protoss
Ен таро Адун!
Невже будуть нормальні батарейки на 10+ А*год і зарядка на 100 Вт?
Ну так, в ще й змінні, згідно з європейським регламентом.Невже будуть нормальні батарейки на 10+ А*год
Там и так нормальные батарейки в макс версиях. Просто не нужно покупать обычные версии «для бедных» если батарейка не устраивает)Невже будуть нормальні батарейки на 10+ А*год і зарядка на 100 Вт?
А що, хіба компанія Apple хоч колись десь згадувала що в неї в лінійці є "звиклі версії для бідних"?обычные версии «для бедных»
Ну да, Apple же на презентации выйдет и скажет «вот это айфон для бедных» ))А що, хіба компанія Apple хоч колись десь щгадувала що в неї в лінійці є "звиклі версії для бідних"?![]()
Чоловіче, погодься що, не подумавши, вже зовсім щось нижче плінтуса ляпнув!![]()
Вибач, нічого особистого, але не зміг не поцікавитися, чи ти насправді настільки недалекий, що не розумієш чітке розділення лінійки продуктів топ-бренду згідно з потребами різних юзерів?Например iPhone SE это просто самый дешёвый вариант в их линейке перед обычным iPhone для тех, кто хочет айфон, но не тянет Pro.
Так какие тогда вопросы к батарее вообще? И не надо усложнять, сегментация по потребностям не отменяет того, что есть модели для ограниченного бюджета.12 mini
А я хіба якісь питання до батареї висловлював?какие тогда вопросы
Так ты бы тогда изучил контекст изначальной моей реплики а потом бы писал что-тоА я хіба якісь питання до батареї висловлював?
Смешно.ти щось там глупе згадав що бувають iphone "для бідних".
А я тобі кажу що всі найдешевші айфони топологісно-конструктивно виконані на однаковому рівні з найдорожчими! Тобто економії заради здешевлення (задля завоювання найбіднішої категорії покупців) в них ніколи не було і досі немає.
от справжнє здешевлення, про яке ти навіть на коробці не прочитаєшНу как бы их модемы с1х (16е,17е) пишут юзеры что сеть отваливается как просыпаются пишет айфон нет сети 🕸, а Qualcomm Snapdragon (17,про,Макс)пока смеются с них с с1х
Як на мене, то це не здешевлення, а просто інша модельпроще: экран, камера, фичи.
Ну ти якийсь зовсім..там всё проще: экран, камера, фичи.
«Просто другая модель» которая почему то дешевле остальных у Apple )))Як на мене, то це не здешевлення, а просто інша модель
Короче, берут iPhone SE 3 те кто хочет Apple, но не тянет старшие модели.Ну ти якийсь зовсім..
Ясен пень що певні елементи економніші та суттєво здешевлюють пристрій.
Але політика фірми незмінна, немає в їхній лінійці жодного зібраного з найдешевших компонентів пристрою, загальна топологія та якість збірки, а, у результаті, надійність, хоч трохи відрізнялися в гіршу сторону від найдорожчого та найтоповішого