Смартфони Samsung

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
1. Чи буде працювати запис розмов, якщо встановити SIM-картку іноземного оператора? І аналогічне питання, якщо встановити e-sim іноземного оператора?
На українській прошивці працює
2. Чи є у цьому смартфоні можливість клонування додатків без танців із бубном? Наприклад, чи можна встановити 2-3 додатки Вайберу? Що для цього треба?
Є можливість клонувати деякі застосунки (месенджери), вайбер і ватсап точно можна. У мене наприклад 2 ватсапи і 2 вайбери в основному профілі, ще є робочий

Ще можна встановити 2 однакових додатки, якщо один скачати з плеймаркета, а інший з Самсунг Стор

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
"Подвійний профіль", але не всі апки його вміють. Як варіант - на телефоні з рутом спробувати зробити клони та встановити на нерутованому. Але не всі будуть працювати. Або нагуглити готові клони (з мінусів - можна попасти на вірусню/скам/іншу_нєчість)

• Like
Реакції: SAT

SAT

©
Місто
044
Підкажіть, будь ласка:
1. Якщо купити європейський S25, чи можна його прошити прошивкою від офіційної української версії S25, щоб працював запис голдосу?
2. Чи рутується S25?

Місто
Germany
Телефон
iPhone 15, SE2020
Приїхав мій S25 вчора. Поки що все не зручно після 10 років на ios, але система порівняно з айфоном дійсно дуже гнучка, дуже багато чого можливо під себе настроїти. 120 герц теж кидається в очі, тепер мій айфон ніби зовсім повільний став 🙂. Щодо батареї поки що не знаю, багато клацав і система теж все встановлювала, та закачувала. Кажуть треба пару днів користуватись щоб всі оптимізації пройшли і тоді буду бачити як тримає.
Взагалом емоції поки що дуже позитивні, камера ще під питанням. Інколи фото виходять дуже класні, а інколи ніби все зелене або жовте.
На даний момент триває тест 🙂, а далі побачу чи залишається чи ні.
До речі після активації був запис дзвінків, а потім пропало. В мене європейська версія, темно синій колір, але він більш схожий на чорний.
Чохол х S24 та плівка підійшли як рідні.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Підкажіть, будь ласка:
1. Якщо купити європейський S25, чи можна його прошити прошивкою від офіційної української версії S25, щоб працював запис голдосу?
2. Чи рутується S25?
1. Можна, завантажуй прошивку регіону SEK, але це у випадку якщо цього регіону у стоковій прошивці не буде, він має автоматом активуватись коли українську сімку вставиш.
2. Рутуються всі глобалки і китайці, не рутяться американці, канадці.

• Like

SAT

©
Місто
044
Приїхав мій S25 вчора.
За скільки взяв, якщо не секрет?
1. Можна, завантажуй прошивку регіону SEK, але це у випадку якщо цього регіону у стоковій прошивці не буде, він має автоматом активуватись коли українську сімку вставиш.
Тобто, можна купувати S25 із країн ЄС і не паритися?

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Приїхав мій S25 вчора.
За скільки взяв, якщо не секрет?
Я 25 ультру на 512 гб замовив на ібей, але це американець за 42000 грн, з заводу не блокований. Але без запису розмов.

Останнє редагування:
  • Like
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Конечно можно, у меня большинство самсов были серые, никаких проблем.
Його, перш за все цікавить, чи буде в такому телефоні працювати запис телефонних розмов без танців з бубном?
Post automatically merged:

Ти добре пошукай і взнай, чи запис розмов буде точно працювати. А то, відвалиш такі величезні гроші, а потім зненацька виявиться, що для запису треба, таки, танцювати з бубном. З таким успіхом, і Моторолу за 10-12к грн можна взяти, і то саме треба буде робити.

Останнє редагування:
  • Like
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Конечно можно, у меня большинство самсов были серые, никаких проблем.
Його, перш за все цікавить, чи буде в такому телефоні працювати запис телефонних розмов без танців з бубном?
Главное что-бы был не амер, регион / прошивка меняется без проблем. Всегда ставил SEK сразу после покупки, для нашего региона запись разговора есть. Кстати у 24 серии уже не SEK регион для Укрианы, какой сейчас точно не помню, раньше в теме писал об этом.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Главное что-бы был не амер, регион / прошивка меняется без проблем. Всегда ставил SEK сразу после покупки, для нашего региона запись разговора есть. Кстати у 24 серии уже не SEK регион для Укрианы, какой сейчас точно не помню, раньше в теме писал об этом.

У S24 для Украины все-таки был код региона SEK.
Не было, извиняюсь. Посмотрел, что пака SEK есть, но оказалось, что она пустая.
Для S25 ситуация такая же, прошивок нет SEK

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
У S24 для Украины все-таки был код региона SEK.
Не знаю, у меня телефон официал и вот так

Місто
Germany
Телефон
iPhone 15, SE2020
Місто
Germany
Телефон
iPhone 15, SE2020

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
SAT, прошивка другого региона может помочь. Но я бы сначала почитал топик модели на 4пда. Ну и мы тут самсунги обсуждаем же, да?

• Like
Зверху