Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Приєднаюсь і я до жертв маркетингу. Замовив S25 ultra
де? за скільки? який регіон?
Приєднаюсь і я до жертв маркетингу. Замовив S25 ultra
Лише 256 за такі гроші не перебор? (У мене ZTE Nubia Neo з Алло за 2799 грн має 256).за 56 тис. SM-S938B 256/12
Та я не за то, у самого вільні 170 з 256, питання було чи не озвірів виробник лише 256 за такі гроші впарювати?вільно 140 із 256 ...
В бюджетнику за 2799 буде сильно повільніша пам'ять ніж в s25 ultra.Лише 256 за такі гроші не перебор? (У мене ZTE Nubia Neo з Алло за 2799 грн має 256).
Моторола стала ставити щось хочаб рівня тензорів у своїй телефони? Останній раз коли дивився на їхній найпресіальніший RAZR, там стояв снеп 7хх що для флагмана дуже так собіwebivan, беремо Моторолу та й по всьому. Насправді порівнювати моделі по накопичувачу, це як радити тв бокси від "кумпиля"![]()
Це був сарказм звісноМоторола стала
Можливо, але був би вдячний за аргументацію у вигляді скріншоту від власника обговорюваного флагману зі скачаного з GP додатку CPDT. Свій з бюджетника за ₴2799 прикладаю:В бюджетнику за 2799 буде сильно повільніша пам'ять ніж в s25 ultra.
Не можливо а точно. Взагалі то таки смарти порівнюють камерами, та процесорами й саме за них оплатаМожливо
Це Ви любитепагаваріть
S22 Ultra. Флагман 2022 рокуМожливо, але був би вдячний за аргументацію у вигляді скріншоту від власника обговорюваного флагману зі скачаного з GP додатку CPDT
Я б дівчині теж так сказавПродавець в Ябко сказав: не беріть Самсунг, беріть айфон, бо з Самсунгом вийшли з магазину і вже "півціни" втратили