Xiaomi Mi 9T у мене є і зараз. Як новий, але йому вже шість років та п'ять місяців. Час його минув.
підписуюсь під кожним словом. Але так, оновлень давно, практично сразу немає. Зари другий телефон, 13-й 5G то тут вже Hyper Os 2.0.210Xiaomi Mi 9T у мене є і зараз
Як це?офіційні кастомні
а що з ним було не так? дружина користується версією NE і не жаліється, крім батареї, але її нещодавно замінили на нову. Навпаки, на пропозицію купити новий, відповідає: - Навіщо?MI11lite5g
Так, мало, правда. Я купив Mi 9T у липні 2019 року. Був Android 9.0. За час користування телефон оновився до Android 11. Система безпеки оновлювалася до 1 серпня 2021, що видно на скріншоті. Лише два роки і це дуже короткий термін. Але так і обіцялося виробником.Але так, оновлень давно, практично сразу немає
Особливо - рекламу, яка лізе з усіх додатків.. Ну і звісно - красунчик Позикобот, який треба вимикати через сраку.. І все це за твої гроші.люблю Xiaomi
Наприклад GetApps і FM-радіо.Де увімкнути, щоб хоч вживу побачити?
Перший випіляв взагалі. Другий не використовую, бо не маю ані бажання, а ні дротових навушніків.Наприклад GetApps і FM-радіо.Де увімкнути, щоб хоч вживу побачити?
Радіо немає, ГетАпс теж (не пам'ятаю, чи було ГетАпс і видалив, чи одразу не було). Ну але є штатні сяомовські (погода, галерея, калькулятор, провідник, безпека, камера) - немає реклами. І не вилізла жодного разу.GetApps і FM-радіо