Ставлю на кс до кінця 2024 року вродить VoWiFiЦікаво, хто перший "розродиться", VoLTE VoWiFi від Vodafone, чи VoWiFi від Kyivstar?
Ставлю на кс до кінця 2024 року вродить VoWiFiЦікаво, хто перший "розродиться", VoLTE VoWiFi від Vodafone, чи VoWiFi від Kyivstar?
что ставите? принимаю ставки)Ставлю на кс до кінця 2024 року вродить VoWiFiЦікаво, хто перший "розродиться", VoLTE VoWiFi від Vodafone, чи VoWiFi від Kyivstar?
От згоден. Як тільки один офіційно об’явить про запуск, інші "абизяны" підтягнуться.В один тиждень обоє запустять)))
VoNR від лайфЦікаво, хто перший "розродиться", VoLTE VoWiFi від Vodafone, чи VoWiFi від Kyivstar?
Від LifecellЦікаво, хто перший "розродиться", VoLTE VoWiFi від Vodafone, чи VoWiFi від Kyivstar?
Давно, ещё 17 числа)
Го активовувати IMS Vodafone
а ти можеш профіль IMS показати? Треба хочу вручну прописати, бо працює VoWiFi не повноцінно на Пікселі.Давно, ещё 17 числа)
Профиль водафона, у меня МТК, в меню МТК пишет VDFа ти можеш профіль IMS показати? Треба хочу вручну прописати, бо працює VoWiFi не повноцінно на Пікселі.Давно, ещё 17 числа)
но вытащить сами детали, что в нем прописано, не сможешь без рута?(Профиль водафона, у меня МТК, в меню МТК пишет VDFа ти можеш профіль IMS показати? Треба хочу вручну прописати, бо працює VoWiFi не повноцінно на Пікселі.Давно, ещё 17 числа)
Post automatically merged:
Akim
Международный какой то походу
Щось дивне у вас. У мене все єНа айфонах в профілі вимкнули можливість відключення волтє
В мене на Pixel 8 наче ок працює VoWiFi. Кнопки вімкнення анлокал за допомогою Shizuku + local Wi-Fi для дебага + Pixel IMS. При переході у режим літака можно дзвонити.а ти можеш профіль IMS показати? Треба хочу вручну прописати, бо працює VoWiFi не повноцінно на Пікселі.Давно, ещё 17 числа)