RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Від цієї ж банки інший смарт (Xiaomi) чудово заряджається по Type-C---Type-C
значить, на сайтах неправильні характеристики. Ок, треба спробувати зарядити банку більше половини, а айфон розрядити менше половини, тоді струм має піти в правильному напрямку.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Від цієї ж банки інший смарт (Xiaomi) чудово заряджається по Type-C---Type-C
значить, на сайтах неправильні характеристики. Ок, треба спробувати зарядити банку більше половини, а айфон розрядити менше половини, тоді струм має піти в правильному напрямку.
Всі одно ідіотизм.
Якщо так навіть буде працювати, але ж можливий і такий кейс - на айфоні 60, хочу його добити до 100. А в павербанку 40, погоджуюсь його розрядити в роль, але головне це зарядити телефон. І в такому випадку не я вирішую кого заряджати а гаджети за мене вирішують (

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Тому що Салямі вміє тільки брати заряд, а не віддавати
тобто смартфони Сяомі (зокрема, з Type-C портом) можуть використовувати ці порти виключно для власної зарядки? Ні флешку, ні SSD-диск, ні Ethernet-адаптер до них підключити не можна? Щось сумніваюсь. Навіть бюджетний ZTE, який у мене є, це все вміє. А відтак, віддавати заряд Сяомі можуть, значить причина в іншому. Треба розбиратись в usb протоколах, щоб визначити точно.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
RifleR, флешка бачиться як mass storage, смарт навіть запитує перед використанням. А павербанк ні, він "прикидається" звичайним споживачем енергії по PD.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
флешка бачиться як mass storage, смарт навіть запитує перед використанням. А павербанк ні, він "прикидається" звичайним споживачем енергії по PD
але флешка - це теж споживач енергії. Як і будь-який usb-аксесуар.
І PD тут ні при чому, адже PD - це протокол швидкої зарядки по usb, а айфон роздає енергію без PD (там 5В 0.9А максимальна потужність).
Post automatically merged:

В принципі, завжди можна пустити струм в правильну сторону. Треба взяти адаптер usb-a -> usb-c і кабель usb-a <-> usb-c, вставити адаптер в usb-c порт, з якого потрібно взяти енергію, в адаптер вставити кабель, а usb-c штекер кабелю вставити в пристрій, якому потрібна енергія. І струм піде в потрібному напрямку.

Останнє редагування:
Місто
Kherson
Телефон
Iphone 13/Xiaomi note9

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Звернув увагу, що є окремі, старі зарядні пристрої, ʼстоячиʼ на яких кнопка home на iPhone починає тормозити, а саме- не розблоковується телефон. З чим це може бути повʼязано?))

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
студент, було таке одного разу від заряжання в поїзді. Нижня частина айфону тоді нагрілася та сканер відбитків не розблоковував телефон.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Якось можна подивитись, скільки вхідних смс в повідомленні?

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Купил IPhone XS Max 64Gb через OLX с прошивкой под венгерского оператора, как потом выяснилось. Обновил до IOS 16.2 и изначально он принимал звонки «по воздуху» в паре с IPhone 7 Plus, в котором стояла симка корпы Лайфа. Естественно, когда вставил симку в XS Max, то сеть телефон не увидел. Затем обратился к знакомому сервиснику районе и он его протестил и сказал, что E-Sim в этом телефоне работать не будет и нужно обратиться в соответствующий СЦ и вставить в него R-Sim за 2000 грн в паре с USIM и сразу предупредил, что всё равно связь будет глючить, что, собственно, в дальнейшем и произошло. Исходящие звонки все проходят, а вот входящие работали только первые 10 дней, а теперь на 99% входящих - робобаба отвечает «абонент не может принять звонок», но при этом всё же иногда входящие звонки проходят. А мобильный инет не ловит от слова совсем ни 3G, ни 4G изначально в паре с R-Sim.
Вопрос:
1. Действительно ли в этом телефоне не будет работать E-Sim или всё же стоит попробовать обратиться в СЦ Лайфа?
2. Как быть с этой R-Sim, возможно стоить её заменить на другую, хотя платить ещё раз 2000 грн не охота.
3. Возможно стоить попробовать полностью переустановить IOS, если это поможет.
4. Можно ли на этом венгерском айфоне делать джейлбрейк и что это даст в итоге?

Подскажите, плиз, какой вариант наиболее приемлемый в данной ситуации, кто в этом разбирается.
Заранее спасибо.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
вариант наиболее приемлемый в данной ситуации
Як на мене скинути той ворох проблем через ОЛХ і взяти нормальний апарат, чи шось новіше.
Как мне сказал знакомый сервисник - этот венгерский айфон можно так же продать обратно через OLX, либо поехать к любому барыге на Привоз или на наш радиобазар на Пересыпи и там его сплавить по демпингу, а также ещё там же можно его продать на запчасти, но это будет как-то не кошерно, а то я его купил за 10 штук и ещё за 2 штуки вставил R-Sim. Если не удасться ничего с ним придумать, чтобы он нормально работал, то проще тогда этот айфон оставить себе и юзать его по вай-фаю.

Останнє редагування:
Місто
Чернигов
Какое приложение поможет все данные с Андроид перебросить на Айфон? Помню, что долгий процесс был. В магазине предлагают за час всё сделать. Как они это делают так быстро?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
allaliu, ніяк повністю. Контакти перекидають через гугл акк, або vcf файл, фото може втягують зовнішньою флешкою. Або сторонні додатки для переносу. Але 1в1 воно не перенесе.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
rikky, я пробував. Іноді просто не бачить того коду. Можливо, не всі версії Андроїдів та модифікацій від китойозів підтримуються. Але теж не переносить все так, як при переході на новий айфон, з логінами і збереженими даними всіх додатків.
Post automatically merged:

Тільки помітив, що в списку останніх викликів багато номерів зберігається, раніше колись мені на дві доби не вистачало..)) З якої версї ios зняли обмеження?

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Раз переносив таким чином. Але вже не памʼятаю що саме переносилось.
Одного разу Контакти я переніс за допомогою android vcard -> iCloud. Більше потреби не було. А так можно додати свій гугл аккаунт і контакти теж підтягуються.

Місто
Kherson
Телефон
Iphone 13/Xiaomi note9
хто, що скаже про 17.1.1? цікавить автономність

Зверху