Смартфони Samsung

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Вони десь з 21ї серії почали "звичайну S-ку" робити сильно менш преміальною. Обрізали максимальну оперативку і обсяг вбудованої пам'яті, в окремих роках Snapdragon йшов тільки на старші моделі, камера теж потрапила під "оптимізацію".

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Вони десь з 21ї серії почали "звичайну S-ку" робити сильно менш преміальною. Обрізали максимальну оперативку і обсяг вбудованої пам'яті, в окремих роках Snapdragon йшов тільки на старші моделі, камера теж потрапила під "оптимізацію".
У меня ультра 21я, камера хорошая, но не прям вау.

Мне кажется, что лучше всего снимает айфон, но я могу ошибаться, айфонов у меня никогда не было

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Просто серед масс-маркет брендів на Андроіді лідер по камерам вже кілька поколінь - Піксель, а не Samsung. У Самсів залищилась тільки перевага оптичного зуму.
Хоча я як не розумів цієї дрочі на камери, так і не розумію. 99% цих фото будуть переглядати на екрані телефону, після шакального стиснення в умовному інстаграмі. Побачити там різницю можна хіба між флагманом і ультра-бюджетником.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Ще у всякому разі на Exynos агрегація якась урізана. Там де на Xiaomi 12 я бачив В1+В3+В7+В40+В40 на S24 B40+B40 або В1+В3+В40, або ж В1+В7+В40.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Як вам нова серія S25?
Якщо хтось собі передзамовив, розпишіть враження. Плюси та мінуси. Цікавить камера, акумулятор, продуктивність і нагрів.
Замовив собі S25, як буде на руках напишу малий огляд.
Є надія що на снепі все ж таки буде краще в плані автономності та роботи системи, хоча поки в мене був S24 з цим не було проблем також.

Зверху