Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
я не знайомлюсь з чоловіками, які мають обручку.
А які не мають, але "зі штампом"? ;)

Чи ви просто боїтеся давати клятву, яку не впевнені чи зможете виконати?
Клятву кому? Тітоньке в РАГСі? Чи неіснуючому верховному божеству? Впевненість може бути тільки в самому собі, в своїх почуттях, як людина все це сприймає. Якщо нічого немає, то штампи і клятви - то пусте місце.

узаконення стосунків це означення статусу для інших, що ця жінка/ чоловік "зайняті"
Ні, в першу чергу, це юридичне оформлення майна і дітей. А статус "зайнятий" - знов, це тільки особисті відчуття/почуття.

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
І да, протизаплідних засобів не було
А це до чего? Ну так витягати може могли б раніше трохи? 😂

які не мають, але "зі штампом"? ;)
Обручку взагалі мало хто носить.
а паспорт від тцк ховають, тобто виявити чи чоловік «зайнятий» неможливо. Тільки з його слів 😂

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
:oops: а я от думала, що першопочатково узаконення стосунків це означення статусу для інших, що ця жінка/ чоловік "зайняті".
Не знаю як ви, але я не знайомлюсь з чоловіками, які мають обручку.
Чи ви просто боїтеся давати клятву, яку не впевнені чи зможете виконати? :unsure:
Десь зустрічав статистику чи опитування що ту клятву сильно частіше порушують жінки особливо після кількох келихів …

Тому що шлюб не приносить нічого корисного в сучасному суспільстві, а навпаки створює додаткові проблеми.
Є в мене друг, а зараз ще й сусід колись ще й працювали в одній конторі
Йому 41 живе сам все його влаштовує
Але каже якось зранку стрельнуло в спину що з ліжка не міг злізти от і задумавсь що потрібно вже когось шукати
Але вже більше року пройшло так і не шукає
Тому хз
Може ти і правий

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
ту клятву сильно частіше порушують жінки особливо після кількох келихів …
Ага.. статистика... Де тих жінок шукати? Вино приготував, келихи також..)) З Броварського проспекту не пропонувати)))

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Maxxx, якраз тцк і потрібен
Здоровий, високий
На вело ганяє
В спорт зал і басейн ходить
Раніше бігав норм зараз наче не бігає
Пʼє мало
Служив

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
Maxxx, та який проспект 🤣 то не той шлях
Чим ближче тим краще робота/знайомі

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto

Чи ви просто боїтеся давати клятву, яку не впевнені чи зможете виконати?
Клятву кому? Тітоньке в РАГСі? Чи неіснуючому верховному божеству? Впевненість може бути тільки в самому собі, в своїх почуттях, як людина все це сприймає. Якщо нічого немає, то штампи і клятви - то пусте місце.
Хм... Ну якщо ви одружуєтесь з тітонькою в РАГСі, то все рівно ви даєте обіцянку людині, яку обрали.
Ви хіба "в горі і радості" обіцяєте бути з тітонькою?
А стосовно божества... Так, це більше традиція ніж символ віри, але тут важливо чи визнаєш ти ці клятви сама і твій обранець. В нас насправді РАГс більше формальне, вінчання вважається більш важливішим.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Є в мене друг, а зараз ще й сусід колись ще й працювали в одній конторі
Йому 41 живе сам все його влаштовує
Але каже якось зранку стрельнуло в спину що з ліжка не міг злізти от і задумавсь що потрібно вже когось шукати
Але вже більше року пройшло так і не шукає
Тому хз
Може ти і правий
Залежить від здоров'я тарганів в голові.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
А це до чего? Ну так витягати може могли б раніше трохи? 😂

До того що жінка нікого не запитуючи, може контролювати свою вагітність. Дослідження показують що саме після винайдення і поширення протизаплідних засобів - рівень освіченості жінок і рівень зарплат стали рости, а відсоток домогосподарок - падати.
Post automatically merged:

Кочевник, о оце у мене теж. Поки молодий то таке а оце було підхопив бацилу, сил нема, ноги крутить, очі затікають - але давай сам чайок собі роби, і в аптеку сам. І це ще застуда, а от сусідка у мами багато годин на підлозі пролежала після нападу, поки подруги не почали шукати, тепер в лікарні ледь оговтується :(

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
я не знайомлюсь з чоловіками, які мають обручку.
Колись (на турбазі), познайомився з жінкою, приємно проводимо час, вона тримає мою праву руку і ніби погладжує безіменний палець...
- ти що мене зваблюєш?
- ні, перевіряю. Коли мужчина декілька років носить обручку, на тому місці залишається слід, навіть якщо він обручку зняв...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 16 Pro Max
luytel, є різні категорії жінок. Мені по знайомству траплялися такі, котрі обирають для короткочасних стосунків одружених, бо типу раз вже хтось їх обрав, значить на то є причини.

