Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Selianka Окей, підпишіть зі мною договір. Який я маю право розірвати і законно "віджати" частину вашого майна.

Або такий варіант: жінка може завагітніти від іншого чоловіка, піти від свого і повісити на нього аліменти.
Тобто сама зруйнувала родину і винний в цьому буде... чоловік.

Biktop

Заблокирован
Місто
Винница
... І вся дискусія скотилася до грошей. А ще кажуть жінки меркантильні :ROFLMAO:.
В нас кажуть " у файного мужа- жінка як ружа", такщо панове оцініть скільки ви готові тратити на дівчину, а потім прикиньте якби ви мусили купляти все від білизни і мейкапу, до засобів для догляду за собою. Думаєте, воно все таке дешеве?
так тут все просто. Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас. В ідеалі 50 на 50. Тут мають бути партнерські стосунки без розведення так званої побутової проституціі
Post automatically merged:

Selianka Окей, підпишіть зі мною договір. Який я маю право розірвати і законно "віджати" частину вашого майна.

Або такий варіант: жінка може завагітніти від іншого чоловіка, піти від свого і повісити на нього аліменти.
Тобто сама зруйнувала родину і винний в цьому буде... чоловік.
зробіть ДНК тест при найменших сумнівах у батьківстві. Якщо дружина проти тесту - не визнавайте дитину, розлучайтесь.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
За замовчуванням ось так:
у випадку народження дитини в шлюбі, батьком за замовчуванням записується офіційний чоловік жінки.

Якщо біологічним батьком є інший чоловік, ситуація трішки складніша. Такий чоловік може бути записаний батьком за умови досягнення згоди усіх трьох: подружжя та біологічного батька. В такому випадку подружжя подає до органів РАЦСу спільну заяву про невизнання чоловіка у шлюбі батьком дитини. При цьому біологічний батько має подати заяву про визнання батьківства щодо цієї дитини.

Якщо згоди усіх трьох немає, а відповідно і немає відповідних заяв, то батьком буде записаний офіційний чоловік. Він, а також жінка і біологічний батько (кожен окремо) мають право оспорити батьківство в судовому порядку, про що детальніше буде написано далі.

Тобто лише через суд.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
підпишіть зі мною договір.
Стартувати не з початку, це невірно. Спочатку треба приготувати подарунок, запросити/напроситися в гості, перевірити "сопряжение деталей", потім як піде...🤭

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
а може бути ще гірше жінка завагітніє від трансгендерної жінки. тоді навіть суд не визнає біологічним батьком бо жінку ж не можуть визнати батьком. і буде отакий олень чоловік платити аліменти на дитину 2 лесбійок
але ж ми не ходимо в крайності ні?

Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас
це якшо пара не планує дітей, а буває пари дітей заводять і тоді в той час як одне займається дітьми інше має запевнити фінанси на всю оцю команду. це якщо обидва бідні. якщо заможні, то далі можна собі жити як раніше.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Якщо ви є моральним, психічним або фізичним садистом, то шлюб це ідеальний інструмент, який для вас створила та врегулювала держава.

Беріть у шлюб об'єкт знущань і знущайтесь, як забажаєте - максимум, на що вас чекає, це 170 гривень штрафу та припис на 10 днів, який ви можете порушити, і вас нічого не трапиться. Повністю весь закон на вашій стороні.

Це саме жертві, яка у шлюбі з монстром примушується доводити, що саме вона є жертвою, а не друга половина – звір.

Коли того року я став свідком усього цього піздецю, можна сказати, що був вражений – це навіть не виражає усього.

Можна розповідати годинами про те, як себе поводять правоохоронці, чи є служби щодо протидії насильству, як все це працює взагалі, і як вижити жертві, якщо вона почала протидіяти насильнику. Усілякі мартин клаби, уповноважені "баришні з виразом обличчя": "усі самки самі винні, та розйобуйтесь самі, що ви до мене доїбались". Судді, які в шоці від дій поліції та дільничних, інші судді в шоці від дій інших суддів, які ігнорують усе.

Тобто, що я хочу сказати: якщо ви у шлюбі з монстром чи насильником, де є насильство (будь-яке), вам пізда. Ви взагалі не захищені законом, і всі заходи впливу на порушника закону набагато м'якші, коли ви у шлюбі з ним.

Замість 6 років тюрми за переломи, максимум, що можуть зробити, коли у шлюбі – 170 гривень штрафу, який ви можете проігнорувати, або не являтися у суди. Справи можуть тягнутися роками.

