Місто
Полтава
Maxxx, та отож. Якби воно коштувало 8-10 тисяч, можна й ризикнути. А якщо 15 plus 27999, ще й попасти на щось.
Підписаний на Андроньюз, там Дмитро застерігає від Селлер Рефьорбішт. Каже, б/в можна й взяти, але не Реф.

Місто
Одеса

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
це та ще лотерея, із заміненими неоригинальними запчастинами тільки щоб продати телефон, без перевіреної працездатності, без всякої гарантії
Так звісно лоторея. Але якщо береш б/в у перевірених "бариг", все тобі розкажуть як є, перевіряй його хоч день сиди, місяць гарантії, то можна брати. Років 10..13 вже так собі (і всім друзям-знайомим) міняю яблофони :)

Місто
Киев
Для меня так , официал комфи, эпицентр, мойо ну на сайте аппл.ком есть все магазины с адресами , потом реф , а уже потом б/у , есть какая-то айуукла , они дают на рефы(свои мастера ) 2 года гарантии

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Я в ябко брав «реф», але штатовський. Замінені екран, блок камер і тепер мною акб. Всюди «оригінальна деталь епл» і дата заміни. Коли міняв акб в АСЦ, просив майстрів глянути що всередині, відписали що все чудово, тому якщо буду продавати, то можу бути спокійним. Навіть знайомим.
IMG_5695.png

Останнє редагування:
Місто
Полтава
Всюди «оригінальна деталь епл» і дата заміни.
Але ж може бути й оце:
але ти цього не перевіриш, якщо перепаяли контролер з оригінальної
Post automatically merged:

Мабуть таки ідеальний варіант купити новий, а потім продавати його, докидувати і брати новий новий.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Але ж може бути й оце
Чтобы такого небыло, нужно брать восстановленный от самой эпл. Там даже коробка раньше отличалась. Рисунок другой и надпись что он восстановленный на заводе эпл. Про эти версии можно найти информацию в интернете.

Місто
Полтава
Red_heat, знайшов ось таке:
Чи варто купувати Ref iPhone?
Якщо говорить про Apple CPO iPhone, то, звичайно ж, варто. Адже він нічим не відрізняється від нового пристрою. Але заощадити в цьому випадку вийде лише 15%.
На сайті Apple на 15 plus якраз так і є - 15%. На дорожчі моделі (15 Pro/Max) Вигода доходить до 22%
На цьому відновлені самим Apple моделі й закінчуються.

Простіше дочекатися якоїсь акції - я в січні купив -12% brand new vanilla 15 з MasterCard від Сенс.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
на 15 plus якраз так і є - 15%. На дорожчі моделі (15 Pro/Max) Вигода доходить до 22%
Так а что не так?
Post automatically merged:

Мабуть таки ідеальний варіант купити новий, а потім продавати його, докидувати і брати новий новий.
И желательно каждый год после выхода новой модели, так меньше теряешь.
Прошлогодний продал/трейдин, ~ 200$ докинул и купил самый последний.
Похоже на Лизинг или годичную абонплату))

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
де у нас таке продається
Свой первый айфон 7 на пробу я брал в АЛЛО, именно таким, ещё в 2018 году если не ошибаюсь.
Думаю у них должны и сейчас такие быть. Там отличается коробка. Написано что он востановлен на завоже эпл и серийник бился на сайте с пометкой как востановленный.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Второй гораздо дороже
Я же написал ~ 200$
Всё зависит от состояния твоего б\у в первую очередь и объёма памяти.
Возможно если брать прошки то ~ 250- 300$
А еще зависит период. У айфонов есть период когда цена самого последнего держится на "искусственном" пике.

Місто
Одесса
Red_heat, при одинаковых объемах памяти сравниваю
Цена последнего всегда на высоком уровне, так как он «последний»
И заменить предпоследний б/у на последний новый никак с такой доплатой не выйдет
По прошкам там скорее долларов 400 выйдет сейчас

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 17 Pro Max
По прошкам там скорее долларов 400 выйдет сейчас
Upgrade з 15 Pro Max (ідеал, без подряпин, акум 93 %, вік приблизно 18 місяців) на новий 17 Pro Max у січні поточного року - плюс 600 доларів.

Місто
Полтава
Ви взагалі в айфонах розбираєтесь?
Зателефонувати, встановити/видалити застосунок, налаштувати гучність - це зможу.
А перепаяти чип з рідного екрану на китайську копію - в цьому я абсолютний нуль.

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
Upgrade з 15 Pro Max (ідеал, без подряпин, акум 93 %, вік приблизно 18 місяців) на новий 17 Pro Max у січні поточного року - плюс 600 доларів.
Це трейд-ін в якомусь магазі ? А якщо просто продати та докинути гроші і купити, чи потрібно тут і зараз ?

Зверху