Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Батарея у 11 Pro - на 11.67Вт*г, 73% від неї це 8.52 вт*г
Ну тоді нічого дивного. Блок віддає на айфон 5вт*г за годину, тобто нехтуючи втратами в ідеальному світі має видавати повний заряд за 102 хвилини. Десь по 1% на хвилину. Ну а наскільки сумно 30% відхилення від цього ідеального показника я не берусь прогнозувати

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Щоб вам не казали, оригінали знайти. Тільки це все буде коштувати не в діапазоні до 2к
Хіба ми про офіційні сервіси казали? Те, що в майстернях ставлять неоригінали, хоча можуть нагрузити, що оригінал. На офіційному сайті в США заміна на 11 про коштує 90$, не знаю, з податками чи ні, скільки буде у нас?

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Naughty, 3900 в них це коштує. Ну хз, хз.
Post automatically merged:

Maxxx, обіцяють 3900. Майже дешевше ніж в тіх ваших америках 😂

Змінив блок на блок від самсунгу. Та ж пісня. Біля 1 %/хвилина
Мій блок від айпаду заберу через кілька днів зроблю ще з ним заміри швидкості

Maxxx,
Батарейка оригинальная. Если без перепрошивки ( не будет показывать процентаж износа) 900 и с перепрошивкой ( будет писать проценты износа) 1600

ось що пише майстер в якого я робив ноут. Може таке бути?

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Змінив блок на блок від самсунгу. Та ж пісня. Біля 1 %/хвилина
А блок від самсунга має підтримує PD? Якщо ні то в чому сенс міняти, він так само видасть 5вт і все.
Ні. Він вміє fast charging
Просто кабель перекинув.
Сенсу не було )

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Є сенс накупити нормальних блоків на Алі: Baseus, KUULA, Essager, UGREEN - на 65, 100 Вт Power Delivery, мінімум, і не довбатись з іншим повільним пройдешнім століттям, вони заряджають все, і айфони теж, дуже добре!!

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Матвєй, не буде оригіналу за такі смішні гроші. Подивись скільки коштує офіційна батарея на сайті apple і роби висновки

Якщо хочеш дійсно оригінал, то краще шукати донора або з розбірки

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 16 Pro Max
А оці ябко і айкола ставлять оригінал чи барижать фігньою за космічні гроші. Взагалі дивно, ніби офіційно в країні смарт є, а запчастин оригінальних нема…ладно би там піксель якийсь

Зверху