Не біжіть дівчата заміж, встигніть. Бо це як ярмо на шию, коли ви вже офіційно розписані, і починає проявлятися справжня природа вашої другої половини. І ви взагалі не вийдете з цього, якщо у вас не буде сторонньої фінансової, юридичної або моральної допомоги та захисту.

Абсолютно всі служби превенції насильству, з якими я стикався як свідок, абсолютно безсилі або не мають повноважень, або грають у стару совдеповську гру: "гра у дурочку (по райкіну)".

Тобто, якщо вас фізично не вбили, насильство продовжуватиметься, поки вас не вб'ють, і органи нічого з цим не зроблять.

І це просто якийсь сюр.

Ті, хто це пережив, розкажіть про свій досвід. Бо я, коли бачив це на власні очі та бігав як свідок з жертвою по усьому цьому піздецю, у мене лізли ідеї у стилі фільму з Джерардом Батлером... Бо це щось неймовірне.

Будь ласка, ті, хто не мають реального досвіду чи чули щось "зі слів", і хочуть розглядати усю інформацію як "все добре, все гаразд", але мають свої особисті проблеми, – тримайте це при собі.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
... І вся дискусія скотилася до грошей. А ще кажуть жінки меркантильні :ROFLMAO:.
В нас кажуть " у файного мужа- жінка як ружа", такщо панове оцініть скільки ви готові тратити на дівчину, а потім прикиньте якби ви мусили купляти все від білизни і мейкапу, до засобів для догляду за собою. Думаєте, воно все таке дешеве?
так тут все просто. Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас. В ідеалі 50 на 50. Тут мають бути партнерські стосунки без розведення так званої побутової проституціі

Але чоловіки стільки не тратять на догляд за собою. Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів. А є ще для святкових подій де є досить дорогі засоби. Парфуми хороші, дуже дорогі. Потім доглядова косметика, поновляти рідше, але коштує теж не дешево. Окремо ще волосся і тіло. Ще + нігті, вії, епіляції, зачіски час від часу...
Можете мені перерахувати приміром, який догляд за собою використовують чоловіки?
Ну тобто, якщо хочете разом з дівчиною пройтись по подібним закладам, думаю вона не буде проти.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Це було якесь нереальне зміщення причин і наслідків. Типу проблема в тому, як були оформлені стосунки, а не в тому що хтось - мудак, а хтось зробив купу поганих рішень.
Ніколи не повірю, що до шлюбу все виглядало по-іншому, а після шлюбу не було можливостей його закінчити. Інститут шлюбу тут ні до чого.

Biktop

Заблокирован
Місто
Винница
Якщо ви є моральним, психічним або фізичним садистом, то шлюб це ідеальний інструмент, який для вас створила та врегулювала держава.

Беріть у шлюб об'єкт знущань і знущайтесь, як забажаєте - максимум, на що вас чекає, це 170 гривень штрафу та припис на 10 днів, який ви можете порушити, і вас нічого не трапиться. Повністю весь закон на вашій стороні.

Це саме жертві, яка у шлюбі з монстром примушується доводити, що саме вона є жертвою, а не друга половина – звір.

Коли того року я став свідком усього цього піздецю, можна сказати, що був вражений – це навіть не виражає усього.

Можна розповідати годинами про те, як себе поводять правоохоронці, чи є служби щодо протидії насильству, як все це працює взагалі, і як вижити жертві, якщо вона почала протидіяти насильнику. Усілякі мартин клаби, уповноважені "баришні з виразом обличчя": "усі самки самі винні, та розйобуйтесь самі, що ви до мене доїбались". Судді, які в шоці від дій поліції та дільничних, інші судді в шоці від дій інших суддів, які ігнорують усе.

Тобто, що я хочу сказати: якщо ви у шлюбі з монстром чи насильником, де є насильство (будь-яке), вам пізда. Ви взагалі не захищені законом, і всі заходи впливу на порушника закону набагато м'якші, коли ви у шлюбі з ним.

Замість 6 років тюрми за переломи, максимум, що можуть зробити, коли у шлюбі – 170 гривень штрафу, який ви можете проігнорувати, або не являтися у суди. Справи можуть тягнутися роками.

Не біжіть дівчата заміж, встигніть. Бо це як ярмо на шию, коли ви вже офіційно розписані, і починає проявлятися справжня природа вашої другої половини. І ви взагалі не вийдете з цього, якщо у вас не буде сторонньої фінансової, юридичної або моральної допомоги та захисту.

