Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Попытался заснять всю свою боль. Яфон вроде немного меньше шимит, попробую ночью почитать что-то, интересно как пойдёт

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
dzidzio, як говорить один мій знайомий, купив айфон і всі бачать, який в тебе телефон :). От купи який-небудь Xiaomi 13 за тисяч 40 чи той же Galaxy S серії. Ніхто ж не оцінить, хоча можливо вони нічим не гірше. Хоча чому можливо. Але краще далі не продовжувати, а то яблочники налетять.
Я уже достаточно состоялся, чтобы доказывать что-то кому-то) нравилась бы апл больше ходил бы с 15 про макс со дня релиза. Понравится завтра техно гуперпупер турбодизель 1024 пикселя куплю и пофиг
Post automatically merged:

Persona, браузер на айфоні сток?
Конкретно на видео опера, как и на самсе, но на глаз с сафари я не вижу разницы, одинаково убого

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Persona, у мене багато знайомих і колег, коли дізнаються, який у мене телефон і скільки він коштував, зразу говорять, ти ж міг за ці гроші iPhone купити. Тиждень тому купив дружині iPhone 14. Потестували, подивилися, порівняли з моїм Xiaomi 12. Зробили спільний висновок, що краще б купив Xiaomi 13. До того у неї теж був Xiaomi, каже інтерфейс набагато краще, зручніше та зрозуміліше.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Попытался заснять всю свою боль.
не пощастило, що така чутливість до герцовки. Але це все індивідуально. Старі телефони у мене були 60Гц, теперішній - 120, планшет також 120, особистий ноут - 60, робочий ноут - 120. І, чесно кажучи, частота оновлення на екранах всіх девайсів мене повністю влаштовує. І там, де 60, і там, де 120.
120Гц не викликають якогось вау-ефекту. На відміну від яскравості, насиченості і, особливо, чіткості дисплею. Після дисплеїв високої чіткості не можу дивитися на звичайні, пікселі так і кидаються в очі.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
не пощастило, що така чутливість до герцовки. Але це все індивідуально. Старі телефони у мене були 60Гц, теперішній - 120, планшет також 120, особистий ноут - 60, робочий ноут - 120
Если откинуть эффект сравнения, то конечно можно пользоваться. Раньше же пользовался, пока не знал как это) Помню как первый раз взял в руки s20 и увидел 120Гц, все, это one love. На ПК таже история, как сел за 170Гц, на работе помучился мальца за 60 и выпросил 144. Тут вопрос в другом, при такой цене устройства, ну прям по дефолту должна быть выше герцовка. Хотя яблоко может позволить себе такую доильню и стимулировать покупать прошки.
Post automatically merged:

Ось коли був айфон 3ж, 5, 6 - ось вони ж кардинально відрізнялись. А не тільки віконцем камери.
а сам корпус після 11, тобто починаючи з 12-го дуже схож
Так само як і Самсунг S22Ultra, S23Ultra, S24Ultra майже ідентичні на зовнішній вид
2024 год будет годом титана и цветов корпуса под него, апл задала новый тренд. Интересно, что будет по весу у s24 ультра

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Тут вопрос в другом, при такой цене устройства, ну прям по дефолту должна быть выше герцовка
ну так. Айфон 15 - найдорожчий новий телефон, у якого екран 60Гц. Поки що політика Еппл така, що 120Гц - це фіча про девайсів. Подивимось, як буде далі. Вангую, що в якийсь момент вони здадуться.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Persona, у мене багато знайомих і колег, коли дізнаються, який у мене телефон і скільки він коштував, зразу говорять, ти ж міг за ці гроші iPhone купити. Тиждень тому купив дружині iPhone 14. Потестували, подивилися, порівняли з моїм Xiaomi 12. Зробили спільний висновок, що краще б купив Xiaomi 13. До того у неї теж був Xiaomi, каже інтерфейс набагато краще, зручніше та зрозуміліше.
Мне с женой в этом плане повезло, тоже больше от ведра тащится, конкретно от самсы s серии. Ну и денег мне экономит. Хотя у неё юбилей 31.12, а смарт s21, хотел бы поменять на 23, но в 18 января уже покажут 24 серию. Вот думаю может перевести её в яблочную стаю на прошку только, потом как подумаю, вдруг понравится, экономия закончится)) вотчи самсы на wear os сразу отъедут, бадсы хоть можно будет юзать, короче дорого это все будет и надо ли оно вообще, раз сама не просит. С другой стороны s23 можно взять по очень сладким ценам. У неё основная проблема в памяти, смарт на 128, так то телефон ещё ок, но сейчас много видео снимает, пару раз в неделю надо чистить

