Смартфони Samsung

SAT

©
Місто
044
Ось з характеристик з оф сайту: SIM 1 + SIM 2 / SIM 1 + eSIM / Dual eSIM
Дзвонив у цей магазин 0800303707. Дівчина сказала, що так, все саме так. Є дві фізичні сім. Можливі всі комбінації роботи: SIM1+SIM2, SIM1+eSIM, SIM2+eSIM, eSIM+eSIM.

Місто
Germany
Телефон
iPhone 15, SE2020
volk_dorog, а, наприклад, можна увімкнути другу фізичну + якусь єсім? Чи разом з єсім працює лише перша фізична? (на s23+ лише перша)
А хіба в S25 є дві фізичні sim? Я думав, що там одна фізична + кілька esim.
Є звісно, це не айфон.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Підтвердили, що в квітні почнуть стабільний One UI 7 випускати.

Сьогодні Samsung Electronics оголосила про доступність функцій Galaxy AI на більшій кількості пристроїв Galaxy завдяки програмі бета-тестування One UI 7, розробленої для забезпечення максимально природного та безперешкодного використання мобільного АІ.

Програма бета-тестування буде доступна для Galaxy Fold6 і Flip6 в Індії, Кореї, Великобританії та США, починаючи з 6 березня, а протягом місяця вона буде поширюватися на інші пристрої1, зокрема на серію Galaxy S23, Tab S10 і A55. Користувачі можуть подати заявку на участь у бета-програмі в застосунку Samsung Members. Офіційне оновлення One UI 7 буде доступне вже у квітні.

SAT

©
Місто
044
Підкажіть будь ласка, яку краще купити зарядку для S25, щоб він швидко заряджався?

Є можливість клонувати деякі застосунки (месенджери), вайбер і ватсап точно можна. У мене наприклад 2 ватсапи і 2 вайбери в основному профілі, ще є робочий
Як це зробити (в одному профілі)?

Ще можна встановити 2 однакових додатки, якщо один скачати з плеймаркета, а інший з Самсунг Стор
Завантажив Viber із Samsung Store. Зайшов у Play Маркет, а мені пропонується оновити Viber завантажений з Samsung Store. А WhatsApp у Samsung Store взагалі немає.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Як це зробити (в одному профілі)?
Налаштування - Додаткові функції - Подвійний профіль - Ставите перемикач в активне положення на потрібних мессенджерах

Завантажив Viber із Samsung Store. Зайшов у Play Маркет, а мені пропонується оновити Viber завантажений з Samsung Store. А WhatsApp у Samsung Store взагалі немає.
Даний трюк спрацьовує не зі всіма програмами, хоча деякі програми чи ігри можна так завантажити і буде 2 додатки які незалежні один від одного

Місто
Київ
Телефон
Oneplus 8 Pro
Після заміни екрану S21 FE перестав працювати датчик відбитку пальця. Просить провести калібрування. Очистка кешу системного процесу і скидування до заводських результату не дало. Чи можна це зробити самостійно без звернення в СЦ? Якщо так - підкажіть як. Дякую!

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чи можна це зробити самостійно без звернення в СЦ?

Як відкалібрувати сенсор на Android​

На більшості пристроїв на базі ОС Android можна відкалібрувати сенсор штатними засобами. Для цього дотримуйтесь цих інструкцій:

• Знайдіть на своєму пристрої "Налаштування".
  • У меню "Налаштування" перейдіть до розділу "Дисплей".
  • У розділі "Дисплей" знайдіть опцію "Сенсорна панель" або "Тачскрін".
  • У цьому розділі ви можете знайти опцію "Калібрування сенсорної панелі" або "Калібрування тачскріна".
Дана процедура передбачає послідовні натискання на точки в різних частинах дисплея. Завдання користувача – натискати на точки максимально точно, щоб телефон міг запам'ятати правильні настройки.

Після завершення калібрування сенсора, рекомендується перезавантажити пристрій. Якщо ви все зробили правильно, то сенсор вашого пристрою повинен запрацювати більш точно і надійно.

Місто
Київ
Телефон
Oneplus 8 Pro
Чи можна це зробити самостійно без звернення в СЦ?

Як відкалібрувати сенсор на Android​

На більшості пристроїв на базі ОС Android можна відкалібрувати сенсор штатними засобами.
Дякую, але мова йде про сенсор відбитка пальця, а не тачскрін

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Питання до власників S25, у когось з'явився VoWiFi на Київстар? Тут в одній з сусідніх тем пишуть, що вже є така опція на свіжій One UI 7 beta на S23.

SAT

©
Місто
044
Підкажіть, будь ласка, чи є в S25 можливість збільшити чутливість мікрофона? Співрозмовники іноді скаржаться, що мене тихо чутно.
Post automatically merged:

Питання до власників S25, у когось з'явився VoWiFi на Київстар?
Як це перевірити?

Місто
Луцьк
SAT, При наявному VoWiFi буде кнопка "Виклики по Wi-Fi" під шторкою швидких налаштувань, а також у налаштуваннях штатного застосунку "Телефон". Принаймні так на підтримуваних Samsung-ах з сімкою Водафон.

SAT

©
Місто
044
SmartS Нічого подібного не бачу навіть під час дзвінка КС-КС. Може, десь у налаштуваннях треба увімкнути?

Місто
Луцьк
SAT, Це тому що ця послуга від Київстар ще не доступна на жодному смартфоні Samsung. У налаштуваннях воно з'явиться, коли Samsung у взаємодії з КС додасть відповідні профілі на підтримувані моделі, це відбудеться з якимсь оновленням ПЗ. Є сподівання, що досить скоро.

• Like
Реакції: SAT
Місто
Пригород
Підкажіть, будь ласка, чи є в S25 можливість збільшити чутливість мікрофона? Співрозмовники іноді скаржаться, що мене тихо чутно.
Post automatically merged:
Спробуйте просто почистити мікрофон. Я так колись дуже здивований був, настільки якість покращилась

Зверху