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
А зараз жінка має всі ті ж суспільні права, вода поступає в квартири сама, побутова техніка, сфера послуг, розвиток науки і медицини. А в браку все так і лишилося на рівні 1800 року.
а що ти маєш увазі що зараз є з 1800 в шлюбі? Наче як придане вже не вимагають від батьків молодої, і може собі обрати чоловіка сама а не те що за неї вирішили. і щоб розлучитися то не треба вже згоди церкви

Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Якщо під біологічною причиною ви маєте наувазі вигодовування, то це лише 6 міс. Рік максимум. А в моєму запитанні я уточнила, що дитині 1 рік.
В більшості країн Європи декрет триває рівно стільки. Окрім кількох з колишнього радянського табору. На інших континентах в більш менш цивілізованих країнах так само.
Найкраще народжувати в Бiлорусi :D На одному форумi товаришував з хлопцем з Донецька i дiвчиною з якогось прикордонного мiста Бiлорусi, якi в 2013-му познайомились на цьому форумi, закохались, а вже у 2014 вiн переїхав до неї. Нещодавно дівчина народила четверту дитину :O Дуже задоволена своїм життям, їй в кайф тусуваться з малими, довбатися на городі/в теплиці. До цього працювала барменом.
Вероніка, так звати дівчину, дуже любить та поважає Лукашенка - отримує від влади гарні гроші на дітей. Ну і Юра, її чоловік, працює електриком в колгоспі (так, в РБ вони ще залишилися), щось заробляє. От воно, щастя!)
Де-де народжувати? В тоталітарній білорусії з неадекватним бульбофюрером? Оце так порада!
Ви б ще Туркменістан порадили з Бердимухамедовим. Або Таджикистан і Рахмона.
Як можна народжувати дітей і жити в країні, де влада реально знущається з громадян?!
Ти йдеш собі у футболці Дельта-банку чи Альфи, а тебе мусора крутять за "екстремістську символіку" (червоний і білий колір).
Я читав про випадок, що одружену пару посадили на Новий рік за "несанкціоноване пікетування".
Вони запускали феєрверки, а комусь здалося, що піротехніка червоного та білого кольорів.
Тому що шлюб не приносить нічого корисного в сучасному суспільстві, а навпаки створює додаткові проблеми.
Після укладення шлюбу все майно стає спільним. А це можуть бути і депозити.
І от ситуація: я в якомусь банку 200 000 грн тримав ще до шлюбу, одружився, декілька разів переоформив цей депозит (поклав на новий термін) і його можуть через суд роздерибанити - "віддавай 100 000 дружині!"
Зараз можна і без шлюбу нормально жити. Штамп в паспорті реально не завжди прям так вигідний...

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
... І вся дискусія скотилася до грошей. А ще кажуть жінки меркантильні :ROFLMAO:.
В нас кажуть " у файного мужа- жінка як ружа", такщо панове оцініть скільки ви готові тратити на дівчину, а потім прикиньте якби ви мусили купляти все від білизни і мейкапу, до засобів для догляду за собою. Думаєте, воно все таке дешеве?

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Після укладення шлюбу все майно стає спільним. А це можуть бути і депозити.
ну може там закони від країни до країни відрізняються і з часом змінюється, але з того що я знаю що майно що було до шлюбу то залишається особистим, а ще можна підписати шлюбний договір чи щось так
а я просто подумав що Кочевник взагалі проти того щоб з жінками якісь довгострокові стосунки а не про саму печатку.
оце згадав свої фінансові ризики на початку відносин(в ті роки початок був не перші 20 хвилин а перші кілька місяців)
всі свої заощадження я вклав в те, щоб зняти квартиру(оплата за перший місяць+задаток+послуги ріелтора)
і виходить що ризикував сильно, і це навіть ще не шлюб був а колівінг,

Зверху