Смартфони Samsung

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Лише 256 за такі гроші не перебор? (У мене ZTE Nubia Neo з Алло за 2799 грн має 256).
В бюджетнику за 2799 буде сильно повільніша пам'ять ніж в s25 ultra.
Ну і загалом порівнювати ціноутворення на бюджетники і преміум сегмент така собі ідея. Там зовсім різна ЦА

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
webivan, беремо Моторолу та й по всьому. Насправді порівнювати моделі по накопичувачу, це як радити тв бокси від "кумпиля":)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, беремо Моторолу та й по всьому. Насправді порівнювати моделі по накопичувачу, це як радити тв бокси від "кумпиля":)
Моторола стала ставити щось хочаб рівня тензорів у своїй телефони? Останній раз коли дивився на їхній найпресіальніший RAZR, там стояв снеп 7хх що для флагмана дуже так собі

Місто
Львів
В бюджетнику за 2799 буде сильно повільніша пам'ять ніж в s25 ultra.
Можливо, але був би вдячний за аргументацію у вигляді скріншоту від власника обговорюваного флагману зі скачаного з GP додатку CPDT. Свій з бюджетника за ₴2799 прикладаю:
Screenshot_20251216_144611~2.jpg

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Вкладення

• Screenshot_20251216_150053.jpg
    Screenshot_20251216_150053.jpg
    148.2 КБ · Перегляди: 27
Місто
Львів
Kladoff, ще раз, я хотів на цифрах побачити наскільки сильно повільніша пам'ять у мому бюджетнику за пам'ять в s25 ultra, про що стверджував попередній оратор. З акцентом на "сильно".
А ти написав що це "точно" (себто "мамай клянусь").
Post automatically merged:

Горецкий, оце інша справа, за аргумент дякую.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
magodzec, Ну можна було 4 тис. докинути за версію на 512, але я не бачу в цьому сенсу, бо я не збираю тисячі фотографій.
Чесно кажучи на ділі флагман виявився ще гірше ніж я його уявляв до покупки: гріється як пічка, при чому саме металева рамка і батарея геть не тримає. Єдина надія, що це побічний ефект від встановлення сотні програм і може він таки наоптимізується і зупиниться.

Місто
Чернигов
Продавець в Ябко сказав: не беріть Самсунг, беріть айфон, бо з Самсунгом вийшли з магазину і вже "півціни" втратили.
Не агітую за айфон, бо сама користусь Samsung galaxy note 20 ultra, але його підтримка в цьому році вже скінчилась. Вже звикла, претензій не було. Класний апарат, але, дійсно, продати його з мінімальною втратою, як айфон-не можна.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Зараз бачу на олх 15 про 128гб за 24 тисячі з невеликим дефектом. І бажаючих купити - не особливо багато. Скільки коштував в момент виходу - всі знають.
Тому мантра про втрачання в ціні - вже неактуальна.

Зверху