Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
В айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагаліЯкщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?
Не знаю щодо профілів, але vowifi все ще не працюєHowl, що скажете про оновлення 1.0.18.0 UMRMIXM? Профілі модема знову не змінилися? (У мене теж Poco F5)
В мене на Пікселі ось такВ айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагаліЯкщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?
Я теж поставив пріоритет WiFi. Послугу налаштовували з допомогою pixel ims і Shizuku чи сама зявилась після оновлення? У мене на карті Лайф є налаштування ims, а на водафон ще немає, тільки через додатки. Google pixel 9В мене на Пікселі ось такВ айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагаліЯкщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?
Шізуку... КСтар найбільш консервативний в профілях, як я зрозумів.Я теж поставив пріоритет WiFi. Послугу налаштовували з допомогою pixel ims і Shizuku чи сама зявилась після оновлення? У мене на карті Лайф є налаштування ims, а на водафон ще немає, тільки через додатки. Google pixel 9В мене на Пікселі ось такВ айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагаліЯкщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?
Водафон тежШізуку... КСтар найбільш консервативний в профілях, як я зрозумів.Я теж поставив пріоритет WiFi. Послугу налаштовували з допомогою pixel ims і Shizuku чи сама зявилась після оновлення? У мене на карті Лайф є налаштування ims, а на водафон ще немає, тільки через додатки. Google pixel 9В мене на Пікселі ось такВ айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагаліЯкщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?
Телефон отримав оновлення пару днів назад. Після оновлення VoWiFi не злитів, увімкнув перевірку підтримки технологій кодом і VoWiFi зник. Тому зробив висновок, що сам модем не змінився. Якщо б змінилась його контрольна сума, то профіль перезавантажився і мені прийшлося наново прописувати зміні у файлах модему.що скажете про оновлення 1.0.18.0 UMRMIXM?