ДякуюDeniceM, это индийская версия. В ней eSIM нет.
eSIM есть в моделях CPH2449 (глобальная, она же европейская) и CPH2451 (американская).
Скоріше за все, у ціну апарата закладена строку його підтримки.Але компанія наглухо забила на підтримку апарата , хоча його характеристики спокійно дозволяють використовувати нові версії Android.
Це той що 2018 року виробництва?Xiaomi Mi A2
Так 2018 року,на чистому андроїді,але прошитий під LineageOS 13Це той що 2018 року виробництва?
Чи мова про Redmi A2 від 2023 року?
Відсутні необхідні дані оператора для VoWiFi у профілі модему.в чім може бути проблема?
От про це можна поговорити. За які гроші взяв? Я дивлюся на ціну на глобальну версію і не впевнений вже що це така вже хороша покупкаконкурентів за ті ж гроші
Взяв за 490 євро, звичайно Ви можете мати іншу думку, але мені телефон зайшовОт про це можна поговорити. За які гроші взяв? Я дивлюся на ціну на глобальну версію і не впевнений вже що це така вже хороша покупкаконкурентів за ті ж гроші
Мені його привіз знайомий сіровоз з еміратівЗа 490 іншої думки бути не може) Це де так можна купити? Я на ванпласах вже багато років, але в нас 700+ за 12/256
Ні, ні, це глобальна версія з e sim, жодних танців та бубнівВ мене друг взяв перешиту китайську версію 13го, повернув через тиждень. Батарея жила гірше ніж в його старому 10-му і періодично перевантажувався. Прийняли назад без питань, підозрюю, що проблема відома