Так я просто Вангую. А там посмотрим...Это откуда такая информация?В июле все три оператора. +vo-wifi
Лайф хоче стати піонером з впровадження нових технологій зв'язку на основі voip, особливо після того, як здувся Інтер. Конкуренція до цього підштовхує та просте розуміння, що відсутність БС треба компенсувати SOHO мережами абонентів.marley, во-вайфай вроді лиш Лайф і то не точно. Принаймні на деякі смартфони саме на Лайф цей профіль прислали
Ну так Bip они запустили, значит опыт есть по voip. Поэтому логично что могут быть первыми по VoWIFI.Лайф хоче стати піонером з впровадження нових технологій зв'язку на основі voip, особливо після того, як здувся Інтер. Конкуренція до цього підштовхує та просте розуміння, що відсутність БС треба компенсувати SOHO мережами абонентів.marley, во-вайфай вроді лиш Лайф і то не точно. Принаймні на деякі смартфони саме на Лайф цей профіль прислали
Бип они запустили только потому, что такую возможность предоставил TurkcellНу так Bip они запустили, значит опыт есть по voip. Поэтому логично что могут быть первыми по VoWIFI.Лайф хоче стати піонером з впровадження нових технологій зв'язку на основі voip, особливо після того, як здувся Інтер. Конкуренція до цього підштовхує та просте розуміння, що відсутність БС треба компенсувати SOHO мережами абонентів.marley, во-вайфай вроді лиш Лайф і то не точно. Принаймні на деякі смартфони саме на Лайф цей профіль прислали
Ну так услуга же работает по принципу voip, что похоже на VoWIFI.Бип они запустили только потому, что такую возможность предоставил TurkcellНу так Bip они запустили, значит опыт есть по voip. Поэтому логично что могут быть первыми по VoWIFI.Лайф хоче стати піонером з впровадження нових технологій зв'язку на основі voip, особливо після того, як здувся Інтер. Конкуренція до цього підштовхує та просте розуміння, що відсутність БС треба компенсувати SOHO мережами абонентів.marley, во-вайфай вроді лиш Лайф і то не точно. Принаймні на деякі смартфони саме на Лайф цей профіль прислали
Інтер теж запустив ІТФон, який куди просунутіший. Але VoWiFi - це складніша система за голосовий sip-застосунок.Ну так Bip они запустили, значит опыт есть по voip. Поэтому логично что могут быть первыми по VoWIFI.Лайф хоче стати піонером з впровадження нових технологій зв'язку на основі voip, особливо після того, як здувся Інтер. Конкуренція до цього підштовхує та просте розуміння, що відсутність БС треба компенсувати SOHO мережами абонентів.marley, во-вайфай вроді лиш Лайф і то не точно. Принаймні на деякі смартфони саме на Лайф цей профіль прислали
Как свинья на лошадь.услуга же работает по принципу voip, что похоже на VoWIFI.
Технологія сіп, але реалізація принципу зовсім відмінна.Ну так услуга же работает по принципу voip, что похоже на VoWIFI.Бип они запустили только потому, что такую возможность предоставил TurkcellНу так Bip они запустили, значит опыт есть по voip. Поэтому логично что могут быть первыми по VoWIFI.Лайф хоче стати піонером з впровадження нових технологій зв'язку на основі voip, особливо після того, як здувся Інтер. Конкуренція до цього підштовхує та просте розуміння, що відсутність БС треба компенсувати SOHO мережами абонентів.marley, во-вайфай вроді лиш Лайф і то не точно. Принаймні на деякі смартфони саме на Лайф цей профіль прислали
На корпоративных тарифах ТриМоба? Интертелекома?Есть информация о включении услуги на корпоративных тарифах? Или тогда когда и на предоплате появится?
Возможно.ИванПошта любит ЛС
На корпоративных тарифах ТриМоба? Интертелекома?
моё предположение
У aurowl мания преследования . Я не Иван. Я Olexa за все 3 оператора спрашиваю.
а шо - Иваном быть плохо?Я не Иван.
Без понятия, я только его посты читал когда он за Лайфсел давил.а шо - Иваном быть плохо?Я не Иван.
Видимо пропустил, плохо.Intelcore, а что, обещали? Вроде тут проскакивала инфа, что ранее осени (перевода на новый билл) - вольту и не ждите, корпоративщики..?