Мабуть, але ти цього не перевіриш, якщо перепаяли контролер з оригінальної. Я би таке не брав.Мабуть, не оригінал?
Мабуть, але ти цього не перевіриш, якщо перепаяли контролер з оригінальної. Я би таке не брав.Мабуть, не оригінал?
це та ще лотерея, із заміненими неоригинальними запчастинами тільки щоб продати телефон, без перевіреної працездатності, без всякої гарантіїб/в можна й взяти
Так звісно лоторея. Але якщо береш б/в у перевірених "бариг", все тобі розкажуть як є, перевіряй його хоч день сиди, місяць гарантії, то можна брати. Років 10..13 вже так собі (і всім друзям-знайомим) міняю яблофонице та ще лотерея, із заміненими неоригинальними запчастинами тільки щоб продати телефон, без перевіреної працездатності, без всякої гарантії

Але ж може бути й оце:Всюди «оригінальна деталь епл» і дата заміни.
але ти цього не перевіриш, якщо перепаяли контролер з оригінальної
Чтобы такого небыло, нужно брать восстановленный от самой эпл. Там даже коробка раньше отличалась. Рисунок другой и надпись что он восстановленный на заводе эпл. Про эти версии можно найти информацию в интернете.Але ж може бути й оце
На сайті Apple на 15 plus якраз так і є - 15%. На дорожчі моделі (15 Pro/Max) Вигода доходить до 22%Чи варто купувати Ref iPhone?
Якщо говорить про Apple CPO iPhone, то, звичайно ж, варто. Адже він нічим не відрізняється від нового пристрою. Але заощадити в цьому випадку вийде лише 15%.
Так а что не так?на 15 plus якраз так і є - 15%. На дорожчі моделі (15 Pro/Max) Вигода доходить до 22%
И желательно каждый год после выхода новой модели, так меньше теряешь.Мабуть таки ідеальний варіант купити новий, а потім продавати його, докидувати і брати новий новий.
Тільки одне - де у нас таке продається? Скоріше за все ніде.Так а что не так?
Свой первый айфон 7 на пробу я брал в АЛЛО, именно таким, ещё в 2018 году если не ошибаюсь.де у нас таке продається
Бу 16 про мах можно поменять на новый 17 про мах с доплатой 200 баксов ?Прошлогодний продал/трейдин, ~ 200$ докинул и купил самый последний.
Я же написал ~ 200$Второй гораздо дороже
Не може! Ви взагалі в айфонах розбираєтесь?Але ж може бути й оце
Upgrade з 15 Pro Max (ідеал, без подряпин, акум 93 %, вік приблизно 18 місяців) на новий 17 Pro Max у січні поточного року - плюс 600 доларів.По прошкам там скорее долларов 400 выйдет сейчас
Зателефонувати, встановити/видалити застосунок, налаштувати гучність - це зможу.Ви взагалі в айфонах розбираєтесь?
Це трейд-ін в якомусь магазі ? А якщо просто продати та докинути гроші і купити, чи потрібно тут і зараз ?Upgrade з 15 Pro Max (ідеал, без подряпин, акум 93 %, вік приблизно 18 місяців) на новий 17 Pro Max у січні поточного року - плюс 600 доларів.