Не удалось обнаружить устройство
Nexus 7 на WiFi лежит дома.
гэлэкси таб 2 7.0 - стоит на вибре, звонит, но переходит в режим со звуком и обратно на вибро не переключает автоматическиНа Nexus 7 c выключенным звуком - не звонит
Може я параноїк, але давати комусь паролі від Інтернет помічника не хочеться...Дюрі-бачі, через інтернет перевірка тобі не підходить?
Ну і 100500 СМСок "Произведен вход..."
В МТС -ніДюрі-бачі, смски не отключаются?
Настрой блокировку нежелательных SMS/звонков на Андроиде.В МТС -ні
Настрой блокировку нежелательных SMS/звонков на Андроиде.
Ну в AnyBalance і аналогічних програмах ти ж вказуєш пароль інтернет помічника і їх сервери заходять в нього. Не знаю що може завадити автору цього всьгого продати базу даних номерів і паролів.что-то я не пойму как у тебя могут украсть пароль от интернет-помощника.
Хотілось би щоб на робочому столі одразу було видно залишок грошей, СМС, хвилин і т.п. по обидвох сімках, а не треба було вводити 1050 USSD.Точно так же непонятно, в чем проблема проверять состояние счета через USSD команды что ты виджет спрашивал
Так то ясно, але явсервно іноді ті списки читаю (деколи бувають корисні рекламні пропозиції).
Ну в AnyBalance і аналогічних програмах ти ж вказуєш пароль інтернет помічника і їх сервери заходять в нього.
Не знаю що може завадити автору цього всьгого продати базу даних номерів і паролів.
Не, FireFox-ом і іноді Opera MiniА ты хромом пользуешься.
Хотілось би щоб на робочому столі одразу було видно залишок грошей, СМС, хвилин і т.п. по обидвох сімках, а не треба було вводити 1050 USSD.
Opera Mini