так тут все просто. Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас. В ідеалі 50 на 50. Тут мають бути партнерські стосунки без розведення так званої побутової проституціі... І вся дискусія скотилася до грошей. А ще кажуть жінки меркантильні.
В нас кажуть " у файного мужа- жінка як ружа", такщо панове оцініть скільки ви готові тратити на дівчину, а потім прикиньте якби ви мусили купляти все від білизни і мейкапу, до засобів для догляду за собою. Думаєте, воно все таке дешеве?
зробіть ДНК тест при найменших сумнівах у батьківстві. Якщо дружина проти тесту - не визнавайте дитину, розлучайтесь.Selianka Окей, підпишіть зі мною договір. Який я маю право розірвати і законно "віджати" частину вашого майна.
Або такий варіант: жінка може завагітніти від іншого чоловіка, піти від свого і повісити на нього аліменти.
Тобто сама зруйнувала родину і винний в цьому буде... чоловік.
жінка може завагітніти від іншого чоловіка, піти від свого і повісити на нього аліменти.
Стартувати не з початку, це невірно. Спочатку треба приготувати подарунок, запросити/напроситися в гості, перевірити "сопряжение деталей", потім як піде...підпишіть зі мною договір.
а може бути ще гірше жінка завагітніє від трансгендерної жінки. тоді навіть суд не визнає біологічним батьком бо жінку ж не можуть визнати батьком. і буде отакий олень чоловік платити аліменти на дитину 2 лесбійокАбо такий варіант: жінка може завагітніти від іншого чоловіка, піти від свого і повісити на нього аліменти.
це якшо пара не планує дітей, а буває пари дітей заводять і тоді в той час як одне займається дітьми інше має запевнити фінанси на всю оцю команду. це якщо обидва бідні. якщо заможні, то далі можна собі жити як раніше.Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас
Але чоловіки стільки не тратять на догляд за собою. Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів. А є ще для святкових подій де є досить дорогі засоби. Парфуми хороші, дуже дорогі. Потім доглядова косметика, поновляти рідше, але коштує теж не дешево. Окремо ще волосся і тіло. Ще + нігті, вії, епіляції, зачіски час від часу...так тут все просто. Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас. В ідеалі 50 на 50. Тут мають бути партнерські стосунки без розведення так званої побутової проституціі... І вся дискусія скотилася до грошей. А ще кажуть жінки меркантильні.
В нас кажуть " у файного мужа- жінка як ружа", такщо панове оцініть скільки ви готові тратити на дівчину, а потім прикиньте якби ви мусили купляти все від білизни і мейкапу, до засобів для догляду за собою. Думаєте, воно все таке дешеве?
Post automatically merged:
а якщо йде сімейне насильство чоловіка зі сторони дружини, то що робити? чи такого виду домашнього насилля у нашому законодавстві не існує?Якщо ви є моральним, психічним або фізичним садистом, то шлюб це ідеальний інструмент, який для вас створила та врегулювала держава.
Беріть у шлюб об'єкт знущань і знущайтесь, як забажаєте - максимум, на що вас чекає, це 170 гривень штрафу та припис на 10 днів, який ви можете порушити, і вас нічого не трапиться. Повністю весь закон на вашій стороні.
Це саме жертві, яка у шлюбі з монстром примушується доводити, що саме вона є жертвою, а не друга половина – звір.
Коли того року я став свідком усього цього піздецю, можна сказати, що був вражений – це навіть не виражає усього.
Можна розповідати годинами про те, як себе поводять правоохоронці, чи є служби щодо протидії насильству, як все це працює взагалі, і як вижити жертві, якщо вона почала протидіяти насильнику. Усілякі мартин клаби, уповноважені "баришні з виразом обличчя": "усі самки самі винні, та розйобуйтесь самі, що ви до мене доїбались". Судді, які в шоці від дій поліції та дільничних, інші судді в шоці від дій інших суддів, які ігнорують усе.
Тобто, що я хочу сказати: якщо ви у шлюбі з монстром чи насильником, де є насильство (будь-яке), вам пізда. Ви взагалі не захищені законом, і всі заходи впливу на порушника закону набагато м'якші, коли ви у шлюбі з ним.
Замість 6 років тюрми за переломи, максимум, що можуть зробити, коли у шлюбі – 170 гривень штрафу, який ви можете проігнорувати, або не являтися у суди. Справи можуть тягнутися роками.
