dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Poltava, мені ще до неї дожити треба. А в теперішніх реаліях, це майже не можливо. Тому дякую, але краще жити тут і зараз, а не думати про гіпотетичне майбутнє)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Пенсія буде колись. А ось зараз Матвєю грошове забезпечення з податків і митних надходжень платять.
Моралі не буде.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Матвєю грошове забезпечення з податків і митних надходжень платять.
Грошове забезпечення Матвєя успішно ушло двушкою на москву та чергові популістичні потужні тисячі, кешбеки, і незламний західний кордон з єгози, гвинтокрилів, дронів з тепловиками, протитанкових ровів, і тисяч вертухаїв.

Україні загрожує "фінансова трагедія" вже у квітні – Гетманцев

Голова фінансового комітету ВР Данило Гетманцев заявив, що вже у квітні Україна може зіткнутися з ситуацією, коли "не буде чим фінансувати видатки", бо держава вже витрачає кошти, заплановані на друге півріччя.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Цікаво, чи ти відчуваєш себе трохи самообісцяним, коли відправляєш в окоп людину, яка вже і так там.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Більше 10 місяців.

Чому лише про тебе згадано? Тому що з "життя вже і негайно" має ціну. Щоби саме ти зрозумів свій вибір. Я за свій сам розплачуюся.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, у мене вже 20+ цивільного стажу і майже 8 воєнки. Так от, цивільна пенсія, котру мені підраховує пенсійний фонд ні-про-що. Також бачу багато чого, про що тут не розкажеш і тому, куплений айфон не в офіційному магазині, саме менше зло, яке відбувається в цій країні🫡
Сорі за офтоп і мої вибачення перед Кочевник Але незнання всіх новин про адміністрацію форума зовсім не дорівнює бути обісцяним, пане plebis

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Але незнання всіх новин
Не треба знати все про всіх, але мабуть варто задуматися над використанням цього аргументу в дискусіях в нашому суспільстві :)
Мені тикати диваном можна :LOL: Сорі, якщо зарізка термінологія.

Місто
Полтава
Хто ще запропонує які опції, крім свідомої несплати податків? Ну, щоб "жити як в Європі"?
Розбій і грабунок має спрацювати? Ну, не оте "депутати-поліція-СБУ-ТЦК", в натуральний гоп-стоп на вулицях. Ану, панове-дегенерати, накидайте варіків!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
ПиСи…7 місяців тому міняв акб на свій 13 про в авторизованому сервісі. Вчора стало 99% здоровʼя акб, це при тому, що заряджаю чим і коли прийдеться, плюс з моменту виходу 26ї осі сиджу на девелоперських бетах зі щотижневим оновленням. Це для тих, хто вважає 100 баксів чи близько того задорого для заміни акб і краще кожного року ставити китайський ноунейм

Останнє редагування:
Зверху