ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
и шоб два раза не вставать: научите как на айфоне одной рукой юзать телегу? На ведре кнопкой "назад" (которая в удобном месте внизу) можно закрывать чаты или сообщения и потом жмакать на другие, а на айфоне кнопка "назад" так по косорылому сделана ВВЕРХУ :cry: Я так догадываюсь что наверное есть какой то элегантный способ закрывать чаты-мессаги без второй руки (или без большого пальца длиной в экран айфона) - научите способу плиз.
Post automatically merged:

Не рассматривал вариант, что кнопка "громкость минус" засралась/ залипает/ намокла?
Макс. Это делается програмно, не аппаратно. Ну блин оно же чётно видно.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Это делается програмно, не аппаратно. Ну блин оно же чётно видно.
Кому видно? Ти що десь відео викладав чи що? Тобі накидують варіантів, а ти робиш всіх дурнями, тому що тобі краще видно. Ну тоді сам і виправляй свої проблеми

научите как на айфоне одной рукой юзать телегу?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Шановні, ніхто не порадить сервіс замітити аккум на айфоні? Ніколи ними не користувався ще, а відгуки як читаєш - то всі жахливі :) Територіально Київ, можна і не офіційний.
Поміняйте самі, там роботи на 10хвилин, справить кожен, і не потребує якихось дорогих інструментів і знань.
Вам впарять китайський акум за 7 баксів, який буде виносити вам мозок, а заплатите з 500% націнкою.
Купіть на олх/prom акум DEJI/Baseus/Nohon під вашу трубку, залежно від бариги може йти в комплекті (або за додаткових 50грн) комплект викруток і присоска, на ютубі безліч відео як замінити акум.

и шоб два раза не вставать: научите как на айфоне одной рукой юзать телегу? На ведре кнопкой "назад" (которая в удобном месте внизу) можно закрывать чаты или сообщения и потом жмакать на другие, а на айфоне кнопка "назад" так по косорылому сделана ВВЕРХУ :cry: Я так догадываюсь что наверное есть какой то элегантный способ закрывать чаты-мессаги без второй руки (или без большого пальца длиной в экран айфона) - научите способу плиз.
свайп зліва направо

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
свайп зліва (з самого краю) направо
Оце дуже зручно, потім і відроїд "скомуниздив" цей свайп)) Бо всраті три кнопки внизу на відрі - це хрінь повна, не хочеться брати в руки смарти, де так налаштовано.

не потребує якихось дорогих інструментів і знань.
Ога, айфони до 7 я сам міняю, а потім вже ні, треба гріти, потім гермопрокладку правильно наклеїти - бо волога буде попадати після самостійної заміни. А з Xs ще й програмувати треба контролер, або перепаяти зі старого - щоб не матюкалось в налаштуваннях.

делается програмно, не аппаратно.
Уверен на соточку? Тогда в родной приложухе под гарнитуру (если такая есть) искать настройки.

Останнє редагування:

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Ога, айфони до 7 я сам міняю, а потім вже ні, треба гріти, потім гермопрокладку правильно наклеїти - бо волога буде попадати після самостійної заміни. А з Xs ще й програмувати треба контролер, або перепаяти зі старого - щоб не матюкалось в налаштуваннях.
Міняв двічі в своєму Xs, нічого не грів, не паяв, в налаштуваннях через 14 днів сповіщення про нерідний акум зникає, а якщо нема бажання чекати 14 днів - можна заблокувати сповіщення через "Екранний час".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Нє, 3 роки без проклейки.
Тобто, ти не використовуєш функціонал вологозахисту пристрою, який на це розраховано? А якщо втопиш? :ROFLMAO:
Думаєш, хтось в сервісі заморачується з проклейкою?))
Не думаю, а знаю, там де я роблю - все як треба.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Щось я маю сумнів, що якась київська контора загерметезує айфон так як це робиться на заводі, але не відмовлюся подивитись відос де Maxxx свій Pro Max залишає у воді

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
так як це робиться на заводі
Навіть якщо наполовину - це краще, ніж нічого.

не відмовлюся подивитись відос де @Maxxx свій Pro Max залишає у воді
В мене він ще "не кручений", але в попередньому був правильно міняний акум, попадав пару разів під сильний дощ, падав в тазик із пранням - ніяких проблем. Відосов не буде :LOL:

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Тобто, ти не використовуєш функціонал вологозахисту пристрою, який на це розраховано? А якщо втопиш? :ROFLMAO:
Десяток телефонів перед тим не втопив, а тут рєзко маю втопити, бо проклейку не наклеїв)
Відчувається рука мастєра по впарюванню страховки і налаштувань за 2999грн))

На правах реклами.
Ліцензія номер сімшістчотиривісотодинпєтьсотнадцять))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Десяток телефонів перед тим не втопив, а тут рєзко маю втопити, бо проклейку не наклеїв)
Саме так, "за законом Мерфі". ;) Тепер ходи, бійся води.. :ROFLMAO:

Відчувається рука мастєра по впарюванню страховки і налаштувань за 2999грн))
На правах реклами.
Ліцензія номер сімшістчотиривісотодинпєтьсотнадцять)

А ось тут би радив такого не пиздіти, бо я не заробляю, а сам плачу за якісну послугу, читай уважніше!

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
А ось тут би радив такого не пиздіти, бо я не заробляю, а сам плачу за якісну послугу, читай уважніше!

Прошу пана, як спиздів - так тебе і зрозуміли.

1683552047601.png

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
свайп зліва направо
(y)оно

мне видно
Ти що десь відео викладав чи що?
Не выкладывал. А шо - надо? Я это пишу чтобы Максу было понятно что я убедился в том что я говорю.
а ти робиш всіх дурнями
а это к чему было?.. Шо за высер... 🤦‍♂️ Общались же нормально.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
это к чему было?.. Шо за высер... 🤦‍♂️ Общались же нормально.
к цьому. Тобі люди намагаються допомогти, а ти їх проносиш:

это я первым делом выключил
ты серьёзно думаешь что эта проблема - несовместимость??
Это делается програмно, не аппаратно. Ну блин оно же чётно видно.
У мене після таких дописів бажання запхати твою гарнитуру тобі в дупу, може там ти її краще почуєш

Останнє редагування:
Зверху