Смартфони Samsung

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
минимальные отличия, можно вообще не париться с переходом
для мене, наприклад, корисне нововведення (здається, з 24ї серії), це можливість використовувати сім і єсім в будь-яких комбінаціях (можна ж?).
lsd, цікаво чи в 24-25му можна єсім+сім (саме в такому порядку, єсім замість першої фізичної)?
в 23му лише сім+сім та сім+єсім (єсім може замінити лише картку у другому слоті, не можна використати 2 єсім одночасно)

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
lsd, я зустрічав відгук в інеті про те, що dual esim є і в s24u.
питання про режим "sim+esim" : esim можна використовувати замість першої sim?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Roman_UA, нету dual esim в EUY (официальный) и есим можно использовать только во втором слоте, вместо второй карты. А какая разница в каком слоте физическая карта?

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
А какая разница в каком слоте физическая карта?
не зрозумів питання...
можливо, питання було у чому різниця яку фізичну картку заміняти на єсім? Тоді звичайно є різниця, наприклад, мені потрібна саме друга сімка щоб була на зв'язку + заюзати єсім. Переставляти при цьому фізичні сімки, то трохи напряжно, особливо "на ходу". Якщо в s25u немає режиму заміни будь якої фізичної картки на єсім, то це сумно.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Roman_UA, в s25u только так:
SIM 1 + SIM 2 / SIM 1 + eSIM / Dual eSIM

Если вы хотели в двух слотах физические сим карты + переключатся между ними и esim, то так не получится.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Я не знаю, що там і у кого не виходить. На S24 в диспетчері сім карт є список усіх доступних, фізичних не фізичних не важливо. І можна вмикати які хочеш, головне не більше 2 одночасно.

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Bester, можете показати як то виглядає?
Тобто якщо в мене є, наприклад:
сім 1 : КС
сім 2 : ВФ
єсім : ЛС і 3М
то я зможу через меню встановити (щоб були онлайн) будь-які комбінації (пари) цих операторів?

Місто
Луцьк
официал, Самсунг Украина EUY.
Чекайте на омологацію від Samsung в наступних оновленнях, тоді завезуть профілі для всіх агрегацій, які працюють у Київстар.
Це відома проблема. Зараз Samsung (наче будь-який) збирає лише 3СА максимум на Київстарі.
Ви не могли б трішки детальніше про це? Відомо, що Київстар якось взаємодіє з Samsung, щоб додали профілі для всіх агрегацій? І ще - коли/якщо оце завезуть, то що зміниться для мене як пересічного користувача (Samsung A55)?

Причина: уточнення питання
Останнє редагування:
Місто
Луцьк
І ще ніяк не можу второпати, може хтось підкаже. От лежать поруч два Samsung-и з сімками одного і того ж оператора: старенький A6+ (2018 р.в.) і A55 (2024 р.в.). На старому у пункті "Стан SIM-карти" сигнал LTE -90 dBm, а на новому -114 dBm. Як це пояснити? На нових моделях Samsung штучно прикрутив прийом сигналу з якихось регуляторних міркувань, чи антена гірша (навряд чи, звісно), чи інша логіка підключення до базових станцій?

Місто
Волинь
SmartS, різні фактори можуть, гірша антена, гірші контакти, гірший модуль прийому. Так само і з wi fi смартфонах, різниця досить велика буває в дальності.
Та і загалом зараз вся електроніка в гівно скочується, економлять на всьому, навіть флагмани
Post automatically merged:

Кочевник, можна затестити тоді 2g і 3g, і якщо скрізь є різниця в одну сторону, то значить A55 лайно, яке не вартує своїх грошей

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
stone, Сигнал 2G приблизно однаковий, там все норм. 3G не зможу потестити, бо КС його вирубив. В сухому залишку схоже, що прийом саме 4G гірший.
До речі, чув що це проблема далеко не тільки з конкретною моделлю, наприклад на англомовних форумах масово скаржаться на такі складнощі навіть з S-серією і з іншими. Є припущення, що Samsung штучно обмежує випромінювання, щоб телефони відповідали міжнародним нормам. Оцей показник SAR прикрутили. Хоча може це і не впливає особо, хз.

Місто
Волинь
Samsung штучно обмежує випромінювання
Може бути і таке, але так я би не робив, виходить фігня де 2g, 3g повимикали.
Тоді хай пишуть софт, такий як у них є під регулювання сили wi fi (для економії батареї), і людина саме виставлятиме силу сигналу і випромінювання відповідно

Місто
Луцьк
stone, Згоден. Ну, поки є 2G (а його вимикати думаю не будуть у ближчій перспективі), то ще куди не йшло.
А щодо A55, на вулиці все чудово з прийомом сигналу. А от там де сигнал на межі, він явно поступається умовному китайцю і навіть старішим моделям Samsung. За моїми спостереженнями.

Місто
Волинь
SmartS, у китайців нема стандартів, ставлять максимум, а це ваші проблеми, що ви кладете телефон на тумбочці біля голови і лягаєте так спати, а 4g+ кучегарить на всю

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
официал, Самсунг Украина EUY.
Чекайте на омологацію від Samsung в наступних оновленнях, тоді завезуть профілі для всіх агрегацій, які працюють у Київстар.
Це відома проблема. Зараз Samsung (наче будь-який) збирає лише 3СА максимум на Київстарі.
Ви не могли б трішки детальніше про це? Відомо, що Київстар якось взаємодіє з Samsung, щоб додали профілі для всіх агрегацій? І ще - коли/якщо оце завезуть, то що зміниться для мене як пересічного користувача (Samsung A55)?
Для Samsung A55 не зміниться нічого, бо він не вміє агрегацію (4G+) потоків (бендів). А55 працює лише в одному бенді 7\3\1\8... -- Вміє 4СА в максимумі.
Після омологації запрацює агрегація 5 бендів одночасно (band 7+3+1+40+40), на моделях, які це вміють. Це дозволить отримати 500+ Мегабіт на незавантажених базових станціях.

От лежать поруч два Samsung-и з сімками одного і того ж оператора: старенький A6+ (2018 р.в.) і A55 (2024 р.в.). На старому у пункті "Стан SIM-карти" сигнал LTE -90 dBm, а на новому -114 dBm. Як це пояснити?
Там, де -114 - скоріш за все висить в band 7 (2600 МГц), а той інший в band 3, наприклад.
Чутливість телефонів від моделі до моделі відрізняється, але не так сильно. (2-3-5 dBm як правило)

Причина: агрегація на А55
Останнє редагування:
Зверху