Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
А якщо lock? Бо по sim то точно знайде?
Ніт! Не знаходе!
Я ж написав, весь вечір витратив, пошук по ключовому слову не знаходе. Тільки міняти мову системи. Або, як з'ясувалося, шукати по зовсім не логічній назві "прив'язка до оператора".
1000014607.png
І взагалі, як воно може шукати по "lock", якщо системна мова Українська?
1000014608.png

Останнє редагування:
Місто
Львів
Вчора забрав з пошти Moto G100 Pro / в наших краях G86 Power. Родичка просила щось надійне і не дуже дороге. Взяв на Алі китайську версію 8/256 за 145$, враховуючи купони. Можливо вартувало доплатити 10$ і взяти версію 12/256, але трохи боявся попасти на митні платежі +300₴ послуги брокера, + в родички основний профіль користування Фейсбук/Ютуб/Телеграм, думаю має бути достатньо. Не хотів псевдоглобалку, бо там не буде працювати Google Wallet і наступні оновлення по повітрю.
При першому старті обрав англійську мову, включив Google services через меню, встановив Play Market, з нього вже Setedit і українську мову. Назагал 90% меню перекладено. Далі через кабель і Пресети кількома кліками зніс всю китайщину і почав ставити Гуглозамінники. Останні оновлення безпеки за 1 травня, новіших вже не підтягувало.
Назагал сам телефон сподобався, думаю економія удвічі вартує того, щоб тягнути з Алі. Правда продавець на лейбі написав повну вартість 168$, враховуючи ціну доставки 30$ (може ще підпрацьовує в нашій митній службі на пів ставки), довелось Новій Пошті відправляти банківську виписку і скріни.

Зверху