Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
студент, китайських збірок із старих запчастин я давно не зустрічав. Чи ти прочитав "у неофіціалів" і відразу має бути "підробка"?))

Місто
Полтава
Телефон
TECNO SPARK 8P
Телефон (13) купувався у неофіціалів, але коробка була запакована (папірчики потрібно було відривати по перфорації)
Ну це ж новий телефон, які можуть бути питання? В параметрах не світить, що запчастини не ориг?
У мене в параметрах "світить" що була заміна дисплея (refurbiched), але на який? оригінал чи донор...ось в чому питання!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене ось так. Якщо відкрити кожну з них, зелена галочка верифікації оригінальності)))

IMG_2382.jpeg

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Матвєй, де саме ця менюшка? Від версії іос залежить? (я не в темі, а донька каже, що лише на 18й так показує)

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Матвєй, немає такого пункту і ось чому:
Якщо iPhone ремонтували, у меню «Параметри» > «Загальні» > «Деталі» з’явиться розділ «Історія обслуговування та ремонту». Буде вказано, як саме відбувався ремонт: з використанням оригінальної запасної частини Apple або невідомої. Ці повідомлення не впливають на можливість використання пристрою iPhone.

Місто
Полтава
Телефон
TECNO SPARK 8P
Матвєй, немає такого пункту і ось чому:
Якщо iPhone ремонтували, у меню «Параметри» > «Загальні» > «Деталі» з’явиться розділ «Історія обслуговування та ремонту». Буде вказано, як саме відбувався ремонт: з використанням оригінальної запасної частини Apple або невідомої. Ці повідомлення не впливають на можливість використання пристрою iPhone.
Якщо не впливає, то звідки всі ці побоювання про IOS 18???

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
kobychany, це до мене питання?) так наче ж ти перший написав про побоювання))

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
kobychany, боятись треба якщо деталі мінялися з краденого пристрою. Ну або неоригінальні. Та й то, поки все на рівні блокування окремого функціоналу. Саме тому, треба робити ремонт в авторизованому сервісі і тоді боятися не буде чого

Місто
Полтава
Телефон
TECNO SPARK 8P
kobychany, боятись треба якщо деталі мінялися з краденого пристрою. Ну або неоригінальні. Та й то, поки все на рівні блокування окремого функціоналу. Саме тому, треба робити ремонт в авторизованому сервісі і тоді боятися не буде чого
А "refurbiched" в Украіні, можна довіряти?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
kobychany, ну…є софт на ПК, котрий зорієнтує, перед покупкою. Я свій брав б/у в Ябко, поки косяків не виявлено. Як писав вище, була заміна дисплея і камери на офіційні запчастини(можливо в штатах попереднім власником) і проблем ніяких немає

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
Підкажіть що зараз наоптимальніше взяти на заміну 11 айфону. є сенс ивитися на 16 чи можна щось взяти з попередніх серій. мова тільки про новий

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
K-V-M, 15про…Але якщо фінанси дозволяють взяти 16 прошку за теперішні гроші, то чому б і ні. Я перейшов з 11го на 13про і для себе далі сенсу оновлюватись не бачу, навіть якби мав «лишні» кошти

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Підкажіть що зараз наоптимальніше взяти на заміну 11 айфону. є сенс ивитися на 16 чи можна щось взяти з попередніх серій. мова тільки про новий
якщо гроші є - беріть 16.

Bulbulator

Заблокований
Місто
Днепр
Матвєй , а почему именно про? Про у меня ассоциируется в первую очередь с продвинутой камерой, а тут вроде таких специфичных запросов нет. А при переходе с 11-го на 15 или 16 айфон буст по камере будет заметен для владельца и на обычных моделях.

Зверху