi від КС не працював.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
@Кочевник,до мого наступнe напевно прилетить в кінці січня(з 1.0.17 не запрацювало), якщо не зсунуть графік(перехід на hos 2)
На ***MIXM, hos 2 можливо швидше буде

Останнє редагування:

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
В дружини на ноте 12(теж на 685 снапі) завелося(на вф, бо кс не активна вольта, тре спробувати свою сімку) після введення коду на HyperOS 1.0.7.0(жовтнева)
Post automatically merged:

другой общий профиль
А не може бути так що наприклад якщо профіль є воно не працює бо його якраз можуть обмежити або він не коректний, а якщо його нема то і працює бо юзає загальний профіль який не можуть обмежити або стандартний завжди прац?(Але, як ви писали, треба більш глибоке дослідження)

Останнє редагування:
Зверху