Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Poco F6 після того, як з'явився VoLTE Водафона "для всіх", вже 2 рази отримав невеликі оновлення прошивки. Все одно VoWiFi не працює ні у Київстар ні у Водафона. VoLTE працює. Перше оновлення було виправлення безпеки, друге для усунення невеликих глюків.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
А не може бути так що наприклад якщо профіль є воно не працює бо його якраз можуть обмежити або він не коректний
Якщо можна так сказати, то профіль модему (mcfg_sw.mbn) це схоже на архів, який має в собі декілька файлів конфігурації, які завантажуються в пам'ять модему. Тут є APN для IMS, XCAP, SOS (фактично тут зациклилися тільки на APN IMS, але ж забули про інші APN без яких можуть бути проблеми), може вказуватися агрегація тощо. Тобто як модем налаштований, так він і буде працювати.
Файл профілю просто так не змінити, вони підписуються виробником (про це я дуже давно тут писав).

Як модем обирає саме цей профіль -- не знаю. Можливо, він їх завантажує автоматом за MCC та MNC.

Але, як ви писали, треба більш глибоке дослідження
Без прав ROOT приходиться робити аналіз із того, доступ до чого є.

Возможно ли завести VoWiFi от КС без рут?
Якщо ти телефон зможеш перевести в діагностичний режим модему, то без прав ROOT можно щось і завести:
Але Xiaomi начебто обмежила доступ до цього режиму.
Ну слід розуміти, що з телефон можна зробити цеглину й без авторизаційного сервісного центру навряд чи можна буде відновити.

Poco F6 після того, як з'явився VoLTE Водафона "для всіх", вже 2 рази отримав невеликі оновлення прошивки.
Ну треба чекати HyperOS 2 (порядковий номер від 6-ої редакції -- це припущення).
Трекер оновлення в цій темі.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
razor, ось Кочевник писав, що на Xiaomi REdmi Note 13 4G з прошивкою HyperOS 2.0.6.0.VNHMIXM запрацював VoWiFi в усіх операторів. Порився в модемі його прошивки й профіля VoLTE/VoWiFi там не знайшов, були тільки lifecell і Київстар. Тому є припущення, що використовуються якийсь відкритий профіль -- який саме, то це треба мати на пристрої права ROOT і аналізувати.

ps Також хочу зазначити, що профілі модемів підписані виробником (тобто для кожного виробника пристрою треба профіль, який підписаний ним) і для кожного покоління процессору може треба використовувати профіль, який сумісний з цим процесором. У противному випадку можна отримати цеглину. :)

razor

место под рекламу
Місто
Винница
Телефон
xiaomi mi 11 ultra
Howl, ну в глобалке сяоми, что я пытаюсь победить, словно нет чего-то ... глобального :)
(ставить снова недельку пока не хочу, всё перенастраивать на телефоне дочки не прикольно).

тот самый Qct Modem Capabilities не делает ничего полезного, выбранный профиль не запоминаецца (видимо ж и не применяецца). так же как и разные модемы, что я прошиваю (штуки 4 уже), из разных прошивок (включая кастомку на HOS и девелоперку XEU) и времен.

Зверху