нет, выпуск откладывается, еще одна бета будет. Нашли баги какие-то. Только бета может быть сейчасИли уже прилетает комусь?
нет, выпуск откладывается, еще одна бета будет. Нашли баги какие-то. Только бета может быть сейчасИли уже прилетает комусь?
В марте вроде ожидаетсяKovalevgen, седьмой пока только у 25 серии вроде. Или уже прилетает комусь?
для мене, наприклад, корисне нововведення (здається, з 24ї серії), це можливість використовувати сім і єсім в будь-яких комбінаціях (можна ж?).минимальные отличия, можно вообще не париться с переходом
не зрозумів питання...А какая разница в каком слоте физическая карта?
Ви не могли б трішки детальніше про це? Відомо, що Київстар якось взаємодіє з Samsung, щоб додали профілі для всіх агрегацій? І ще - коли/якщо оце завезуть, то що зміниться для мене як пересічного користувача (Samsung A55)?Чекайте на омологацію від Samsung в наступних оновленнях, тоді завезуть профілі для всіх агрегацій, які працюють у Київстар.официал, Самсунг Украина EUY.
Це відома проблема. Зараз Samsung (наче будь-який) збирає лише 3СА максимум на Київстарі.
Може бути і таке, але так я би не робив, виходить фігня де 2g, 3g повимикали.Samsung штучно обмежує випромінювання
Ви не могли б трішки детальніше про це? Відомо, що Київстар якось взаємодіє з Samsung, щоб додали профілі для всіх агрегацій? І ще - коли/якщо оце завезуть, то що зміниться для мене як пересічного користувача (Samsung A55)?Чекайте на омологацію від Samsung в наступних оновленнях, тоді завезуть профілі для всіх агрегацій, які працюють у Київстар.официал, Самсунг Украина EUY.
Це відома проблема. Зараз Samsung (наче будь-який) збирає лише 3СА максимум на Київстарі.
Там, де -114 - скоріш за все висить в band 7 (2600 МГц), а той інший в band 3, наприклад.От лежать поруч два Samsung-и з сімками одного і того ж оператора: старенький A6+ (2018 р.в.) і A55 (2024 р.в.). На старому у пункті "Стан SIM-карти" сигнал LTE -90 dBm, а на новому -114 dBm. Як це пояснити?