А що не так?Не для всіх, нажаль. 7а відпочиває(Для Пікселей вийшло оновлення з офіційним профілем для VoLTE від Київстар.
Нарешті)
Знайомий з 7А не жалівся, все ок. Ще з минулого місяця з цим офіційним профілем, бо він на бета-версіях.
А що не так?Не для всіх, нажаль. 7а відпочиває(Для Пікселей вийшло оновлення з офіційним профілем для VoLTE від Київстар.
Нарешті)
drive.google.com
Доречі щодо IMS.apk. Пару місяців по тому, як тільки почались проблеми з додатком Pixel IMS, собі налаштовував через першу версію додатка IMS.apk, і вже два оновлення прошивки було, в тумблери VoLTE не зникали для обох сімок (КС та ВФ). Навіть зараз, на грудневому оновленні, в мене Volte тумблер не зник для Водафону і працює). Перемикачі на vowifi зникли ще при першому оновленні.Для активації VoLTE та VoViFi радять ці 2 застосунки, які можуть індивідуально працювати:
![]()
Release QPR2 Beta 3 fix · tdrkDev/pixel-volte-patch
Pixel IMS: Rootless replacement for Tensor Pixel VoLTE patch - Release QPR2 Beta 3 fix · tdrkDev/pixel-volte-patchgithub.com
New IMS 2.2.apk
drive.google.com
Встановіть Shizuku 1.3.0, дайте права одному з цих застосунків.
VoWiFi у вас злітав?Доречі щодо IMS.apk. Пару місяців по тому, як тільки почались проблеми з додатком Pixel IMS, собі налаштовував через першу версію додатка IMS.apk, і вже два оновлення прошивки було, в тумблери VoLTE не зникали для обох сімок (КС та ВФ). Навіть зараз, на грудневому оновленні, в мене Volte тумблер не зник для Водафону і працює). Перемикачі на vowifi зникли ще при першому оновленні.Для активації VoLTE та VoViFi радять ці 2 застосунки, які можуть індивідуально працювати:
![]()
Release QPR2 Beta 3 fix · tdrkDev/pixel-volte-patch
Pixel IMS: Rootless replacement for Tensor Pixel VoLTE patch - Release QPR2 Beta 3 fix · tdrkDev/pixel-volte-patchgithub.com
New IMS 2.2.apk
drive.google.com
Встановіть Shizuku 1.3.0, дайте права одному з цих застосунків.
Сам цей додаток я давно видалив, але якісь зміни від нього залишились.
VoLTE -так, voWiFi -ніНа Pixel 7 за працювати помоги VoLTE/ VoWiFI на Київстар![]()
На P9 спрацювало.VoLTE -так, voWiFi -ніНа Pixel 7 за працювати помоги VoLTE/ VoWiFI на Київстар![]()
Я через Шізуку + new ims.apk це активував.knedlyk, а який номер конфіга налаштувань оператора?
в pixel ims....
Знову, на літачку тільки ВФ працює....
Pixel IMS я вилучив - перейшов на патч без ui - якось він краще працює - не треба після кожного перезавантаження смикати. Ось такі налаштування сімки.в pixel ims....
Знову, на літачку тільки ВФ працює....
цей чекбокс деактивован?![]()
Активація послуги на Pixel 7,написав в розділі послуги VoLTE/VoWiFI в Київстар працюєknedlyk, ну воно ж нестабільно працює. Більше того, навіть voLTE погано працює - при втраті мережі після відновлення сервіси імс не відновлюються, при переході з LTE в 2G і назад - сервіси імс не відновлюються. Тільки смикати літачок. Була надія, що профіль від оператора якось покращить цю ситуацію, а по факту виходить що через шізуку активувати, що профіль від оператора - одне й те саме... pixel і оператор Київстар наразі сумнівне поєднання.
В мене після оновлення з офіційним профілем ще не було відвалів IMS після місць з поганим сигналом (випадами в 2/3ж).knedlyk, ну воно ж нестабільно працює. Більше того, навіть voLTE погано працює - при втраті мережі після відновлення сервіси імс не відновлюються, при переході з LTE в 2G і назад - сервіси імс не відновлюються. Тільки смикати літачок. Була надія, що профіль від оператора якось покращить цю ситуацію, а по факту виходить що через шізуку активувати, що профіль від оператора - одне й те саме... pixel і оператор Київстар наразі сумнівне поєднання.