Місто
Киев
VovikT, бери Макс экран, пусть даже 128 гб, для юзанья самое оно , быть онлайн на 5 лет

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
По розміру і бюджету мені підходить 11про , ну або 12...
Ідеальний варіант - 11Pro на 256gb в когось з рук, при умові якщо він/вона єдиний власник (перекупи нах), а якщо ще й не вскривався, то взагалі пісьочка. Батарею одразу під заміну, і кайфуєш.

Місто
Львів
Телефон
Iphone 12

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
dzidzio, а где порекомендуете менять батарею?
Кормити бариг - це не шлях ред самурая. Тільки самостійна заміна. Там все насправді дуже легко, і часто з акумуляторами йде в комплекті "набір інструментів для заміни" (на крайняк продається за 50грн). Акум брати фірмовий, щось типу Baseus, DEJI. В ютубчику 100500 відео як замінити акумулятор в будь якому айфоні.

А для чого стільки пам'яті? Що той Айфон до компа не підключається? Я 32гіга за два роки забив, правда на свому "рубанку"...
Це філософське питання з розряду, та нашо мені автомобіль, мені достатньо маршрутки.
Там різниця між версіями 64 і 256 в ~1000грн, краще вже доплатити і кайфувати. Це ще навіть дешевше карти пам'яті в твоєму рубанку))

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Яка ціна зараз за гарний стан 11 про ?
бо на олх діапазон відчутний

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Чи можна на ябку використовувати і валлет і ГПей? ГАкаунт є існуючий, картки додані, на андроїді працює.
Дякую

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Чи можна на ябку використовувати і валлет і ГПей? ГАкаунт є існуючий, картки додані, на андроїді працює.
Дякую
Можна дізнатись в цілях розширення кругозору: а для чого?

Місто
Хмельницький
Дякую
Можна дізнатись в цілях розширення кругозору: а для чого?
В валлеті є обмеження на кількість карток.
Використовуючи додатково Гакк (акки) можна збільшити їх кількість.
Використовую на дроїді декілька Гакків з певними картками в кожному. Менше карток в кожному - зручніше гортати/вибирати.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Яка ціна зараз за гарний стан 11 про ?
Біля 400...430 usd, звісно, що не за 64, таке в пічку!
Post automatically merged:

В валлеті є обмеження на кількість карток.
Я в апуї!! Та ну, нахіба стільки карток?? З мошоніцтвом і карто-дрочівом - на відроїд! :ROFLMAO:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Залежить від стану, батареї. Я завжди розглядаю тільки ідеали. Коли користувались з нормальним чохлом і захисним склом із першого дня, а не рукожопи-пофуїсти без нічого, таке нафік.

Місто
Львів
Телефон
Iphone 12

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Щойно перелистав 15стр ОЛХ. 13-14к це за 64.... А за 256 16-16,5..
Ну бо треба почекати, помоніторити, встигнути купити першим.
Вони тому й висять, тому що продаються по 16к. За 14к я телефонував за оголошенням в якому було 10 переглядів, і мені вже кажуть шо всьо, вибачайте, продали. В грудні купували кєнтові за 14500 в Тернополі в якоїсь баришні з рук. Хотів ше собі купити, але жінка на ДН подарувала 14тий)

T.Visc

Заблокований
Місто
Essen
Телефон
IPhone 9
Цікаво, а от кому їхати а не шашечки, то воно того варте?
Маю на увазі - є сенс купити якщо наприклад зад потрісканий? На функціонал же не впливає, а ціна ж має бути нижча..
Хто що скаже?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Цікаво, а от кому їхати а не шашечки, то воно того варте?
Маю на увазі - є сенс купити якщо наприклад зад потрісканий? На функціонал же не впливає, а ціна ж має бути нижча..
Хто що скаже?
Потрісканий зад означає, що телефон літав і власник не поважає чохли. Відповідно ненульовий щанс що є і мікротріщини та інші пошкодження всередині, які зараз непомінті, але за певний час можуть вилізти інші проблеми. Я б не додавав до лотереї купівлі б/в телефонів ще і лотерею купівлі телефонів які точно літали.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Потрісканий зад означає, що телефон літав і власник не поважає чохли. Відповідно ненульовий щанс що є і мікротріщини та інші пошкодження всередині, які зараз непомінті,
Приєднуюсь до думки, тріщини - це червоний прапорець. Історія про тріщини з свого досвіду:
купував б.у. айфона з маленькою тріщинкою знизу біля гнізда зарядки, все дуже ретельно перевірив: фейс, датчики, сенсор, зарядку, тести, хуєсти, всьо чотко. Через пару днів замітив що деколи айфон сам перестає заряджатись. Подумав може кабель десь перебитий, тому приходилось щоб зарядити телефон, перепідключати кабель пару раз. Купив новий кабель - та сама єрунда. Почав копати - виявляється що телефон не хоче заряджатись в режимі PowerDelivery(швидка зарядка), пару хвилин заряджається і тупо вирубає зарядку, потрібно вийняти/вставити шнур, і так по колу кожні 5-10хвилин. А вот через старий 5 ватний кабель і зарядне заряджається без проблем. Ситуація некритична, але неприємна, 5ватами заряджатись трохи не комільфо)

Зверху