Срочно! Нужна помощь юриста или человека,который разбирается в законах!

Статус
Закрита.
Місто
Запорожье
Телефон
Jiayu G3
Твоя подруга судя по всему плохо жила в приемной семье. Ее недолюбили, недобаловали, недолелеяли. Она недовольна встречей с юр.мамой? Та была плохой матерью?
У нее прекрасные родители. Я их лично знаю. Они её любят,балуют,лелеют. И она от того что узнала,не стала их меньше любить...а она их очень сильно любит!
Дело не в том,что она чем то не довольна,она просто хочет поговорить с родными,узнать кто её родил,кто её родственики... Возможно,это будет единственная встреча. Без ссор и ругани. Просто поговорит и уйдет...

Місто
Киев
Телефон
Е71&D780
Просто поговорит и уйдет...

А цель какая? То что ты пишешь - это не цель.
Просто интересно, посмотреть, что из этого выйдет и подобное - это все подмена истинных мотивов, которых она не осознает, а ты только потакаешь в этом несознании.

Подумай что будет если они встретятся? А если не встретятся?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Возможно,это будет единственная встреча. Без ссор и ругани. Просто поговорит и уйдет...

Это главная ошибка, раз придя - оно останется с ней навсегда! Нельзя прийти, поговорить и уйти, имхо.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Все, пошел чистой воды флуд, даже с юридической точки зрения ;)

Місто
Запорожье
Телефон
Jiayu G3
Цель я написал выше - родные.
Вообще ситуация крайне сложная,и вдаваться в подробности я не могу. Мне просто нужен был совет,куда идти дальше. Я ей все выше изложенное сказал,пусть дальше решает сама.Спасибо всем,кто откликнулся.

Місто
село на Западенщині :Р
Телефон
me45і multy - KС"Найкращий"+ Jeans"Святковий"+ Bee"Західний"+ще парочка :D
Ты очень категоричен. Как и в том сообщении, на которое я тебе ответил.Там была аморальность с моей стороны, тут - фантазии. А как насчет внимательности у тебя? Ты привел ссылку А ранее уже приводили выдержку
Я - категоричний тому, що вважаю що старттопік просив лише про допомогу і пораду, як тій дівчині дізнатися правду про власне походження, про долю її біологічних батьків і інших родичів, яку вона напевно хоче знати. Це її право і я категорично за те, щоб це її право ніким не порушувалося, як і інші іі права і, взагалі, права людини.
А ви пробуєте власними порадами вмішуватися в особисті справи тої дівчини, обговорювати і судити її, не знаючи нічого про неї і її ситуацію.
Звичайно, я розумію, що всі ті поради ви висловлюєте з благими намірами... якими, як відомо, вистелена дорога до...
знаєте до чого? ;) ... як і мої поради... ;)
А на рахунок уважності - я, звичайно, не юрист і не знайомий з трактуваннями цієї статті Конституції, скажімо, Верховним/Конституційним Судом, але думаю, що в тій статті Конституції не йдеться про таємницю для особи про її біологічних батьків, а про щось інше, наприклад, про таємницю якогось слідства, яке не є завершене, про лікарську таємницю тощо. Ти думаєш навпаки? А підстави, докази власної правоти маєш? :confused:

Очень достойный коммент. Как часто люди из-за своей ограниченности не видят ясные указания на то, что им "лучше сюда не лезть"
...
... а інші люди часто не хочуть зрозуміти, що такими «достойними» коментарями, що називається, - «лізуть в душу», демонструють власну неповагу до інших людей, до особистих справ інших і їхніх прав ... :(

Цель я написал выше - родные.
Вообще ситуация крайне сложная,и вдаваться в подробности я не могу. Мне просто нужен был совет,куда идти дальше. Я ей все выше изложенное сказал,пусть дальше решает сама.Спасибо всем,кто откликнулся.
Venom, не слухайте з дівчиною нічиїх «добрих» порад, будь-яка правда, яку вона дізнається, не повинна нікому, в т. ч. їй самій зашкодити, за умови, що ви будете розважливо до цієї інформації ставитися і розважливо діяти. Інша справа, чи достатньо зрілою є та дівчина для сприйняття тої правди, чи є вона достатньо дорослою, щоб спокійно сприйняти її?
Я думаю, що не зайвою була б також відверта розмова з її прийомними батьками, може під час такої розмови вони пояснять власну позицію, причини, чому вони не хочуть сказати правду, можливо цієї розмови буде достатньо щоб не задавати більше питань...

Андрюх@dp.ua, не сприймай так близько до серця... ;)

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Все высказались, тс поблагодарил. Закрываю.

Статус
Закрита.
Зверху