Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SvPet, на моїй практиці вбито сяомі крайніми прошивками весь кайф користування і невідповідністю обіцяниого строку оновлень з реальністю- redmi5plus, MI9t, MI11lite5g. Там лиш кастоми далі рятували і от останній був фінальним для мене, після чого пішов на айфон

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Xiaomi Mi 9T у мене є і зараз. Як новий, але йому вже шість років та п'ять місяців. Час його минув.
Терміни оновлення моделі дотримані виробником. Рідні прошивки його не вбили.
Жодного разу не падав. Не зависав. Двічі я скидав налаштування на ньому до заводських. Користуватися можна.

Те ж саме про оновлення та прошивки можу написати і про Xiaomi 11T Pro. Шкода тільки, що термін оновлень короткий.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
а що з ним було не так? дружина користується версією NE і не жаліється, крім батареї, але її нещодавно замінили на нову. Навпаки, на пропозицію купити новий, відповідає: - Навіщо?

Місто
Київ
Андрюх@dp.ua, офіційні мають позначку OFFICIAL і офіційну підтримку від виробника прошивки, до прикладу Lineage OS у них зазвичай відсутні баги, а якшо вони виявляють то виправляються в оновленнях. Деякі з них платні до прикладу Project Elixir.
У таких прошивках апріорі уже відустні баги які присутні в стокових прошивках оскільки їх спеціально випускають зокрема щоб виправити те на що забили виробники.
Неофіційні збираються користувачами і можуть мати баги, мають позначку UNOFFICIAL

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Але так, оновлень давно, практично сразу немає
Так, мало, правда. Я купив Mi 9T у липні 2019 року. Був Android 9.0. За час користування телефон оновився до Android 11. Система безпеки оновлювалася до 1 серпня 2021, що видно на скріншоті. Лише два роки і це дуже короткий термін. Але так і обіцялося виробником.
Зарядний пристрій від телефону є. Виглядає так, як новий. Навіть пакувальна коробка збереглася.
4432142.jpg

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Roman_UA, бо NE вийшов через місяць о нормально так довше отримував оновлення, от чому. Хоча в начинці він був ніби трішки інший. Просто вбили таким чином попередню модель. А те що в когось щось там не глючить з крайньою обновою цих девайсів, то в мене дружина і на редмі 9а не скаржилась, доки не взала моторолу. Я ж користувався на повну і знаю про що пишу. Подабається- користуйтесь. В ті часи(може й зараз) сама не передбачувана контора по обновам!

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Motorola з UFS 2.1 чи UFS 2.2 у 2025 році мене не влаштовує.
Мені треба лише UFS 4.0 у 2025 році. І смартфон на дві фізичні сімкарти, а якщо буде підтримка eSIM на додачу, то чудово.
А найголовніше - люблю Xiaomi.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
От не знаю. Юзаю сяомі з 2015 року. Реклами жодного разу не бачив. Коли пішли чутки про рекламу з рекомендаціями де її вимкнути я пройшовся по системних додатках і хвилин за 10 вимкнув. Тепер ці налаштування автоматом переносяться на нові телефони. Вже третій апарат маю після цього - реклами немає.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Якщо використовувати більш бюджетні моделі Redmi, то там дійсно можна в певних меню і додатках зустріти рекламу. Якщо ж це моделі Xiaomi флагманського рівня, то там її немає взагалі.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Ото тільки на Реді й читаю про рекламу на Сяомі. З усіх додатків :) Де увімкнути, щоб хоч вживу побачити?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Де увімкнути, щоб хоч вживу побачити?
Наприклад GetApps і FM-радіо.
Перший випіляв взагалі. Другий не використовую, бо не маю ані бажання, а ні дротових навушніків.
Щодо бюджетних моделей з рекламою. Раніше були Redmi. тепер взяв Poco. Не бачив реклами. У дружини Redmi 10 - з реклами тільки отой бот в телеграмі був. Ну вимкнули. Так, я розумію, що це неприємно за власні ж гроші, але вирішується дуже швидко у порівнянні з часом на коритсування пристроєм.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Радіо немає, ГетАпс теж (не пам'ятаю, чи було ГетАпс і видалив, чи одразу не було). Ну але є штатні сяомовські (погода, галерея, калькулятор, провідник, безпека, камера) - немає реклами. І не вилізла жодного разу.

Зараз 14Т, до цього 12Т був

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Радіо не треба "слухати", достатньо раз запустити і саме буде запускатися. "Ой, давно мене не відкривав".
Щодо GetApps, то видалити нетривіально. Кинувся видаляти, простий метод не спрацював. Зі складним вирішив не перейматися. Заморозив. Заморозка врятувала аж до наступного оновлення системи.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Кочевник, в настройках самого Радио надо отключить Рекомендации. И найти эту программу в Настройки - Приложения - Все приложения. Там открываете Радио - Уведомления и отключаете все уведомления для этой программы. И оно не будет напоминать о себе.
Что касается магазина Сяоми, то надо в самой программе отключить Рекомендации и Автообновление. А также в настройках - Все приложения найти его и там, если есть и включены, то выключить все уведомления для этого приложения.
(И я не знаю, какая у вас модель телефона, может быть там немного иначе меню в Настройки телефона, но суть та же: обязательно отключить уведомления для Радио.)

Макс, у меня нет проблем с рекламой. Отключил и забыл.

Останнє редагування:
Зверху