Стосунки між чоловіком і жінкою

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Вполне возможно что ты такая же посредственность в постели как и все предыдушие претенденты и она, убедившись в бесполезности перебора - просто остарновила свой перебор на тебе? :)
Можливо і так :)
Але я радію з того, що вона настільки вільна і незакомплексована людина, що мала бажання до мене набути власний сексуальний досвід! :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
вільна і незакомплексована людина
это моя жена свободная от комплексов женщина. Из всех претенденток только она открыто заявила что не собирается заниматься сексом с кем попало, а позволит это только своему мужу. У неё небыло комплекса неполноценности, согласно которому "надо попробовать с другими, чтоы не опозориться перед мужем" или "надо проверить, не корнишон ли там у него, а то потом мучаться буду всю жизнь" :)

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
У неё небыло комплекса неполноценности, согласно которому "надо попробовать с другими, чтоы не опозориться перед мужем"
Незакомплексовані люди пробують не для того, щоб потім "не зганьбитися перед кимось", а заради власного драйву :)

А розумння, від чийого уміння чи неуміння в ліжку той драйв більший, менший чи взагалі ніякий - це лише корисний наслідок, який дозволяє в майбутньому відсіяти непотреб, який може трапитися в спробі зав'язання нових стосунків :).

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Незакомплексовані люди пробують не для того, щоб потім "не зганьбитися перед кимось", а заради власного драйву :)
сказал наркоман, завязывая жгут на вене
сказал мужик, снимая трусы перед здоровым чёрным парнем...

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Треба враховувати, що нормальний чоловік перед іншими людьми не буде критикувати свою дружину, бо тоді доведеться визнати, що саме ти помилився при виборі. Тобто, критикуєш дружину = критикуєш себе = визнаєш що ти лох.
хоча зараз це стосується і виборів в Україні

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
нормальний чоловік перед іншими людьми не буде критикувати свою дружину, бо тоді доведеться визнати, що саме ти помилився при виборі
Тут напрошується повна аналогія з машиною! :)

Але-ж купа наших людей їздять на безнадійних старих ведрах, що у нормальних країнах десять і більше років як знайшли б своє місце на свалці. І нічого ;)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Але-ж купа наших людей їздять
ага. А ещё я говорю что "если женщине по кайфу водить машину -купи ей, а не на своей давай ехать", а люди недовольны :D
Post automatically merged:

ты свою уже поменял? :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
я новые покупаю

Я ж не стидаюся свого вибору
ещё бы. Я бы тоже так говорил когда выбрал бы поюзаную машину.

бляха муха :p Я вот читаю сейчас, и угораю. :D Он не стыдится своего выбора...
А ты думаешь Я СТЫЖУСЬ СВОЕГО? :LOL: Бгыыыы хаха

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Машина для мене - це засіб пересування, що має свої переваги та недолікі.
Був би незадоволений саме тією маркою та моделлю - то не зробив би вибір на її користь.

Тому й нарікати незнайомим про її недоліки означає розписуватися у недолугості власного вибору.

Подібно як і з дружиною :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Машина для мене - це засіб пересування
та по твоим допысам я понял что и женщина у тебя - засиб пересування. (от слова "сувать"). Поэтому тебя и клинит на теме секса, как начинающего подростка :)
Это ж надо было такое написать... Он рад тому что его женщина давала другим 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Он рад тому что его женщина давала другим
Це є класичний приклад перекручування мого висловлювання що я радий за наявність дошлюбного сексуального досаіду у моєї дружини згідно звичної опоненту та єдино прийнятної йому егоїстичної площини!

Для нього не існує незакоплексованої та вільної особистості протилежної статі у зв'язку, а є лише якась належна йому "моя женщіна".

Вуйко, дозрійте вже нарешті до зрозуміння простого факту що жінки нічого не винні чоловікам! :) Тим більше незайманості ;)

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
что вы имели в виду?
Не бачу сенсу нічого більше пояснювати людині, яка сприймає як болісний удар по власному его наявність попереднього сексуального досвіду у тих, з кими кохався.
З такою "принциповістю" він або виключно незайманих мав (зупинившися в якийсь момент на дружині), або "блядів", в яких до нього щось з іншими було сприймав як гумових ляльок. (Бляді ж жодних почуттів недостойні).

У такому випадку не розумію, а по яку хулєру? Можна ж було кожного разу купляти нову гумову ляльку, маючи повну гарантію що до тебе ніхто нічого в неї не пхав! : D

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
сприймає як болісний удар по власному его
ты такую хрень пишешь, просто жесть :D только вчитайся в то шо ты пишешь: "болезненный удар по эго". :D Бугога! Ну как же тупооо... 🤦‍♂️ Посуди сам: КАК я могу получить удар от того, чего впринципе не могу совершить? :unsure: Для того чтобы получитьудар по эго - нужно сперва выбрать себе жену гулящую, а потом получить этот удар. Но так как я такой выбор НЕ делал - то КАК я могу получить удар по эго? :rolleyes::)
Да, до супружества я встречалка с кучей девушек. разных. И "б/у" и "новых"... Не горжусь и не стыжусь этим. Но выбор то я делал осознанный. Где и когда у меня была возможность получить удар по моему эго? :unsure: Вот хоть убей - я тупо не могу понять твою логику. Умом понимаю что её тут нет, и это просто какой то бред сумашедшего, но душой пытаюсь понять )
Я могу допустить что ударом по моему его был бы поход моей ЖЕНЫ налево - это да, это больно. Хотя у меня есть знакомый, который блядует, но он оправдывает это тем что его жена делает тоже самое,и они оба это знают! Так что есть люди с разным уровнем морали. Я не могу и не должен никого уговаривать подымать их планку, но наличие таких как ты - даёт МНЕ повод гордиться собой и своей женой ещё больше :cool:

KML

Deutscher Ukrainer
Місто
Berlin
Телефон
Google Pixel 8
Я не розумію, чому дискусія скотилася в порівняння жінки і автомобіля. Тіпа, треба спробувати кілька авто, щоб знати, як круто їхати на хорошому, і не миритися з тим що є. Окей, тоді по тій же логіці авто віком десять років це фігня, і є новіші, кращі, тому треба міняти. А ще через десять років - знову міняти.
Або просто, якщо раптом побачиш краще авто і можеш собі його дозволити, то треба на нього пересідати.
Але блін, це реально об'єктивізація жінки, наче це предмет з характеристиками, яким можна володіти. Відносини - це не купівля авто. Хоча б навіть тому, що не лише ви купуєте авто, але і авто купує вас. Мені навіть жаль, що допускаються такі порівняння.

Зверху