Абсолютно всі служби превенції насильству, з якими я стикався як свідок, абсолютно безсилі або не мають повноважень, або грають у стару совдеповську гру: "гра у дурочку (по райкіну)".

Тобто, якщо вас фізично не вбили, насильство продовжуватиметься, поки вас не вб'ють, і органи нічого з цим не зроблять.

І це просто якийсь сюр.

Ті, хто це пережив, розкажіть про свій досвід. Бо я, коли бачив це на власні очі та бігав як свідок з жертвою по усьому цьому піздецю, у мене лізли ідеї у стилі фільму з Джерардом Батлером... Бо це щось неймовірне.

Будь ласка, ті, хто не мають реального досвіду чи чули щось "зі слів", і хочуть розглядати усю інформацію як "все добре, все гаразд", але мають свої особисті проблеми, – тримайте це при собі.
а якщо йде сімейне насильство чоловіка зі сторони дружини, то що робити? чи такого виду домашнього насилля у нашому законодавстві не існує?

Але чоловіки стільки не тратять на догляд за собою. Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів. А є ще для святкових подій де є досить дорогі засоби. Парфуми хороші, дуже дорогі. Потім доглядова косметика, поновляти рідше, але коштує теж не дешево. Окремо ще волосся і тіло. Ще + нігті, вії, епіляції, зачіски час від часу...
Можете мені перерахувати приміром, який догляд за собою використовують чоловіки?
Ну тобто, якщо хочете разом з дівчиною пройтись по подібним закладам, думаю вона не буде проти.
Ну ви можете взагалі не дивитись за собою і ходити не доглянутою. І тоді шанс зустріти своє 40річчя у компанії двох котів виростає у рази.
До речі, а чому ви думаєте, що я витрачаю на догляд за собою менше ніж ви? Чи я не ходжу на манікюр, педикюр, до перукаря, косметолога? Чи може біопелети з тестостероном зараз безкоштовно встановлюють?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чому ж не витрачають. Витрачають, але це називається хобі: рибалка, мисливство, автомобілі, солдатики або харчові добавки...

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Чому ж не витрачають. Витрачають, але це називається хобі: рибалка, мисливство, автомобілі, солдатики або харчові добавки...
Ааа. А мені чогось геймери лише попадались. :unsure: А враховуючи, що моє хоббі подорожі (що теж не те, щоб дешево) було важкувато їх з хати витягати:(

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А враховуючи, що моє хоббі подорожі (що теж не те, щоб дешево) було важкувато їх з хати витягати:(
Подорожі бувають різні:
1. По ресторанах )
2. По містах/театрах/музеях.
3. Здохни, але дійди (фізичне переміщення в просторі - хайкінг/водний туризм/велотуризм...)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Ну ви можете взагалі не дивитись за собою і ходити не доглянутою. І тоді шанс зустріти своє 40річчя у компанії двох котів виростає у рази.
До речі, а чому ви думаєте, що я витрачаю на догляд за собою менше ніж ви? Чи я не ходжу на манікюр, педикюр, до перукаря, косметолога?
Так, спокійніше Biktop , я запитую, бо я не знаю і хочу, щоб мені розповіли, а ви якось в невірно у тоні це сприймаєте.
За мене можете не переживати, я подбаю про себе. А оце я взагалі незрозуміла, що воно таке
біопелети з тестостероном зараз безкоштовно встановлюють?

А враховуючи, що моє хоббі подорожі (що теж не те, щоб дешево) було важкувато їх з хати витягати:(
Подорожі бувають різні:
1. По ресторанах )
2. По містах/театрах/музеях.
3. Здохни, але дійди (фізичне переміщення в просторі - хайкінг/водний туризм/велотуризм...)
Ну мабуть щось середнє між 2 і 3. Я люблю багато ходити і втикати на основні туристичні цікавинки. В основному находжуєм 12-15 км в день, але не кожен день. Просто щоб було комфортно.
В гори я теж люблю, але ходжу в основному на одноденні походи і переважно пізня весна-літо, бо вночі мерзну. Та якщо нема з ким в спальнику грітись, то не дуже виспишся;)

Останнє редагування:

Biktop

Заблокирован
Місто
Винница

Selianka ці пелети це гормональний засіб покращення якості життя у осіб 40+. Як чоловіків так і жінок​

Зверху