plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
☝️ Робота послуг на базі IMS забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

Останнє редагування модератором:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Якщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?

Місто
Харків
Якщо в налаштуваннях VoWiFi замість "переважно Wi-Fi" обрати "переважно мобільні мережі", то при наявності Wi-Fi дзвінок буде чіплятися до останнього за мобільну мережу навіть якщо є лише 2G GSM, чи за мобільну мережу чіплятиметься тільки якщо в наявності VoLTE, інакше перемикнеться на VoWiFi?
В айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагалі

Вкладення

• Screenshot_20250409-232930.png
    Screenshot_20250409-232930.png
    391.3 КБ · Перегляди: 53
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Howl, що скажете про оновлення 1.0.18.0 UMRMIXM? Профілі модема знову не змінилися? (У мене теж Poco F5)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
В айфоні наче так - volte- vowifi- 3g-2g, в андроїд можна обирати пріоритет-vowifi-volte- або навпаки. А вже потім 2g, знову ж таки у себе в пікселі маю можливість 2g вимкнути взагалі
В мене на Пікселі ось так

Вкладення

• Screenshot_20250410-144433.png
    Screenshot_20250410-144433.png
    257.8 КБ · Перегляди: 70
Місто
Харків
Я теж поставив пріоритет WiFi. Послугу налаштовували з допомогою pixel ims і Shizuku чи сама зявилась після оновлення? У мене на карті Лайф є налаштування ims, а на водафон ще немає, тільки через додатки. Google pixel 9

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я теж поставив пріоритет WiFi. Послугу налаштовували з допомогою pixel ims і Shizuku чи сама зявилась після оновлення? У мене на карті Лайф є налаштування ims, а на водафон ще немає, тільки через додатки. Google pixel 9
Шізуку... КСтар найбільш консервативний в профілях, як я зрозумів.

Місто
Харків
Шізуку... КСтар найбільш консервативний в профілях, як я зрозумів.
Водафон теж

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
що скажете про оновлення 1.0.18.0 UMRMIXM?
Телефон отримав оновлення пару днів назад. Після оновлення VoWiFi не злитів, увімкнув перевірку підтримки технологій кодом і VoWiFi зник. Тому зробив висновок, що сам модем не змінився. Якщо б змінилась його контрольна сума, то профіль перезавантажився і мені прийшлося наново прописувати зміні у файлах модему.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У гостях. Хоть із VPN, хоть без не доступний VoWiFi у Київстар. При цьому VoWiFi у Vodafone є. Підключаю свій модем з Wi-Fi й усе є.
Уперше таке бачу...

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Відключив нафіг той VoWiFi від КС. Взагалі нема дозвону на Айфоні також. Теж пробував з/без VPN.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
rony, у мене так само. Лайф в тому ж айфоні працює без проблем. Тому ні роутер , ні впн тут нідочого

• Like
Реакції: rony

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Взагалі нема дозвону на Айфоні також
Ось зробив експеримент - набрав номер з другої сім, КС перейшов у VoWifi, з іншого телефону подзвонив на КС - дзвінок проходить, як другий виклик виглядає, можна відповісти. 12 pro max.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
rony, у мене так само. Лайф в тому ж айфоні працює без проблем. Тому ні роутер , ні впн тут нідочого
Я раніше описував проблему свою, на роутері Сяомі були саме проблеми з ВоВіфі від КС, а з ВФ і ЛС не було.

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Взагалі нема дозвону на Айфоні також
Ось зробив експеримент - набрав номер з другої сім, КС перейшов у VoWifi, з іншого телефону подзвонив на КС - дзвінок проходить, як другий виклик виглядає, можна відповісти. 12 pro max.
Робив експеримент: поруч 2 смартфони з КС. Дзвінок на той, що з VoWifi (айфон): якщо він включений, то додзвону нема. Вимикаю - одразу йде дзвінок. Пробував як з ВПН, так і без.
Друга сім Водафон. Там VoWifi працює коректно у всіх сценаріях.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У гостях. Хоть із VPN, хоть без не доступний VoWiFi у Київстар. При цьому VoWiFi у Vodafone є. Підключаю свій модем з Wi-Fi й усе є.
Уперше таке бачу...
Само полагодилося. Скоріше за все, якійсь роботи були в IPv4. Мій модем має IPv6, тому й працювало.

Місто
Мирноград
Підкажіть, можливо хто знає або робив сам. Як додати профіль ims водафона самостійно до непідтримованого зі списка самсунга A30s, і завести на ньому Волте? У ньому немає профілю, але є рут, є рут-експлорер, і взагалі вся його файлова система як на долоні з усіма можливими дозволами. У ІMS Settings є профіль Києвстару і Волте працює, як додати профіль ВФ?

Місто
Київ
Неочікувано! Телефон Samsung Galaxy M52 5G. Встановлено 2 сім – VF та KS. До сьогодні Водафон не підтримував VoLTE та VoWIFI, а Київстар підтримував лише VoLTE.

Сьогодні вранці побачив повідомлення по типу Конфігурація системи оновлена, чи завантажена (не пам’ятаю дослівно) та пропонує перезавантажити телефон. Після перезавантаження з’явилися всі перемикачі для Водафона та Київстара. Запрацювали VoLTE та VoWIFI для двох операторів. Позначення для послуги VoWIFI різне (1-Водафон; 2-Київстар)

Вкладення

• Screenshot_20250430.jpg
    Screenshot_20250430.jpg
    25.1 КБ · Перегляди: 71
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Неочікувано! Телефон Samsung Galaxy M52 5G. Встановлено 2 сім – VF та KS. До сьогодні Водафон не підтримував VoLTE та VoWIFI, а Київстар підтримував лише VoLTE.

Сьогодні вранці побачив повідомлення по типу Конфігурація системи оновлена, чи завантажена (не пам’ятаю дослівно) та пропонує перезавантажити телефон. Після перезавантаження з’явилися всі перемикачі для Водафона та Київстара. Запрацювали VoLTE та VoWIFI для двох операторів. Позначення для послуги VoWIFI різне (1-Водафон; 2-Київстар)

Глянув у налаштування на своєму А54, відповідний пункт ввімкнений на отримання такого оновлення. Можливо, будуть через нього оновлювати тільки ті телефони, які не будуть на Андроїд 15 оновленні. М52 залишився з Андроїд 13, але вже має VoWiFi раніше за s25.

Зверху