Стосунки між чоловіком і жінкою

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Що в дівчині може збити вам секснастрій?( Неголені пахви, Кхм... Інші частини тіла
Оце збиває точно)) Запах поту вже згадали)
Post automatically merged:

коли менеджерка молодих стажерів примушує до сексу. Мені цікаво як це працює з точки зору фізіології.
І мені теж цікаво.. Якщо не хочеться, то не підніметься стручок)) Навіть якщо пообіцяють підвищення. Значить, деякі молоді стажери все ж хотіли ту стару мілфу) А потім тринділи, що їх примусили😂

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
І ще. ..як ви розумієте, що починаєте закохуватись?
Може, у жінок це якось по іншому? Та й у кожного теж.. Можу тільки за себе сказати, головне, багато думаєш про людину, помічаєш кожен рух, хочеться якомога більше часу провести поряд, і це не про секас, не те бажання зовсім.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
От ще подумалось і пригадалось - буває потяг до дівчини якось одразу, як пишуть перші 5-30 секунд - красива-некрасива, вибачте за брутальність "вдул-нєвдул". А буває вже якась вторинна симпатія. Як ті самі колеги чи одногрупниці - ну наче спочатку дівчисько та дівчисько якесь недолуге вчиться роками, але якось потім з часом і подружилися а тоді колись може і закрутиться, і вже зовнішність не так і важлива.
Post automatically merged:

а шо, з мілфою переспати, ще і чізбургером нагодує, і додому відвезе
Я вже можу вгадати твій пошуковий запит на ПронХаб.. ;) :LOL:
Оце пригадав як я 18 річний у санаторії спілкувався з одною симпатичною жіночкою, трохи старшою мене, тоненькою і миловидною. Хз як би могло там статися після пляшки портвейна, але в один день вона каже "моя дочка приїжджає, покажи їй тут ЮБК". Виявилось що її дочці теж 18 а їй ну під 40 було. Ледве тещею мені не стала, ми з рік зустрічалися з її дочкою :)

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Та я для себе просто питаю.
Тоді ставте собі тіндер і всі інші додатки, зробіть собі декілька класних фото і вперед експерементувати.
Значить розповідаю про своє 1ший "експериментальний" дейт, на якому я пекельно осоромилася через нерозуміння сленгу/ мовний бар'єр. 🤦‍♀️
Я звичайно дивилася, що в нього в профілі написано, ну і ми переписувалися трошки від неділі... Виглядав дуже простим і нормальним...
Коротше отой напис " Not keen of vanilla. Dom" означає зовсім не те, що в нього алергія на ваніль і що він місцевий, як я сільська простота, собі думала... А те, що він не прихильник традиційного сексу. Домінант.
Коротше, коли він мене спитав "what is your limit", то це було уточнення на тему, що я дозволяю з собою робити...☺️🤦‍♀️бо мав плани десь потвм зводити в більш "тематичні" заклади... Який сором!

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
соромно, що незрозуміло чи сама пропозиція сумнівна?
Сором за себе, що я не спромоглася приділити більше уваги розумінню, що людина написала.
Стосовно категорії людей, які є прихильниками 50ти відтінків...Я толерантна в цьому плані, кожен має право жити як йому забажається. Хоче і вважаю дещо неприйнятним для себе.

А відносини дом/саб беруть свій початок ще з часів первісного людства.
Не дарма ж сама книга 50т відтінків настільки популярна серед жінок -ми схильні до домінування над нами так чи інакше. Наше суспільство по більшості і так патріархальне.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
та чо соромитися, це досвід.
так як для мене колись go Dutch виявилось не поїхати до голандців, а розділити рахунок порівну :)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Відповідь була "my limit is 10GB in the Lifecell free roaming"? ;)
Якщо чесно, то я спочатку подумала, що він про гроші питає. Ми ж мали розділити рахунок... Ото була б ще та комедія,як я б сказала 40 фунтів☺️.
Рішила на всякий випадок уточнити... блін.
Коротше,що після уточнення ви вже знаєте.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
сама книга 50т відтінків настільки популярна серед жінок
Так я так і не зрозумів, ви про цю книгу лише тепер, після того знайомства довідалися?
Бо ж популярна вона була серед жінок ще років 10-12 тому, і про "ванільність" в ній добряче розжовано. Не могли не скояжити з дописом!

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
nataba я її не читала, бо то не моя тема. Я люблю більше sci fi, фентезі, космо соап. Я навіть фільм не дивилась, лиш пародію з Марлоном(?) Уейнсом.

Але бачу ви читали..😉

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Я навіть фільм не дивилась,
А я ані фільм, ані пародію дивитися не схотів.
Але змусити себе прочитати трохи більше за половину гучного, контроверсійного та модного на той час твору вдалося.

Хоча б задля того, щоб у курсі обговорюваного бути.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
І ще. ..як ви розумієте, що починаєте закохуватись?
Може, у жінок це якось по іншому? Та й у кожного теж.. Можу тільки за себе сказати, головне, багато думаєш про людину, помічаєш кожен рух, хочеться якомога більше часу провести поряд, і це не про секас, не те бажання зовсім.
Ви зараз написали так як і я це бачу. Але справа в тому, що здається в чоловіків саме фізична частина на 1му місті.
От я писала тут можливі варіанти підкату з боку дівчини, так усі в першу сершу сфокусувались на фразі про секс. Лише drmz дав хороші поради.
Тобто, це для вас дуже важливо. І ви не зможете закохатись якщо в стосунках секс буде потім. Відповідно дуже важлива і зовнішність жінки.Секс для вас це причина закохатись.
Для нас же важлива емоційна прив'язка в першу чергу. Я можу закохатись в чоловіка і по переписці, відповідно зовнішність вже буде не така вже і важлива. І фізична частина скоріше буде наслідком.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
здається в чоловіків саме фізична частина на 1му місті
Викиньте то з голови! :)
Пригадую себе студентом у першій половині 80-х.
Палко закоханий був в одній (до якої чомусь взагалі не мав бажання у ліжко), дружив з однокурсницею, з якою часто гуляли та обговорювали все на світі після пар і навіть раз цілувалися (що мені не надто сподобалося).
А чи не щоденний бурхливий і чудовий секс був із третьою. До якої було звіряче жадання і ніжність, але без бажання дружити та закоханості :)

Останнє редагування:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Але справа в тому, що здається в чоловіків саме фізична частина на 1му місті.
Справа, або зліва - але не завжди секас на 1му місці у чоловіків. ;) Але, звичайно, ніяких подальших стосунків зовсім без нього не може бути, бо така програма в ДНК)

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
и зараз написали так як і я це бачу. Але справа в тому, що здається в чоловіків саме фізична частина на 1му місті.
От я писала тут можливі варіанти підкату з боку дівчини, так усі в першу сершу сфокусувались на фразі про секс. Лише @drmz дав хороші поради.
Тобто, це для вас дуже важливо. І ви не зможете закохатись якщо в стосунках секс буде потім. Відповідно дуже важлива і зовнішність жінки.Секс для вас це причина закохатись.
Як на мене дуже залежить від віку. В 15-25 років однозначно секс на першому місці і найпростіший спосіб привернути увагу - декольте чи міні спідниця. З 25-30 років починає важливість інші характеристик (поведінка, інтелект) зростати.
В мене був один негативний досвід і я всіх "блогерок", які готові постити фото з ліжка після сексу, оминаю десятою дорогою.

Зверху