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Таки да, завдання не з простих)
Ніхто так, як бідняки, не розбирається в дорогих годинниках.©
В кого в голові капустяна розсада - не поможе й посада.

Попытался заснять всю свою боль. Яфон вроде немного меньше шимит, попробую ночью почитать что-то, интересно как пойдёт
Виїдаючий очі ШИМ - візитна картка Гнусмасів. Яфони ШИМлять менше, хоча парадоксально, юзають же самсунгівські дисплеї. Здається з 12 серії ШИМ на мінімальній яскравості в межах 25%, що вже більш-менш для очей (при дозволених 5-10%). Мій старенький Xs ШИМить в межах 50%, тому я програмно занижаю яскравість потрійним натисканням на кнопку.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Виїдаючий очі ШИМ - візитна картка Гнусмасів.
Согласен, лично я его прям ощущаю только когда уже устал капец и читаю что-то на минимальной яркости глубокой ночью. Беру сына риалми с dc diming и сразу норм.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Persona, якщо це не слоу-мо, то обидва смартфона гальмують страшно. В мене би таке полетіло в стіну відразу.

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Таки да, завдання не з простих)
Ніхто так, як бідняки, не розбирається в дорогих годинниках.©
В кого в голові капустяна розсада - не поможе й посада.

хоча парадоксально, юзають же самсунгівські дисплеї.
нет. вроде миллиард раз обговорили что Самсунг просто подрядчик который делает экраны по технологиям которые предоставили эпплы.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
нет. вроде миллиард раз обговорили что Самсунг просто подрядчик который делает экраны по технологиям которые предоставили эпплы.
Ну саме це я і мав на увазі.
Типу дивно, що комусь роблять краще, ніж самі собі.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Ну саме це я і мав на увазі.
Типу дивно, що комусь роблять краще, ніж самі собі.
Это как сони не может нормально настроить свои топовые сенсоры в своих же смартах...

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
я знаю що на цьому сайті переважно москалі , але він себе позиціонує як міжнародний https://habr.com/ru/articles/584616/ якщо у вас є хороші аргументи чому на нього не можна зайти я їх з радістью вислухаю
Пішов з Хабра задовго до 14го року, просто тому що якість контенту там аматорське гімно на фоні закордонних ресурсів.
Ну але якщо людина дотична до ІТ не здатна вивчити англійську - то най те гімно і жере.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Місто
Львів
Телефон
Iphone 12
Доброго здоров"я всім. Роздумую над купівлею телефону, вже загорівся був Пікселем . Почитавши відгуки вирішив що піксель мабуть не для мене , принаймі покищо. Знайомий рекомендує спробувати Айфон. Я вирішив попробувати . навіть якщо мені IOS не зайде , то йго завжди можна комусь сплавити.. Я заглядався на Макс верії , але вони величенькі.. По розміру і бюджету мені підходить 11про , ну або 12... 11Про якось зручніше в руці лежить , мабуть через заокруглені краї але я розумію що 12 це новіший проц ну і сам смарт навіший.. Що порекомендуєте? Десь читав що в 12 батарея гірше тримає... Чи вартує брати відновлений варіант.. Я так розумію що батарея там та сама а контроллер прошитий...? І чи варто брати вітринний варіант? Наприклад в Стилусі 12-ий вітринний 15тис.

Зверху