plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
☝️ Робота послуг на базі IMS забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
MotoR4ikk, раніше я перевіряв, що образи модемів однакові за контрольною сумою і навряд чи буде диво :/

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Serega k, Я про ViWIFI і говорив, на сяо 12 теж працює VoLTE.
Поки що VoWIFI Завезли на КС лише на 14Т Про, і то працює якщо відрубити перевірку оператора.

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Serega k, воу цікаво, а який саме нот 12 і яка там прошивка стоїть, глобалка чи европа? Є в колеги note 12 на снепі 680 вроді, на европейській прошивці VoWIFI не працює.

Місто
Dnipro
Serega k, воу цікаво, а який саме нот 12 і яка там прошивка стоїть, глобалка чи европа? Є в колеги note 12 на снепі 680 вроді, на европейській прошивці VoWIFI не працює.
Redmi Note 12 (topaz) OS1.0.6.0.UMGIDXM, VoWiFi работает на всех трех операторах при *#*#869434#*#*, включая USSD через IMS у Киевстара.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Ksellos, Дуже цікаво). На у нього вже хос 2, стоїть тільки Европа. Як вони то випускають ті оновлення не зрозуміло)))

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Captain, на POCO F5 я вніс самостійно зміни в один із файлів профілю модему — технологія працює, нарікань явних немає.

Зверху