Смартфони Samsung

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
минимальные отличия, можно вообще не париться с переходом
для мене, наприклад, корисне нововведення (здається, з 24ї серії), це можливість використовувати сім і єсім в будь-яких комбінаціях (можна ж?).
lsd, цікаво чи в 24-25му можна єсім+сім (саме в такому порядку, єсім замість першої фізичної)?
в 23му лише сім+сім та сім+єсім (єсім може замінити лише картку у другому слоті, не можна використати 2 єсім одночасно)

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Roman_UA, нету dual esim в EUY (официальный) и есим можно использовать только во втором слоте, вместо второй карты. А какая разница в каком слоте физическая карта?

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
А какая разница в каком слоте физическая карта?
не зрозумів питання...
можливо, питання було у чому різниця яку фізичну картку заміняти на єсім? Тоді звичайно є різниця, наприклад, мені потрібна саме друга сімка щоб була на зв'язку + заюзати єсім. Переставляти при цьому фізичні сімки, то трохи напряжно, особливо "на ходу". Якщо в s25u немає режиму заміни будь якої фізичної картки на єсім, то це сумно.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Roman_UA, в s25u только так:
SIM 1 + SIM 2 / SIM 1 + eSIM / Dual eSIM

Если вы хотели в двух слотах физические сим карты + переключатся между ними и esim, то так не получится.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Я не знаю, що там і у кого не виходить. На S24 в диспетчері сім карт є список усіх доступних, фізичних не фізичних не важливо. І можна вмикати які хочеш, головне не більше 2 одночасно.

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Bester, можете показати як то виглядає?
Тобто якщо в мене є, наприклад:
сім 1 : КС
сім 2 : ВФ
єсім : ЛС і 3М
то я зможу через меню встановити (щоб були онлайн) будь-які комбінації (пари) цих операторів?

Зверху