Terabajtik, виртуальный датчик приближения не бесит?
А може, розмовляє як модно зараз - на гучному зв'язку, тримаючи телефон біля роту? То й він і не потрібен ))виртуальный датчик приближения не бесит?
Налог во сколько выльется? Poco X6 Pro 12/512GB ой сомневаюсь, 12/512 обойдется минимум в 14 000гривен и плюс налог, так что мне дешевле его купить по месту.чи купити Х6 pro на алі за 12к, а різницю закинути хлопцям на харьковскому напрямку на дрони,
чи іншим способом подякувати, що можно спокійно купувати нові смарти...
Посылки с Aliexpress облагаются налогом. Если товары на сумму свыше 150 евро, то придется уплатить 10% пошлины и 20% НДС. Эти платежи будут начислены только на сумму, превышающую 150 EUR. К примеру, если стоимость посылки 250 EUR, то пошлина будет начисляться на 100 EUR (250-150), а если цена товара 200 евро, с 50 EUR соответственно.
Абсолютно, пока с ними у меня проблем не наблюдаетсяTerabajtik, виртуальный датчик приближения не бесит?
Poco X6 Pro 12/512GB ой сомневаюсь, 12/512 обойдется минимум в 14 000гривен
Як пощастить... 9 з 10 що налога не буде..Налог во сколько выльется?
Авотніхєра.Порадили старі сяомщики чекати нового оновлення
Это рулетка, и как показывает судьба она выстрелит в налог, еще забыл дописать что если что то случится с телефоном то ремонт будишь оплачивать со своего кармана, у меня так коллега с роботы влете на пол цены телефона, замена экрана, выстрелил какой то заводской брак и проявился он не сразу после покупкиЯк пощастить... 9 з 10 що налога не буде..
А гугл там як?Хуавей - нашефсьо!
це оф магаз сяомі на алі, гарантія працює в Україні..что если что то случится с телефоном то ремонт
може статися з будь яким смартом (самс, епл, ...) в будь якому магазі..влете на пол цены телефона, замена экрана, выстрелил какой то заводской брак и проявился он не сразу после покупки
цей розділ вже неактуальний роки 2-3, та скоріше шкодить стабільній роботі смарта..телефон на 4пда в розділі "оптимізація miui"
Ну не знаю, мені взагалі Xiaomi залетіли тільки так.Авотніхєра.Порадили старі сяомщики чекати нового оновлення
Навіть повне оновлення не допомогло.
Почав тикати по одній рекомендації з теми про цей телефон на 4пда в розділі "оптимізація miui" - і щось врешті-решт спрацювало.
Підозрюю що цим моментом був вихід з акаунту Сяомі в налаштуваннях телефону.
Розчарований цією маркою телефонів в цілому: акуми - гівно, камери - гівно, софт - гівно. Ну хіба шо ціна - норм, і примарні характеристики. Poco X3 NFC був в свій час топом за свої 7500 грн
Хуавей - нашефсьо!
У батька був Note 3, юзав років 5, теж все супер було, поки батарея не стала як каша. Віддав йому свій старий Honor 10 - для нього небо і земля.Ну не знаю, мені взагалі Xiaomi залетіли тільки так
Є таке, махнув рукою і телефон вже перемкнувся на внутрішній динамік. Таке враження, що датчик наближення спрацьовує десь на см. 30.@Sanyok77, за датчик наближення вбити можна.
Підтверджую, батарея супер. В жовтні віддав мамі Redmi Note 11 4/64, у неї тримає впевнено 3 доби. Як невибаглива звонілка - телефон дуже навіть норм.Батарея за 2 роки як нова
У дружини Редми Ноут 5 Про з 2018 року, батарея в доброму стані, правда з її режимом користування вистачає тільки на світовий деньв мене Ноут 11. Батарея за 2 роки як нова
це коли таке настало? Бо я не один десяток сяомі купляв на алі до війни, але я не чув щоб тут офіційна гарантія працювала.це оф магаз сяомі на алі, гарантія працює в Україні..
давай зачекаємо 3-3,5 роки.
Не сваріться. У мене в підпису смарт, ще працює, тримає добу без проблем.5 років навіть старі Нокії не витримували.