Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
у мотора батарея йде майже в нуль годин за 14-15
От сьогодні вранці перед виходом на роботу я зарядив до 100%, приїхав на роботу і вже десь об 11 годині смарт тупо вимкнувся від того, що заряду 0%. Попитав на роботі, багато людей скаржаться на погану роботу мобільного зв'язку, як голосового, так і інтернету. І не тільки водафонівського, а й київстарівського. Так що я вже не знаю, що і думати... На ніч, ще зроблю, як радили з переведенням у режим літака, подивлюсь що буде.

Місто
Харків
Андрюх@dp.ua, Погана якість мережі прискорює розрядку телефона, але не настільки. Тут скоріше проблеми з самим телефоном або якийся додаток садить аккумулятор в "0".

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
якийся додаток садить аккумулятор в "0".
Так от захожу в меню "Батарея", там ніяких аномалій. Може й дійсно, батареї вже кірдик прийшов?
Ось сюди натискав, щоб побачити і системні процеси?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Андрюх@dp.ua, в телефон вставлено картку пам'яті? Якщо так, то спробуй вийняти картку пам'яті і перевірити чи вплинуло на швидкість розряду.

Малоймовірно, але в мене свого часу коли вмирала картка пам'яті, то телефон сильно грівся і тормозив

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Місто
Киев
@Андрюх@dp.ua, в телефон вставлено картку пам'яті?
Да, был такой случай, тупо карта памяти ела в себя все из "холодильника", как девочки на диете весной по ночи на нычку)
Но больше придерживаюсь версии mentor.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Сумы
Телефон
Xiaomi Mi A3
у мотора батарея йде майже в нуль годин за 14-15
От сьогодні вранці перед виходом на роботу я зарядив до 100%, приїхав на роботу і вже десь об 11 годині смарт тупо вимкнувся від того, що заряду 0%. Попитав на роботі, багато людей скаржаться на погану роботу мобільного зв'язку, як голосового, так і інтернету. І не тільки водафонівського, а й київстарівського. Так що я вже не знаю, що і думати... На ніч, ще зроблю, як радили з переведенням у режим літака, подивлюсь що буде.

Рекомендую когда не нужен мобильный интернет--переводить симки в режим 2ж.
20-40% экономии батарейки...
Потом надо включай, только на той симке где активирован инет....
А на 2 й оставляй в том же режиме.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Цей додаток Accu в плеймаркеті є? Хочу протестувати свій ввечері. Тільки свою 55 брав в січні минулого року, вона йшла без зарядки, але заряджався рідною від 54 моделі на 33 В.

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Питання до тих, хто користується Motorola Edge 50 Neo: Android 16 уже всім прилетів? (Мені це оновлення прилетіло вчора; як на мене, не "революція", але деякі зміни в інтерфейсі подобаються.)
Post automatically merged:

Тільки свою 55 брав в січні минулого року, вона йшла без зарядки, але заряджався рідною від 54 моделі на 33 В.
Мабуть, Ви мали на увазі все ж таки "33 Вт", а не "33 В" (тобто вати, а не вольти).

Місто
Волинь
Motorola G55, також останнім часом шалений жор батареї, і в режимі, з яким працюю з Самсом А17, у мотора батарея йде майже в нуль годин за 14-15 (в самса ще близько 50 відсотків лишається). Оновлення системи останнє січневе, андроїд 15. Плюс вчора чомусь постійно збивався час. Телефону трохи більше року, але той же 54 свого часу таких коників не ставив. Якийсь може програмовий збій
у мене на g54 так само після січневого оновлення збільшився жор батареї (на очах втікає ), в знайомого те саме на g54. На сімці не так помітно, а от на wi-fi так. Сам акум в нормі у мене, вони щось намутили походу

Зверху