Гм, а у мене пере пральна машина..Вона пере
Гм, а у мене пере пральна машина..Вона пере
Угу, а готує - каструля. Класика патріархального розуміння у суспільствіа у мене пере пральна машина..
Мультиварка) З кастрюлямі у мене не дуже складається - збігає, не можу слідкувати постійно. І до чого тут патріархальне розуміння? Це я кажу про те, що сам "заряджаю". plebis, в своєму репертуаріготує - каструля.
Ну каструля-мультиварка то поганий приклад, але пралка чудово пере, а посудомийка миє посуд, це правда А праски у мене років 20 вже нема, сплю на непрасованій білизні, який жахУгу, а готує - каструля. Класика патріархального розуміння у суспільствіа у мене пере пральна машина..
А якщо хитро розвішати сушитись випраний одяг, то і прасувати майже не потрібносплю на непрасованій білизні, який жах
саме так, футболки розвішую рівненько на сушарку, потім на вішалку в шафу і все прекрасно. Ні, припускаю, що у когось посада СЕО банку, дрес-код і треба носити шовкові сорочки під костюм Армані, тоді да, там і шнурки треба прасувати, але я не з таких, я з селаА якщо хитро розвішати сушитись випраний одяг, то і прасувати майже не потрібносплю на непрасованій білизні, який жах
Справа не в м'ятій білизні. А в термообробці. Моя бабця навіть носки і труси прасувала.А якщо хитро розвішати сушитись випраний одяг, то і прасувати майже не потрібносплю на непрасованій білизні, який жах
Значить, там в родині не розрахунки та звичка, а справжні почуття, заздрю по хорошомуз Закарпаття під цей час їхала, щоб побути з ним пару годин і приголубити, ще й тягла йому свекрухених котлет
У мене є знайома, яка вже понад 20 років живе в Мадриді, з іспанцем - однолітком.тут чоловіки повністю розділяють з жінкою домашні обов'язки
Читал, что сейчас такая термообработка излишня, потому что во время стирки в стиральной машине происходит тоже самое.А в термообробці.
Та.. Звідки настільки шкідливим вірусам-бактеріям взятись після нормального прання на свому одягу, що ще прасувати треба? Чи ви з бомжів або з напіврозкладених орків той одяг стягнути збираєтесь? То все зайве, "тому що бабуся прасувала".некоторые микроорганизмы и/или вирусы
зараз більшість пере при +-40*Сво время стирки в стиральной машине происходит тоже самое.
Це для яких речей така температура? На ярличках натільної білизни пишуть 30, різні футболки/штани 30-40. Я тільки полотенця і постільне ставлю на 60°С.В стиральной машинке воздействие при температуре до 95 градусов в течение часов +
якщо кольорове, то не можнаbaha, "полотенця і постільне" зазвичай можна і при 95°С )
Плодитися тільки важко поодинці Навіть коли можеш собі няню дозволитиСучасний світ та стан речей зараз такий що в принципі ні жінці чоловік ні чоловіку жінка можуть бути не потрібні щоб прожити. Він собі і поїсти зварить або в крайньому випадку закаже, вона і грошей заробить, а машину на СТО віддасть на ремонт