Стосунки між чоловіком і жінкою

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мультиварка) З кастрюлямі у мене не дуже складається - збігає, не можу слідкувати постійно. І до чого тут патріархальне розуміння? Це я кажу про те, що сам "заряджаю". plebis, в своєму репертуарі :ROFLMAO:

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
а у мене пере пральна машина..
Угу, а готує - каструля. Класика патріархального розуміння у суспільстві :)
Ну каструля-мультиварка то поганий приклад, але пралка чудово пере, а посудомийка миє посуд, це правда :) А праски у мене років 20 вже нема, сплю на непрасованій білизні, який жах :)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
сплю на непрасованій білизні, який жах
А якщо хитро розвішати сушитись випраний одяг, то і прасувати майже не потрібно ;)
саме так, футболки розвішую рівненько на сушарку, потім на вішалку в шафу і все прекрасно. Ні, припускаю, що у когось посада СЕО банку, дрес-код і треба носити шовкові сорочки під костюм Армані, тоді да, там і шнурки треба прасувати, але я не з таких, я з села :)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
сплю на непрасованій білизні, який жах
А якщо хитро розвішати сушитись випраний одяг, то і прасувати майже не потрібно ;)
Справа не в м'ятій білизні. А в термообробці. Моя бабця навіть носки і труси прасувала.
Ну а мене надодачу цей просес заспокоює- типу медитації.
Але панове, тут справа в піклуванні, а не в тому робить не робить.
Він приміром, фанат човнів і має свого( типово для Бритів), а вона має морську хворобу і плаває як топір- тим не менше їздить з ним завжди, якщо подорож більше ніж день.
Ота українська родина про яку я згадувала... Чоловіка відпустили з лінії зіткнення на пару годин в Запоріжжя так вона з Закарпаття під цей час їхала, щоб побути з ним пару годин і приголубити, ще й тягла йому свекрухених котлет, бо він їх любить. На поїзді, з пересадками.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
з Закарпаття під цей час їхала, щоб побути з ним пару годин і приголубити, ще й тягла йому свекрухених котлет
Значить, там в родині не розрахунки та звичка, а справжні почуття, заздрю по хорошому :)

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
тут чоловіки повністю розділяють з жінкою домашні обов'язки
У мене є знайома, яка вже понад 20 років живе в Мадриді, з іспанцем - однолітком.
Гіршої за неї господині я в Україні не бачив. Готувати майже не вміє.

Але іспанець на повному серйозі вважає що кращої за неї кулінарки та прибиральниці у світі нема!
Бо його попередня іспанська дружина НЕ ГОТУВАЛА ніколи нічого, в хаті було захаращено і тільки нерви тріпала.

Ось як буває коли нема з ким порівняти.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я коли сам займаюся всім цим, то розумію, що відслідкувати всі прання і хімчистки, вчасно завантажити-розвісити-скласти, на родину з 2,5 людей то вже нормально часу займає. Ніхто нічого не прасує вже давно, це якесь неписане правило нашого покоління :)
Те саме з посудом - він сам в машинку не застрибує, сам не викидає заварку з допитого чаю, не підготовлює сильно брудний великий посуд. Знову ж, коли сам живеш, то все що написано вище не дуже рахується.

Мені це ниття про тупих баб, які тільки грошей хочуть якось не дуже близьке. Жодного разу з цим проблем не було - робиш зазвичай пару разів якісь жести, жінка розуміє що ти не жлоб і не дивак, далі якщо це про потенційні відносини, а не про анал за айфон, то всі адекватні, розуміють які в кого приблизно доходи і як їх найцікавіше використовувати в інтересах цієї пари. А якщо не розуміють, то нафіг такі відносини?

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Selianka, у мене перед очима сестра рідна. У неї чоловік, воював під Києвом у найважчі часи, зараз працює з дому. Так він каже - ось на гроші, поїдь у Туреччину, чи в Італію, відпочинь, а вона - ні в яку. Каже - не хочу без тебе, колись разом поїдем, а поки поїхали у Трускавець на кілька днів. Перед жінками які так підтримують чоловіків - знімаю капелюха щиро.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А в термообробці.
Читал, что сейчас такая термообработка излишня, потому что во время стирки в стиральной машине происходит тоже самое.

На пальцах:
Температурное воздействие утюга - ~200 градусов максимум в течение нескольких десятков секунд максимум же.
В стиральной машинке воздействие при температуре до 95 градусов в течение часов + химия. А если еще и сушильной машиной пользоваться, то там температура еще выше.

Есть вероятность, что некоторые микроорганизмы и/или вирусы переживут первое или второе воздействие, или и то, и другое. Но это очень маленькая вероятность. Ею можно пренебречь.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
некоторые микроорганизмы и/или вирусы
Та.. Звідки настільки шкідливим вірусам-бактеріям взятись після нормального прання на свому одягу, що ще прасувати треба? Чи ви з бомжів або з напіврозкладених орків той одяг стягнути збираєтесь? То все зайве, "тому що бабуся прасувала".

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Полтава
В стиральной машинке воздействие при температуре до 95 градусов в течение часов +
Це для яких речей така температура? На ярличках натільної білизни пишуть 30, різні футболки/штани 30-40. Я тільки полотенця і постільне ставлю на 60°С.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Так и утюг 200° - это "три точки", тоже не для всех вещей.

И вообще, для кого я написал "до"? Вроде все товарищи подкованные, мелкий шрифт читать умеют.

И потом, это же действительно религия. Кто-то верит в "гладить", кто-то в стирку... Если бы производители утюгов были против производителей стиральных машин, тогда да, мы бы "из каждого утюга" могли взять сравнение, кто лучше и кто хуже. А так, максимум "британские учёные" этот вопрос исследуют. Чтобы "Шнобелевку" получить.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Сучасний світ та стан речей зараз такий що в принципі ні жінці чоловік ні чоловіку жінка можуть бути не потрібні щоб прожити. Він собі і поїсти зварить або в крайньому випадку закаже, вона і грошей заробить, а машину на СТО віддасть на ремонт. І по своєму досвіду і знайомим - ближче до середнього віку, скажімо так, коли гормони вже багато років як заспокоїлися, дітей або нема або вже і виросли - то пари розходяться. Не всі і не більшість, звісно, але помітний відсоток.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Сучасний світ та стан речей зараз такий що в принципі ні жінці чоловік ні чоловіку жінка можуть бути не потрібні щоб прожити. Він собі і поїсти зварить або в крайньому випадку закаже, вона і грошей заробить, а машину на СТО віддасть на ремонт
Плодитися тільки важко поодинці :) Навіть коли можеш собі няню дозволити :)

Зверху