Не біжіть дівчата заміж, встигніть. Бо це як ярмо на шию, коли ви вже офіційно розписані, і починає проявлятися справжня природа вашої другої половини. І ви взагалі не вийдете з цього, якщо у вас не буде сторонньої фінансової, юридичної або моральної допомоги та захисту.
Абсолютно всі служби превенції насильству, з якими я стикався як свідок, абсолютно безсилі або не мають повноважень, або грають у стару совдеповську гру: "гра у дурочку (по райкіну)".
Тобто, якщо вас фізично не вбили, насильство продовжуватиметься, поки вас не вб'ють, і органи нічого з цим не зроблять.
І це просто якийсь сюр.
Ті, хто це пережив, розкажіть про свій досвід. Бо я, коли бачив це на власні очі та бігав як свідок з жертвою по усьому цьому піздецю, у мене лізли ідеї у стилі фільму з Джерардом Батлером... Бо це щось неймовірне.
Будь ласка, ті, хто не мають реального досвіду чи чули щось "зі слів", і хочуть розглядати усю інформацію як "все добре, все гаразд", але мають свої особисті проблеми, – тримайте це при собі.
Ну ви можете взагалі не дивитись за собою і ходити не доглянутою. І тоді шанс зустріти своє 40річчя у компанії двох котів виростає у рази.Але чоловіки стільки не тратять на догляд за собою. Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів. А є ще для святкових подій де є досить дорогі засоби. Парфуми хороші, дуже дорогі. Потім доглядова косметика, поновляти рідше, але коштує теж не дешево. Окремо ще волосся і тіло. Ще + нігті, вії, епіляції, зачіски час від часу...так тут все просто. Скільки ви витрачаєте на свого чоловіка, стільки він витрачає на вас. В ідеалі 50 на 50. Тут мають бути партнерські стосунки без розведення так званої побутової проституціі... І вся дискусія скотилася до грошей. А ще кажуть жінки меркантильні.
Post automatically merged:
Можете мені перерахувати приміром, який догляд за собою використовують чоловіки?
Ну тобто, якщо хочете разом з дівчиною пройтись по подібним закладам, думаю вона не буде проти.
Чому ж не витрачають. Витрачають, але це називається хобі: рибалка, мисливство, автомобілі, солдатики або харчові добавки...Але чоловіки стільки не тратять на догляд за собою. Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів. А є ще для святкових подій де є досить дорогі засоби. Парфуми хороші, дуже дорогі. Потім доглядова косметика, поновляти рідше, але коштує теж не дешево. Окремо ще волосся і тіло. Ще + нігті, вії, епіляції, зачіски час від часу...
Можете мені перерахувати приміром, який догляд за собою використовують чоловіки?
Ну тобто, якщо хочете разом з дівчиною пройтись по подібним закладам, думаю вона не буде проти.
Також дуже сильно впливає на зовнішність, особливо на лице
Ааа. А мені чогось геймери лише попадались.Чому ж не витрачають. Витрачають, але це називається хобі: рибалка, мисливство, автомобілі, солдатики або харчові добавки...
Подорожі бувають різні:А враховуючи, що моє хоббі подорожі (що теж не те, щоб дешево) було важкувато їх з хати витягати![]()
Так, спокійніше Biktop , я запитую, бо я не знаю і хочу, щоб мені розповіли, а ви якось в невірно у тоні це сприймаєте.Ну ви можете взагалі не дивитись за собою і ходити не доглянутою. І тоді шанс зустріти своє 40річчя у компанії двох котів виростає у рази.
До речі, а чому ви думаєте, що я витрачаю на догляд за собою менше ніж ви? Чи я не ходжу на манікюр, педикюр, до перукаря, косметолога?
біопелети з тестостероном зараз безкоштовно встановлюють?
Ну мабуть щось середнє між 2 і 3. Я люблю багато ходити і втикати на основні туристичні цікавинки. В основному находжуєм 12-15 км в день, але не кожен день. Просто щоб було комфортно.Подорожі бувають різні:А враховуючи, що моє хоббі подорожі (що теж не те, щоб дешево) було важкувато їх з хати витягати![]()
1. По ресторанах )
2. По містах/театрах/музеях.
3. Здохни, але дійди (фізичне переміщення в просторі - хайкінг/водний туризм/велотуризм...)
Молодьож! Читати вмієте?нема з ким в спальнику грітись, то не дуже виспишся![]()