Prorab
Skylark
Нет у нас Сильпо. Из крупных только "АТБ", "таврия-в" и "копейка".Prorab, ты в Сильпо бываешь?
Нет у нас Сильпо. Из крупных только "АТБ", "таврия-в" и "копейка".Prorab, ты в Сильпо бываешь?
ну и правильно...чтоб вырезали - так все сразуА вообще оно у меня все в наплечной сумке носится. Даже летом. Так уж привык.
Ну да, пускай само вываливается из оттопыренных карманов шорт..ну и правильно...чтоб вырезали - так все сразу
что за карманы ?...смартфон , кошелек с картой и деньгами
Дада, и без советчика mic с ред-форума, как одеваться и что куда класть, даже не вздумайте из дома выходитькупи нормальные (просторные) шорты и в них всё поместится (и будет хорошо вентилироваться) и не клади все яйца в одну корзину
Є, внутрібендова)Кто тут рассказывал что у Ми-8 нет агрегации?
То глянь заради цікавості що з чим агрегує)У меня на лайфе есть 4г+, когда интернет на Водафон, то просто 4г, тел ми8
У меня на лайфе есть 4г+, когда интернет на Водафон, то просто 4г, тел ми8
Я теж такої думки...Хоча цікаво трохи інше...мій старий редмі 5+ умів лиш інтернет сім карту тримати в 4ж, а теперішній мі а 2 лайт, з таким же процом обидві...містика)Значить Лайфсел включив (B3+B3) або (B7+B7). Xiaomi mi8, як і 99% Xiaomi не підтримують 4G+ (B3+В7).
Я теж такої думки...Хоча цікаво трохи інше...мій старий редмі 5+ умів лиш інтернет сім карту тримати в 4ж, а теперішній мі а 2 лайт, з таким же процом обидві...містика)
Цікаво як тоді Лайф дає лте+?) Спеціально поставив сімку, але просто 4ж...Може лиш тестові включення? [MENTION=1083]Skuadro[/MENTION] не підкажеш?)МіА1 теж підтримує в обох слотах 4G. Пробував через прогу квалкома включити 4G+ (B3+В7), але не вийшло, видно дійсно на рівні заліза не має (B3+В7).
Цікаво як тоді Лайф дає лте+?) Спеціально поставив сімку, але просто 4ж...Може лиш тестові включення? [MENTION=1083]Skuadro[/MENTION] не підкажеш?)
Але для чого, якщо там одна широка полоса? Що це міняє?Скоріш за все (B7+B7).