Samsung
КПЖЗ
Не все так погано
Samsung повертається на вершину світового ринку з продажу смартфонів
Samsung повертається на вершину світового ринку з продажу смартфонів
Тю, це Ви про The Korea Times чи gagadget?Samsung, це джерело, котре спеціалізується на Джинсі
Як я перейшов на OLED з S20 так і думки повертатись на IPS не було. Взагалі того ШІМ не помічаю. А от контрастність та видимість на сонці - на голову вища.volk_dorog, ну и шим тоже в подарок
Аналогично, но вот ночью если много читаю, то глаза "по-особому" устают, пробовал читать на realme 10 с dc diming, намного лучше. Но на IPS в мобиле не хотелось бы возвращаться, амолед сильно лучше. Если перейду на s24, то буду убеждать себя, что я таки был свидетелем шим.Взагалі того ШІМ не помічаю
Угу, кроме 24 серии. Но я его не замечаю, кроме ночного сценария и то не увернен, что это таки шим. На 4пда ветка веселая, про шим которая.Persona, шим самсунга как правило выше даже чем Сяоми
Можна використовувати одночасно три номера - дві фізичні сім і є-сім?Там повыходили a35/a55 от самсунга и туда завезли е сим. Первый раз вижу есим в а серии, обычно это прерогатива s.
Правда, цена около 15 к гривен в оф магазинах, и в подарок самсунговский фитнес браслет дают
Нет, а вот можно ли 2 esim вопрос.Можна використовувати одночасно три номера - дві фізичні сім і є-сім?
Скорее всего нет.Можна використовувати одночасно три номера - дві фізичні сім і є-сім?Там повыходили a35/a55 от самсунга и туда завезли е сим. Первый раз вижу есим в а серии, обычно это прерогатива s.
Правда, цена около 15 к гривен в оф магазинах, и в подарок самсунговский фитнес браслет дают
А в новій лінійці s24 дві, a35/a55 це також нова лінійка, тому все може бути...)Скорее всего нет.
В s21 только физ симка и е сим. Здесь наверное, также.
Через 2 недели куплю, попробую.А в новій лінійці s24 дві, a35/a55 це також нова лінійка, тому все може бути...)Скорее всего нет.
Саме так, в мене також s24 і дві eSIM активні.А в новій лінійці s24 дві, a35/a55 це також нова лінійка, тому все може бути...)Скорее всего нет.