[Слухи]С 17 февраля Билайн вводит поминутную тарификацию на все звонки по Украине.

Статус
Закрита.

tester

активный
Місто
Киев
Я не верю в постоянные выгодные тарифы от Билайна. Один раз обжегся завладев Билайном как основным номером, второй раз оишбку не совершу.

Місто
Киев
Телефон
Sony Ericsson G700
Я не верю в постоянные выгодные тарифы от Билайна. Один раз обжегся завладев Билайном как основным номером, второй раз оишбку не совершу.

Оишбается каждый :eek: Как говорится, обходя лежащие грабли, мы теряем драгоценный опыт.

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
Advoc@te, да ты что!!! а см по 35 коп ??? копать дальше ?

Predator

живий
просякся вашим обговоренням про похвилинку. Учора не полінився почитати легальну інфу на сітілайті Бі 29. Там було написано, що тирифікація посекундна, але вказані тарифи - за першу секунду кожної хвилини дзвінка, всі інші - безкоштовно. На жаль фоту не зробив. Тому можна припустити, що 29 з посекундною тирифікацією, яка насправді похвилинна. На офсайті такого формулювання немає.

Мушу вибачитись, швидше за все, за дезу. Сьогодні уважно прочитав сітілайт 29. Вийшло, що пропустив одне речення перед описом похвилинки - тарифікація міжнародних дзвінків - посекундна. Ну а потім вже про вартість кожної першої секунди хвилини. Тому, швидше за все, мається на увазі похвилинка суто на міжнародні дзвінки.

Місто
Львів
Було б 29 копійок з першої хвилини тодіб було просто К Л А С!!!!!!!!!!!

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Було б 29 копійок з першої хвилини тодіб було просто К Л А С!!!!!!!!!!!
Было бы не "класс", а атас! Потому что через пару месяцев после сотни тысяч подключений, Билайн бы ухудшил тарифы... Это невыгодно никому.

melvin

the melvins honey bucket
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi mi a 3
я бы сказал, что это чистой воды альтруизм работать ниже ставки интерконнекта))

Місто
Киев
Телефон
Sony Ericsson G700
я бы сказал, что это чистой воды альтруизм работать ниже ставки интерконнекта))

Последним альтруистом был life. Да и у него, как выяснилось, цель альтруизма была - приманить дешевой связью, "подсадить" на номер, а потом сделать всем "секир башка".

melvin

the melvins honey bucket
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi mi a 3
Я думаю нет никакого смысла продавать то, во что угрохали кучу бабла.Ахметов тоже думаю не альтруист))

Статус
Закрита.
Зверху