Смартфони Google

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Для Пікселей вийшло оновлення з офіційним профілем для VoLTE від Київстар.
Нарешті)
Не для всіх, нажаль. 7а відпочиває(
А що не так?
Знайомий з 7А не жалівся, все ок. Ще з минулого місяця з цим офіційним профілем, бо він на бета-версіях.

Місто
Ромны
FlashUA, ну я на стабільній, ну нафіг бети, нову нам чомусь не завезли. І справа навіть не в тому, що я можливо не в першій хвилі, я оновлююсь через pixel updater (magisk модуль), там порожньо.
В ченжлозі також немає телефону

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Для активації VoLTE та VoViFi радять ці 2 застосунки, які можуть індивідуально працювати:

Встановіть Shizuku 1.3.0, дайте права одному з цих застосунків.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Для активації VoLTE та VoViFi радять ці 2 застосунки, які можуть індивідуально працювати:

Доречі щодо IMS.apk. Пару місяців по тому, як тільки почались проблеми з додатком Pixel IMS, собі налаштовував через першу версію додатка IMS.apk, і вже два оновлення прошивки було, в тумблери VoLTE не зникали для обох сімок (КС та ВФ). Навіть зараз, на грудневому оновленні, в мене Volte тумблер не зник для Водафону і працює). Перемикачі на vowifi зникли ще при першому оновленні.
Сам цей додаток я давно видалив, але якісь зміни від нього залишились.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель

Доречі щодо IMS.apk. Пару місяців по тому, як тільки почались проблеми з додатком Pixel IMS, собі налаштовував через першу версію додатка IMS.apk, і вже два оновлення прошивки було, в тумблери VoLTE не зникали для обох сімок (КС та ВФ). Навіть зараз, на грудневому оновленні, в мене Volte тумблер не зник для Водафону і працює). Перемикачі на vowifi зникли ще при першому оновленні.
Сам цей додаток я давно видалив, але якісь зміни від нього залишились.
VoWiFi у вас злітав?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, так. Тумблер VoWiFi зник після першого оновлення і більше я не вмикав - достатньо VoLTE.
knedlyk, так. Тумблер VoWiFi зник після першого оновлення і більше я не вмикав - достатньо VoLTE.
Найбільші проблеми з VoWiFi на Київстарі, я спостерігаю, з ВФ та ЛС ок.

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
На Pixel 7 за працювати помоги VoLTE/ VoWiFI на Київстар 👍💯

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
knedlyk, а який номер конфіга налаштувань оператора?
Я через Шізуку + new ims.apk це активував.
Апдейт Андроїда BP4A.251205.006
Версія налаштувань КС: kyivstar_ua-73000000001.21
2025-10-30

Знову, на літачку тільки ВФ працює, КС відмовляється.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
....

Знову, на літачку тільки ВФ працює....
в pixel ims

цей чекбокс деактивован?

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
knedlyk, ну воно ж нестабільно працює. Більше того, навіть voLTE погано працює - при втраті мережі після відновлення сервіси імс не відновлюються, при переході з LTE в 2G і назад - сервіси імс не відновлюються. Тільки смикати літачок. Була надія, що профіль від оператора якось покращить цю ситуацію, а по факту виходить що через шізуку активувати, що профіль від оператора - одне й те саме... pixel і оператор Київстар наразі сумнівне поєднання.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
....

Знову, на літачку тільки ВФ працює....
в pixel ims

цей чекбокс деактивован?
Pixel IMS я вилучив - перейшов на патч без ui - якось він краще працює - не треба після кожного перезавантаження смикати. Ось такі налаштування сімки.

Вкладення

• Screenshot_20251207-174306.png
    Screenshot_20251207-174306.png
    183.8 КБ · Перегляди: 18
Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
knedlyk, ну воно ж нестабільно працює. Більше того, навіть voLTE погано працює - при втраті мережі після відновлення сервіси імс не відновлюються, при переході з LTE в 2G і назад - сервіси імс не відновлюються. Тільки смикати літачок. Була надія, що профіль від оператора якось покращить цю ситуацію, а по факту виходить що через шізуку активувати, що профіль від оператора - одне й те саме... pixel і оператор Київстар наразі сумнівне поєднання.
Активація послуги на Pixel 7,написав в розділі послуги VoLTE/VoWiFI в Київстар працює 💯голос при дзвінку в мережі HD відбувається

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Після кількох маніпуляцій мені все ж вдалося зробити так, щоб КС працював у VoWiFi на літачку! Прибрав Pixel IMS, перезапустив смартфон, запустив Шізуку і якось воно само стало. Додам, що колись раніше створював вручну профілі ims і вони досі присутні.

І десь вичитав на паралельній гілці: у мене явно зазначено номери.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
unitek, Та звісно, що працює. Я описав сценарії, в яких відвалюється сервіс. І це абсолютно не нормально.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
В мене після оновлення з офіційним профілем ще не було відвалів IMS після місць з поганим сигналом (випадами в 2/3ж).
До оновлення такі проблеми були.
Поки що VoLTE працює відмінно. VoWiFi не вмикав окремо.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Google представила свій новий бюджетний смартфон Pixel 10a, який приходить на заміну Pixel 9a. Це хоч і оновлена модель A‑серії на 2026 рік, але за багатьма параметрами вона повторює торішню версію, включно з ціною.
Pixel 10a надійде у продаж 5 березня 2026 року. Попередні замовлення вже відкриті. Ціна новинки залишилася на рівні минулорічної моделі Pixel 9a – $499.

Зверху