Наліпка на коробочці з версією моделі.Як перевірити, щоб не нажували?)
Глобалка має індекс SM-S921BZKG, а мені пропонували з іншим індексом ще й лейбою "Indian SIM card only".
Наліпка на коробочці з версією моделі.Як перевірити, щоб не нажували?)
Звичайно важливі. Взагалі, кому як. Хтось сидить на Windows xp і не переймається. Чим довща підтримка тим краще.Наскільки важливі оновлення безпеки для телефона, якщо користуватися там практично усім: банки, месенджери, тощо?
Телефон Samsung-це Андроїд. Ні?Хтось сидить на Windows xp
Звичайно Андроид. Ви натякаєте що не можна порівнювати Windows и Android ? Звичайно воні різні, але є схожі риси з міркувань безпеки, коли оновлення мають бути. Це питання офтоп. Для телефона оновлення безпеки і підтримка ПЗ напевне більшь важлива ниж для ПК. В ПК ви хоть щось можите зробити з безпекою самостійно, бо маєте необхідні права. В телефоні зазвичай ничого, всі сподівання на виробника.Телефон Samsung-це Андроїд. Ні?Хтось сидить на Windows xp
У мене на Samsung, наприклад, інша проблема - чимось поступово заповнюється диск. І ніякі додатки ладу не дають. А робити хардрезет бажання немає.Ще був в мене дуже китайский телефон, не буду назвати виробника
Тому щочому б вам не звернути увагу на s 24+ чи s25+?
Екран 6.2 проти 6.7.Основні вимоги - компактність
Та відомо чим, пухнуть теки від firebase в деяких додатках.інша проблема - чимось поступово заповнюється диск
Абсолютно точно впевнений. Я вже звик до них. Ну хіба ще на Епіль думав подивитися.и точно впевнені, що вам тоді потрібен саме Samsung?
Я тоже такой. Купили отцу Poco F8 Ultra, он во всем лучше моей ультры, телефон мне прям очень нравится, но я на него не перейду только из-за оболочки + весь остальной обвес использую от самса (вотч, бадс) и к сервисам привык (нотс, хелс и т.д.)Абсолютно точно впевнений. Я вже звик до них. Ну хіба ще на Епіль думав подивитися.и точно впевнені, що вам тоді потрібен саме Samsung?
Зразу вже і розібрали одразу після презентації Samsung Galaxy A57:Моделі отримали оновлений дизайн, покращені камери та розширені можливості штучного інтелекту, які тепер доступні більшій кількості користувачів.
У смартфонах реалізовано функції "Awesome Intelligence", інтегровані в One UI 8.5. Серед них – транскрипція записів у диктофоні, інструмент AI Select для витягування тексту та контенту, а також можливості редагування фото і відео. Передбачено видалення об’єктів із кадру, автоматичне обрізання відео та підказки для обробки зображень.
Galaxy A57 5G та Galaxy A37 5G отримали нові процесори: старша модель працює на Exynos 1680, тоді як молодша – на Exynos 1480. Камери обох моделей отримали 50 Мп основний сенсор і підтримку покращеної нічної зйомки. У Galaxy A57 5G додатково прокачано обробку зображень – зменшено шум, покращено деталізацію та швидкість зйомки. Також смартфони підтримують розпізнавання сцен і об’єктів на базі ШІ, що допомагає автоматично налаштовувати параметри зйомки.
Galaxy A57 5G отримав тонший корпус, AMOLED-дисплей із частотою 120 Гц і батарею на 5000 мАг із швидкою зарядкою. Обидві моделі мають захист IP68, а також до шести років оновлень Android і безпеки.