Матвєй
UA
Звичайноу меня android 7.1.2 MIUI 9.6.5.0
Прилетела 10-ка. От добра добра не ищут. Стоит ли обновляться?
Звичайноу меня android 7.1.2 MIUI 9.6.5.0
Прилетела 10-ка. От добра добра не ищут. Стоит ли обновляться?
Вьетнамка обновляется?следствие установки китайскими продаванами так называемой "вьетнамской прошивки"
Вьетнамка обновляется?
Вьетнамка обновляется?
Я іншої думки. Якщо не лякають зміни, втрата деяких старих функцій, а також купа вільного часу, розлочений бутлоадер, є бекап Nvram, є нові потрібні функції /виправлені баги що тебе дратувати, то так. Якщо все влаштовує - змісту в оновленні мало.Звичайно
Для чого?! Я втратив індикацію назви оператора в стрічці стану, та отримав інколи зависаючий телефон при увімкнення блютус і це єдині глюки...в іншому лише позитив. Бути заблоковано і розблоковувати не планую.Я іншої думки. Якщо не лякають зміни, втрата деяких старих функцій, а також купа вільного часу, розлочений бутлоадер, є бекап Nvram, є нові потрібні функції /виправлені баги що тебе дратувати, то так. Якщо все влаштовує - змісту в оновленні мало.
Обновился.
Почему оформление контактов поменялось?
А про приложение "Темы" не слышали?У меня был номеронабиратель и список контактов темный, стал светлый, - раздражает
разве она будет работать на MIUI 10?golova, Поставьте тему Dark Rus и будет у вас темный номеронабиратель.
разве она будет работать на MIUI 10?