Місто
Львів
@raptor, або не заряджають - доки смартфон не вимкнеться сам в агонії...
Ооо, це неймовірно дратівлива ситуація, коли вранці на приліжковій тумбочці бачу дружини телефон, а там 6%. От чому б не тицьнути на зарядку перед сном?

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
Жінки - це окрема категорія. З тіктоків, інстаграмів, тощо, не вилазять, телефон заряджають по кілька разів на день. То ж це не показник. І не дивно...
Пропоную: все ж таки утримуймося від сексистських узагальнень. Знаю і чоловіків, які сидять у TikTok і Instagram, і жінок, які там не сидять, зате не тільки телефони, а й сучасне високотехнологічне озброєння використовують ефективніше, ніж деякі чоловіки. (У мене, наприклад, є колишні однополчанки такі.)

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 50 Neo
У мене, наприклад, є колишні однополчанки такі
Скільки їх таких? Пару десятків буде?
Знаю дуже багатьох технічно грамотних і т. д. жінок. Щиро співчуваю тим, кому з колом спілкування пощастило менше.

Місто
Львів
не заряджають - доки смартфон не вимкнеться сам в агонії...
Моя дружина досить довго після переходу з кнопкового, що під тиждень заряд тримав, на смартфон, не могла привчитися контролювати рівень зарядки на ньому, вчасно підзаряджаючи.
Ситуація змінилася після того як пропустила з-за того кілька важливих дзвінків по роботі, коли її смарт із зарядом на рівні нуля вимикався під час розмови.
З тих пір постійно носить у своїй торбочці БЖ з кабелем, а у періоди блекаутів ще й повербанк. :)

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Знаю дуже багатьох технічно грамотних і т. д. жінок. Щиро співчуваю тим, кому з колом спілкування пощастило менше.
А я знаю, дуже багатьох технічно БЕЗграмотних і т.д. чоловіків, і це дуже бісить. Дякую за співчуття.

Зверху