Смартфони Samsung

Місто
Чернигов

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
allaliu, ну я 1+6Т використовував 6.5 років. Чесно не думаю, що є сенс його тепер продавати. Можливо, якщо б зараз до 1+ були доступні нормальні батареї і зарядні порти і динаміки, то я б його відремонтував і далі користувався.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
happy_stone, а ти спробуй той франкенштейн купити. Як мінімум попросять пів ціни вперед і зникнуть, як максимум буде якесь гівно. Мій 13про 256 в ябко на обмін оцінили в 20к гривень в оригіналі все, ще до заміни акб. Але я відмовився, бо екран на 15 про був невідома деталь і скинути його не дозволили. Тому змінив акб на оригінал і користуюсь поки цим

Місто
Львів
ніхто при своєму розумі не порівнює Нубію з флагманом ринку
А дарма, от Дюрі-бачі б раніше порівняв, можливо б і не витратився на "флагман ринку", в якому "гріється як пічка, при чому саме металева рамка і батарея геть не тримає.".
От в моїй нубії нічого не гріється і батарея тримає рівно на всі свої 4500 мАг.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Можливо, але був би вдячний за аргументацію у вигляді скріншоту від власника обговорюваного флагману зі скачаного з GP додатку CPDT. Свій з бюджетника за ₴2799 прикладаю:

S20, молодший флагман 2020 року, тобто на 3 роки старіший за ваш бюджетник.
Screenshot_20251216_131726.jpg
Послідовний запис - х2
Послідовне читання - х4
Випадковий запис - х1.5
Випадкове читання - х3

S25 ultra я звісно не маю, але певен що там буде краще по кожному з пунктів.

Місто
Львів
S20, молодший флагман 2020 року
Дивна річ, виявляється показники швидкості у флагмані 22-го року, які вище виложив Грецький, майже в півтора рази погіршали у порівнянні з молодшим флагманом на 2 роки старішим

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Чесно кажучи для мене память/процесор/камера/... не дуже важливі, рівень 7-річних флагманів мене цілком влаштовує. От найважливіші параметри я в оглядах знайти не можу, зокрема щоб навігація не глючила, мережу не губив і в цілому не глючив (зокрема в 1+ після оновлення до 11 Андроїду Google pay спрацьовував не в 100%, а десь в 95% ).
Post automatically merged:

А ще на бюджетники запчастини для ремонту важко знайти (а в мене батареї, порти для зарядки, динаміки вмирають регулярно) і корпуси роблять зараз якісь одноразові, нема відчуття як в металевих корпусів Redmi 4 чи Huawei Nova, що вони роками будуть служити.

Із великого мінусу Самсунга: єдина функція Ші, яка мені цікава - автоматично записувати стенограму дзвінків - не працює Українською/
І взагалі ШІ не працює Українською, що дуже дивно, враховуючи сучасні LLM

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
В цілому відчуття від покупки: готувався до того, щоб викинути гроші на вітер, а виявилось, що реальність ще гірше.

Поки на Андроїді можна встановлювати програми які я хочу, а не виробник, то Айфон не візьму.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Дюрі-бачі, Я теж, враховуючи репутацію створену смартфонам Самсунг і навпаки якесь часто зневажливе ставлення до Китаю (Салямі, Опа і т.д.), очікував багато. Але коли з'ясувалось, що S24 в деяких аспектах навіть поступається моєму попередньому Xiaomi 12, то все стало зрозуміло.

Місто
Львів
Поки на Андроїді можна встановлювати програми які я хочу, а не виробник, то Айфон не візьму.
Золоті слова!
Я б для себе розглядав можливість придбання айфону лише за можливості джейлу. Але для сучасних моделів його не існує і навряд чи вже з'явиться.
А от андроїдом без руту виявилося що цілком можна комфортно користуватися. Завдяки шизуці та самостійній модифікації потрібних додатків з додаванням DP.
Хоча і гугель вже почав з тим активно боротися, один з потрібних вже не виходить перевести зі спліта в апк для подальшої модифікації з-за pairip захисту.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Можливо, але був би вдячний за аргументацію у вигляді скріншоту від власника обговорюваного флагману зі скачаного з GP додатку CPDT. Свій з бюджетника за ₴2799 прикладаю:

S20, молодший флагман 2020 року, тобто на 3 роки старіший за ваш бюджетник.
Переглянути вкладення 71613
Послідовний запис - х2
Послідовне читання - х4
Випадковий запис - х1.5
Випадкове читання - х3

S25 ultra я звісно не маю, але певен що там буде краще по кожному з пунктів.
що за прога, в мене с25 ультра, протестую

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
S20, молодший флагман 2020 року
Дивна річ, виявляється показники швидкості у флагмані 22-го року, які вище виложив Грецький, майже в півтора рази погіршали у порівнянні з молодшим флагманом на 2 роки старішим
В SSD, зазвичай, швидкість залежить від об'єму. Цікаво буде порівняти тест на смарті з більшим об'ємом

в мене с25 ультра, протестую

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Чесно кажучи на ділі флагман виявився ще гірше ніж я його уявляв до покупки: гріється як пічка, при чому саме металева рамка і батарея геть не тримає. Єдина надія, що це побічний ефект від встановлення сотні програм і може він таки наоптимізується і зупиниться.
Декілька днів телефон буде проводити налаштування. В розділі обслуговування пише, що проводиться аналіз користування, чи щось таке.

Тест Самсунг А54

Вкладення

• Screenshot_20251216_190001.jpg
    Screenshot_20251216_190001.jpg
    165.2 КБ · Перегляди: 17

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
stas_k, Про нагрів, батарею вже писав. Про ШІ та Українську.
Ще не подобається як ловить мережу: зайшов сьогодні в під'їзд, а смарт вивалився в 2G, чого ніколи не було з 1+...
Взагалі, коли я купив 1+, то відчуття було "ВАУ! ідеальний смарт, хочу користуватись". А тут далеко не ідеальний.

Останнє редагування:
Зверху