Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
Ще б хтось сказав як зробитиЄ лог IMS з помилкою на спробу реєстрації?Я побачів що Водафон "відлучив" від ims телефони не зі списку оператора. Так що "лавочка закрылась".
Тоді не треба робити передчасних висновків.Ще б хтось сказав як зробитиЄ лог IMS з помилкою на спробу реєстрації?Я побачів що Водафон "відлучив" від ims телефони не зі списку оператора. Так що "лавочка закрылась".
Ось. Телефон не зі списку.Зробіть ви.
Добре. Тоді що це?? Як пояснити це? Може пов’язано з геолокацією (Запоріжжя). Я навіть не знаю що думати. До речі. На непідтримуємому працює до перезавантаження. У мене було так.Ось. Телефон не зі списку.Зробіть ви.
Відсутні або некоректні налаштування IMS в телефоні (модемі).Тоді що це?? Як пояснити це?
Ок. А як тоді вчора, позавчора, точніше з моменту запуску працювало? Працювало ж. З активацією через шизу звісно, але ж було. От тут й приходять думки, що водафон ввів обмеження. Тим паче сьогодні вони щось "крутили" пів доби.Відсутні або некоректні налаштування IMS в телефоні (модемі)Тоді що це?? Як пояснити це?
Спробуйте перезавантажити та повторно все це зробити.З активацією через шизу звісно, але ж було.
Навряд чи якісь такі обмеження.Ksellos, повір на слово, що я тільки не робив. Роблю через шизу. активується. З’являється повзунок VoWiFi та через хвилину його вже нема. Я вже сьогодні як Коперфільд з телефонами.
Сто пудов якісь обмеження на серваку.
ні, у мене смарт не з переліку - все гуд...Може пов’язано з геолокацією (Запоріжжя)...
Так суть в тому, що до сьогодні працювало!!!!!Навряд чи якісь такі обмеження.Ksellos, повір на слово, що я тільки не робив. Роблю через шизу. активується. З’являється повзунок VoWiFi та через хвилину його вже нема. Я вже сьогодні як Коперфільд з телефонами.
Сто пудов якісь обмеження на серваку.
Навіть геолокаця передається вже по SIP, і за наявності таких обмежень, просто не дало б дзвонити, але VoWiFi світилося.
За досвідом, є такі телефони (realme 6), що навіть з root неможливо запустити VoLTE/VoWiFi.
То ж або отримати root та гратися з прошивкою, профілями, дебажити через QXDM, або купувати новий телефон.
Нет, у меня тоже самое происходит. Связано это с тем, что modemcaps меняет режим selinux.Себастьян Перейро, ну схоже, що це "особливість" мого пристрою/прошивки.